Zkušenosti s prodejci zbraní

upbraider

Příspěvek#136 » ned 8. bře 2015, 21:02

v BVS, Libusine, Velvarech, Zvolenevsi, Sporilove, Suchdole, Opletalce, Rakovniku..

kladne reference prilis nepisu, slusnost by mela byt standardem /prinejmensim vuci lidem, co te zivi/

Lynx

Příspěvek#137 » ned 8. bře 2015, 23:27

Kdyby došlo k jedné chybě (např. nebyl jen ten neoriginální zásobník), přejdu to. Ale dva takovéto přehmaty při jedné návštěvě... Ani tolik nešlo o peníze, ale to, že se zásobník k PP špatně shání (sehnal jsem ho až po půl roce) a koupit originál je prakticky nemožné.

Jinak podle zdejších reakcí soudím, že to opravdu byl jednorázový exces, ale stal se a tak referuji. Je na každém, jak s danou informaci naloží.

Bohuliby

Příspěvek#138 » pát 20. bře 2015, 23:21

Pouze tvůj názor, ale názor.

marinakus

Příspěvek#139 » sob 21. bře 2015, 08:35

Lynx: podle toho, co píšeš, myslím, že prostě přehodili zásobníky při nějaké ukázce zbraně zákazníkovi (origoš x neorigoš), asi by to tomu odpovídalo, ne?

Lynx

Příspěvek#140 » úte 24. bře 2015, 19:29

Nevim, uz to neresim. Zastavam nazor, ze bozi mlyny melou. Jestli v tom byl umysl, vymsti se jim to jinde. Jestli to byl omyl, tak jsem mel proste smulu, to cloveka muze potkat vsude.

Jak rikam, ja tam nenakupuju, ale je na kazdem, jak si vsechny zdejsi informace prebere.

Marcurba

Příspěvek#141 » stř 24. čer 2015, 22:33

Existuje v Praze obchod, ktery by byl schopen dorovnat cenu pistole jineho obchodu? Konkretne se mi jedna o Ruger MKIII Hunter, nasel jsem ho za necelych 15k v Ostrave, coz mam trochu z ruky a normalne se prodava za 16,5k. Dik!

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#142 » čtv 25. čer 2015, 08:56

Marcuba: Proč by to dělali? Každý obchodník kterému to řekneš ti odvětí, že kdyby sis pro to jel do ostravy a započítal do toho jízdenku a ztracený čas, že tě to v podstatě levněji vyjde u nich...myslím že asi nepořídíš.

MM

Příspěvek#143 » čtv 25. čer 2015, 09:07

Dalsia vec este je, ze velakrat na sieti maju uvedene stare ceny, ale ked overujes, tak sa dozvies novu (takto som skusal hladal Ruger Redhawk - pretoze ten siel nedavno z 24.500 na 31.000 - cim to prekrocilo moju psychologicku hranicu :(). Pokial cenu uz dvihol importer, tak asi malokto bude predavat lacnejsie.

Marcurba

Příspěvek#144 » čtv 25. čer 2015, 11:23

Xerxes píše:Marcuba: Proč by to dělali? Každý obchodník kterému to řekneš ti odvětí, že kdyby sis pro to jel do ostravy a započítal do toho jízdenku a ztracený čas, že tě to v podstatě levněji vyjde u nich...myslím že asi nepořídíš.

Proc by to delali? Protoze chteji prodat a nejakou tu marzi na tom vzdycky ocividne maji. Jinak jizdenka do ovy je i za kilo, takze o tomhle to moc neni, spis o moji lenosti :))) a jinak je to bezna praxe kazdeho normalniho obchodnika...podle komentaru v tomhle tematu vetsina obchodniku/prodejcu zbrani jsou pekni magori, nastesti ne vsichni :))

marinakus

Příspěvek#145 » čtv 25. čer 2015, 11:54

Ony ty marze nejsou zdaleka takove jak si vetsina lidi mysli. Dobre rika muj kamarad, ze prodej streliva neni kseft ale charita. A to, ze ma nekdo neco na strankach dost casto neznamena, ze to ma i fyzicky na krame. Operativne upravuje stranky jen cast prodejcu.

Rough boy

Příspěvek#146 » čtv 25. čer 2015, 12:02

Potvrzuji, mám to z dobrého zdroje a třeba u Glocka je ta marže doslova směšná.

scorpions

Příspěvek#147 » čtv 25. čer 2015, 13:37

Já obchoduju s úplně něčím jiným,ale pokud ke mně někdo přijde s tím ,že toto viděl na netu o x peněz levněji a jestli bych mu to za tu cenu neprodal,tak se jen usměju a řeknu "Tak si to na tom netu objednejte a všechny reklamace a další věci si řešte tam."
Pokud je to moc OT tak to smažte.

sided
moderátor

Příspěvek#148 » čtv 25. čer 2015, 15:13

A dále o zkušenostech s jednotlivými prodejci.

petmad

Příspěvek#149 » úte 5. led 2016, 22:19

Poprvé (a asi naposledy) jsem byl u Brýmové... Tak arogantní a nepříjemnou obsluhu (konkrétně nějaká stará tlustá prodavačka) jsem snad ještě nikde nezažil a nechápu, jak je v moderní době takový přístup k zákazníkům možný.

capvi

Příspěvek#150 » úte 5. led 2016, 22:49

Mam stejny zazitek... Pritloustla blondyna neurciteho veku, kterou jsem tam ocividne otravoval svym nakupem. Prodejna hezka, ale uz me tam nikdo neuvidi. Jezdim do Alliancze a naprosta spokojenost. Chlapik vstricnej a poradi. Nastesti zijem v dobe, kdy mame moznost vyberu..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zpět na