Vtipy a srandičky

stalin

Příspěvek#5131 » úte 30. črc 2024, 09:37

Arabský synek se ptá svého otce:
"Tati, proč nosíš pořád na hlavě ten šátek?" "Ten šátek je velice praktická věc, synu. Chrání mou hlavu a mé oči před sluncem, před pouštním pískem a před ostrým větrem."
Chvíle ticha. Poté opět:
"Tati, a proč pořád nosíš ten dlouhý úbor, který vypadá jako noční košile?"
"Synu, ta gallábie je velice praktický oděv, protože chrání mé tělo před pouštním sluncem, a přitom je velice vzdušná."
"Tati, a proč pořád nosíš sandály?"
"Sandály jsou velice užitečné, synu. Chrání mé nohy před ostrými kameny a písek z pouště se z nich sám vysype."
"Tati?"
"Ano, synu?"
"A tati, nemyslíš, že tady v Brně je ti tohle všechno na hovno ?

Petr z Braníka

Příspěvek#5132 » čtv 1. srp 2024, 12:43

:lol: :lol: :lol:

Jestli to dobře chápu, tak podle fejsbuku je Lipavský fašoun :D
SmartSelect_20240801_134053_Chrome.jpg

SmartSelect_20240801_133851_Chrome.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

getsome

Příspěvek#5133 » čtv 1. srp 2024, 12:54

Naštěstí zatím nežijeme v Rosíji, takže politika Facebooku a politika Lipavského můžou být dvě rozdílné věci :lol:

JirkaCV

Příspěvek#5134 » čtv 1. srp 2024, 13:05

Nesmíš skočit na každý špek nějakýho Ivana s Photoshopem.
prolhany_ivan.jpeg

Petr z Braníka

Příspěvek#5135 » čtv 1. srp 2024, 13:23

Já na špek neskáču, já jsem to pochopil. Podporovat Azov už se může, špendlit na ně hákové kříže už je zastaralé a překonané. To je jako by někdo chtěl na generála prezidentčíka ještě dnes malovat srp a kladivo. Již jsou probuzení a obrácení.
Tak sorry, přišlo mi to vtipný. Odpouštět je lidské, akorát Landa je navždy Orlík. A já už zase mizím.

getsome

Příspěvek#5136 » čtv 1. srp 2024, 13:34

JirkaCV píše:Nesmíš skočit na každý špek nějakýho Ivana s Photoshopem.

Ale tak že Azov býval před vyčištěním banda neonácků je fakt, který není třeba popírat. Ti neonáckové byli po první ruSSké invazi v 2014 jediní, kdo se zmohli na nějaký odboj, takže dneska všem rusofilům leží v žaludku, i když už byli neonácci dávno vykopáni z Azova pryč.
https://www.ellinikahoaxes.gr/2022/04/1 ... red-image/

ante

Příspěvek#5137 » čtv 1. srp 2024, 13:36

Dvě poznámky:

1. ten před tim Kamazem je taky přimalovanej nebo ukazuje na letící
a) naši mírovou raketu
b) jejich vražednou raketu?

2. Z vědeckých důvodů žádám, ať klikne komu to přišlo nějak legrační.

audis

Příspěvek#5138 » čtv 1. srp 2024, 14:32

Dovolím si ocitovat z jiného vlákna, protože je skvělý.
kolemjdoucí píše:"Vyprávěl jsem skvělý vtip psychologovi. Vůbec se nesmál, ale zapsal si to."

DVII

Příspěvek#5139 » pát 2. srp 2024, 09:33

a který obrázek je vlastně fake?

Piggy

Příspěvek#5140 » pát 2. srp 2024, 09:54

Všechny.

Aris

Příspěvek#5141 » pát 2. srp 2024, 10:39

Že řešíte zrovna ten hákáč? Co třeba to bílé auto, toho si nikdo nevšiml?

xor

Příspěvek#5142 » pát 2. srp 2024, 10:52

Protože ho tu před válkou na Ukrajině některé složky řešily, dokonce si našly mnoho dalších symbolů a viděly je všude jak konspirační teoretik subliminály. Tenkrát to byly strašné, odsouzeníhodbé a kriminální činy, totální ohrožení demokracie.

No a nektří lidé si to pamatují a tento dvojí metr, nekonzistenci, nerovné uplatňování práva jim vadí. Když zmiňuješ tu bílou barvu, tak se tak jeden bijec jmenuje.

kolemjdoucí

Příspěvek#5143 » pát 2. srp 2024, 13:12

Dikec Yusuf, který začal střílet teprve nedávno, po obzvlášť ostré hádce s bývalou manželkou, vděčí za svůj úspěch touze po setkávání se svými dětmi a snaze dokázat své bývalé, že se mýlí. "Nikdy jsem si nemyslel, že tu budu," řekl Yusuf a nonšalantně pokrčil rameny. "Mým cílem byl jen víkend s dětmi."
Dvaapadesátiletý muž, který pracuje jako mechanik v malé garáži v Istanbulu, vzal poprvé do ruky zbraň během obzvlášť frustrujícího rozvodového řízení.
Jeho neortodoxní přístup - žádné speciální vybavení, žádný tréninkový režim a šatník, který se skládá z džínů a trička - zmátl profesionální střelce. "Prostě se objeví, nastřílí téměř perfektní sérii a pak se zeptá, jestli je někde poblíž místo pro kuřáky."
Po zisku stříbra stál Yusuf bez emocí na olympijském pódiu a prohlásil: "Sharon, jestli se na to díváš, chci zpátky svého psa."

dikec_yusuf.jpg

Sobiho

Příspěvek#5144 » pát 2. srp 2024, 13:20

No tak zase to tak nedávno nebylo a zas takový skokan roku to není a byl to voják soutěžící za armádu. Tím v žádném případě nechci snižovat jeho výkon a fakt jsem mu fandil! :-) Je to sympaťák a borec! :-) Ale trochu se nám tu vytváří pohádka...
Jinak poprvé vyhrál v roce 2003 tj před 21 lety na Mistrovství Evropy v armádě v Plzni
https://en.wikipedia.org/wiki/Yusuf_Dike%C3%A7

kolemjdoucí

Příspěvek#5145 » pát 2. srp 2024, 13:37

Cpt. Obvious> Díky za vysvětlení ;)

Zpět na