Národní střelecké centrum
- DVII
Příspěvek#271 » čtv 24. črc 2025, 18:49
Osobně si myslím, že výkladní skříní organizace je její vlastní web, nikolivěk FB,X, nebo jiné krávovitosti. LEX web má a byť tuto debatu vedeme na zbraně kvalitně, tak by k nastolené problematice někdo z LEXu mohl zareagovat na jejich webu nebo alespoň na jejich fóru. Stačí krátce
- Sobiho
Příspěvek#272 » pát 25. črc 2025, 05:58
Popravdě doba se trochu změnila... Lidé se už neoslovují odkazem na web, který je na plakátu. Naopak dnes se komunikuje a oslovuje přes sociální sítě (dosah) a zejména jádro prezentace je tam... ale to je už hodně velký offtopic.
Ohledně NSC jsem odpověď nedostal, proč je podporují.
Jinak pan Matějka si poslední dobou jede trochu "politickou" etapu svého života a občas ho vidím, jak se věnuje různým politickým tématům (právě na těch sítích), možná proto asi už nemá na NCS čas
Ohledně NSC jsem odpověď nedostal, proč je podporují.
Jinak pan Matějka si poslední dobou jede trochu "politickou" etapu svého života a občas ho vidím, jak se věnuje různým politickým tématům (právě na těch sítích), možná proto asi už nemá na NCS čas

- DVII
Příspěvek#273 » pát 25. črc 2025, 06:13
Dovolím si jeden příspěvek OT
Kdyby LEX web neměl, tak bych o něm nevěděl. Sociální sítě z principu vynechávám a neregistruju se tam (vyjímkou je linkedIn, kam jsem se zaregistroval v době jeho začátků). A znám plno lidí, kteří stejně jako já sociální sítě ignorují, co je na sociálních sítích, to pro nás neexistuje.
Kdyby LEX web neměl, tak bych o něm nevěděl. Sociální sítě z principu vynechávám a neregistruju se tam (vyjímkou je linkedIn, kam jsem se zaregistroval v době jeho začátků). A znám plno lidí, kteří stejně jako já sociální sítě ignorují, co je na sociálních sítích, to pro nás neexistuje.
- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#274 » pát 25. črc 2025, 06:43
Pokud chceš oslovovat lidi pouze na sociálních sítích, naopak si (ne)vědomě dosah omezuješ. Ze zkušenosti s jednou nejmenovanou firmou vím, že jejich volba prezentace pouze na facebooku není nic jiného, než lenost. Napsat příspěvek na mobilu a přidat k němu fotku z galerie je otázka okamžiku, zatímco publikovat čánek na webu trvá déle. Ideální je pokrytí všech platforem.
Já nemám žádné sociální sítě a pokud se firma uzavře za závoru facebooku, kam se k jejich příspěvkům bez registrace nedostanu, tak mají smůlu. Já svoje návyky měnit nebudu. Vizitkou firmy je cedule na fasádě a webová prezentace.
Já nemám žádné sociální sítě a pokud se firma uzavře za závoru facebooku, kam se k jejich příspěvkům bez registrace nedostanu, tak mají smůlu. Já svoje návyky měnit nebudu. Vizitkou firmy je cedule na fasádě a webová prezentace.
Naposledy upravil(a) CzechJoker dne pát 25. črc 2025, 06:45, celkem upraveno 1 x.
- Sobiho
Příspěvek#276 » pát 25. črc 2025, 07:00
Nikde jsem nic nepsal o nepoužívání webu. Naopak, web je vždy vizitka. Ale na ten web se člověk musí nějak dostat a základem je oslovit lidi a to rozhodně webem na web už dnes nefunguje. Naopak jádro komunikace jsou sociální platformy a základní komunikace probíhá tam. Tam je dosah, tam je cílová skupina a zejména při použití cílené prezentace a reklamy. Dnes už opravdu nefunguje prolézání webu, ale proklik na něj a to právě z těchto platforem. Ti co už tam postaru pravidelně chodí, už se nerozšíří, to lze jen přes platformy. Navíc je to okamžité a rychlé a lze přímo komunikovat, web je už jen "mrtvý" plakát. A největší chybou je to zaplevelit nesmysly jako LOS a reklamami na časopisy apod... pak v těch 30ti offtopiků jeden důležitý zapadne.
Ale tohle už je fakt diskuze dost offtopic, tak bych to v dobrém
ukončil
Ad Matějka, ano to už dlouho, ale připadá mi poslední dobou nějaký aktivnější, nebo jen prostě volba algoritmu zobrazování
Jinak já tomu projektu nevěřím od začátku, tam už je tolik hloupostí a ekonomických nesmyslů, že to musí být jasné každému.
Ale každé zboží má svého kupce a já dodávám, každá sbírka i svého hejla
Ale tohle už je fakt diskuze dost offtopic, tak bych to v dobrém

Ad Matějka, ano to už dlouho, ale připadá mi poslední dobou nějaký aktivnější, nebo jen prostě volba algoritmu zobrazování

Ale každé zboží má svého kupce a já dodávám, každá sbírka i svého hejla

-
kolemjdoucí - Příspěvky: 897
- kolemjdoucí
Příspěvek#281 » pát 25. črc 2025, 14:03
Možná už to tady bylo, ale zajímavé je, že výstavba NSC má být provedena někde na pozemcích 276/1, 276/2, KÚ Sulejovice, jestli to dobře vidím. Vlastníkem těch pozemků není ale NSC, ale nějaký pan Jirásek, který v orgánech NSC ale v tuto chvíli nikde nefiguruje. Docela by mě zajímalo, jak to mají pořešené...
- JirkaCV
Příspěvek#282 » pát 25. črc 2025, 14:24
Nemají. Podle mě je to obrovský risk stavět takovou stavbu na pozemku, který mi neříká pane.
Ing. Jirásek je zahraní architekt a developer. Je jedním z členů zapsaného spolku (podle posledního zápisu z roku 2021).
https://www.golfer.eu/cz/lide-golfer
Ing. Jirásek je zahraní architekt a developer. Je jedním z členů zapsaného spolku (podle posledního zápisu z roku 2021).
https://www.golfer.eu/cz/lide-golfer
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX