Vtipy a srandičky
- stalin
Příspěvek#5131 » úte 30. črc 2024, 09:37
Arabský synek se ptá svého otce:
"Tati, proč nosíš pořád na hlavě ten šátek?" "Ten šátek je velice praktická věc, synu. Chrání mou hlavu a mé oči před sluncem, před pouštním pískem a před ostrým větrem."
Chvíle ticha. Poté opět:
"Tati, a proč pořád nosíš ten dlouhý úbor, který vypadá jako noční košile?"
"Synu, ta gallábie je velice praktický oděv, protože chrání mé tělo před pouštním sluncem, a přitom je velice vzdušná."
"Tati, a proč pořád nosíš sandály?"
"Sandály jsou velice užitečné, synu. Chrání mé nohy před ostrými kameny a písek z pouště se z nich sám vysype."
"Tati?"
"Ano, synu?"
"A tati, nemyslíš, že tady v Brně je ti tohle všechno na hovno ?
"Tati, proč nosíš pořád na hlavě ten šátek?" "Ten šátek je velice praktická věc, synu. Chrání mou hlavu a mé oči před sluncem, před pouštním pískem a před ostrým větrem."
Chvíle ticha. Poté opět:
"Tati, a proč pořád nosíš ten dlouhý úbor, který vypadá jako noční košile?"
"Synu, ta gallábie je velice praktický oděv, protože chrání mé tělo před pouštním sluncem, a přitom je velice vzdušná."
"Tati, a proč pořád nosíš sandály?"
"Sandály jsou velice užitečné, synu. Chrání mé nohy před ostrými kameny a písek z pouště se z nich sám vysype."
"Tati?"
"Ano, synu?"
"A tati, nemyslíš, že tady v Brně je ti tohle všechno na hovno ?
- Petr z Braníka
- Petr z Braníka
- Petr z Braníka
- Petr z Braníka
Příspěvek#5135 » čtv 1. srp 2024, 13:23
Já na špek neskáču, já jsem to pochopil. Podporovat Azov už se může, špendlit na ně hákové kříže už je zastaralé a překonané. To je jako by někdo chtěl na generála prezidentčíka ještě dnes malovat srp a kladivo. Již jsou probuzení a obrácení.
Tak sorry, přišlo mi to vtipný. Odpouštět je lidské, akorát Landa je navždy Orlík. A já už zase mizím.
Tak sorry, přišlo mi to vtipný. Odpouštět je lidské, akorát Landa je navždy Orlík. A já už zase mizím.
- getsome
Příspěvek#5136 » čtv 1. srp 2024, 13:34
JirkaCV píše:Nesmíš skočit na každý špek nějakýho Ivana s Photoshopem.
Ale tak že Azov býval před vyčištěním banda neonácků je fakt, který není třeba popírat. Ti neonáckové byli po první ruSSké invazi v 2014 jediní, kdo se zmohli na nějaký odboj, takže dneska všem rusofilům leží v žaludku, i když už byli neonácci dávno vykopáni z Azova pryč.
https://www.ellinikahoaxes.gr/2022/04/1 ... red-image/
- ante
- xor
Příspěvek#5142 » pát 2. srp 2024, 10:52
Protože ho tu před válkou na Ukrajině některé složky řešily, dokonce si našly mnoho dalších symbolů a viděly je všude jak konspirační teoretik subliminály. Tenkrát to byly strašné, odsouzeníhodbé a kriminální činy, totální ohrožení demokracie.
No a nektří lidé si to pamatují a tento dvojí metr, nekonzistenci, nerovné uplatňování práva jim vadí. Když zmiňuješ tu bílou barvu, tak se tak jeden bijec jmenuje.
No a nektří lidé si to pamatují a tento dvojí metr, nekonzistenci, nerovné uplatňování práva jim vadí. Když zmiňuješ tu bílou barvu, tak se tak jeden bijec jmenuje.
-
kolemjdoucí - Příspěvky: 885
- kolemjdoucí
Příspěvek#5143 » pát 2. srp 2024, 13:12
Dikec Yusuf, který začal střílet teprve nedávno, po obzvlášť ostré hádce s bývalou manželkou, vděčí za svůj úspěch touze po setkávání se svými dětmi a snaze dokázat své bývalé, že se mýlí. "Nikdy jsem si nemyslel, že tu budu," řekl Yusuf a nonšalantně pokrčil rameny. "Mým cílem byl jen víkend s dětmi."
Dvaapadesátiletý muž, který pracuje jako mechanik v malé garáži v Istanbulu, vzal poprvé do ruky zbraň během obzvlášť frustrujícího rozvodového řízení.
Jeho neortodoxní přístup - žádné speciální vybavení, žádný tréninkový režim a šatník, který se skládá z džínů a trička - zmátl profesionální střelce. "Prostě se objeví, nastřílí téměř perfektní sérii a pak se zeptá, jestli je někde poblíž místo pro kuřáky."
Po zisku stříbra stál Yusuf bez emocí na olympijském pódiu a prohlásil: "Sharon, jestli se na to díváš, chci zpátky svého psa."
Dvaapadesátiletý muž, který pracuje jako mechanik v malé garáži v Istanbulu, vzal poprvé do ruky zbraň během obzvlášť frustrujícího rozvodového řízení.
Jeho neortodoxní přístup - žádné speciální vybavení, žádný tréninkový režim a šatník, který se skládá z džínů a trička - zmátl profesionální střelce. "Prostě se objeví, nastřílí téměř perfektní sérii a pak se zeptá, jestli je někde poblíž místo pro kuřáky."
Po zisku stříbra stál Yusuf bez emocí na olympijském pódiu a prohlásil: "Sharon, jestli se na to díváš, chci zpátky svého psa."
dikec_yusuf.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Sobiho
Příspěvek#5144 » pát 2. srp 2024, 13:20
No tak zase to tak nedávno nebylo a zas takový skokan roku to není a byl to voják soutěžící za armádu. Tím v žádném případě nechci snižovat jeho výkon a fakt jsem mu fandil! Je to sympaťák a borec! Ale trochu se nám tu vytváří pohádka...
Jinak poprvé vyhrál v roce 2003 tj před 21 lety na Mistrovství Evropy v armádě v Plzni
https://en.wikipedia.org/wiki/Yusuf_Dike%C3%A7
Jinak poprvé vyhrál v roce 2003 tj před 21 lety na Mistrovství Evropy v armádě v Plzni
https://en.wikipedia.org/wiki/Yusuf_Dike%C3%A7
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX