Povinné psychologické vyšetření
- kolombo
Příspěvek#196 » úte 8. bře 2016, 07:25
Já tedy nevím, ale pokud chodím ke stejnému doktorovi zhruba 10 let, tak mne zná natolik, že ví rovnou, jestli mi to má nebo nemá napsat bez dalšího zkoumání.
Pokud Vas doktor nikdy neviděl a nemáte u něj ani žádné záznamy a nezná rodinné choroby, tak je určitě opatrný.
Pokud Vas doktor nikdy neviděl a nemáte u něj ani žádné záznamy a nezná rodinné choroby, tak je určitě opatrný.
- honzek86
Příspěvek#197 » úte 8. bře 2016, 08:56
Sedmej píše:honzek86: já teda být doktorem ke kterému se přihlásí nový pacient a hned při první návštěvě se vytasí s potvrzením na ZP, jsem teda pořádně ve střehu.
Však doktorka byla ve střehu

- Sedmej
Příspěvek#199 » úte 8. bře 2016, 09:16
honzek86: ja zase nejsem typ co chodí pravidelně k lékaři, takže když jsem tam asi po 14ti letech šel. zjistil jsem, že moje stará doktorka šla do důchodu a je tam nová. takže jsem jí to taky moc nezáviděl. ale taky jsem z celé te "procedury" měl dobrý pocit, nic neodflákla, ale zase to nijak nehrotila.
- Kencui
Příspěvek#200 » stř 23. bře 2016, 12:01
Ja chodil do "Moje ambulance" - sel jsem k nim kdyz jsem se prestehoval do Prahy a nutne jsem potreboval doktora. Onehda jsem se objednal prave na potvrzeni na ZP. Kdyz jsem tam za ty dva tydny (!!!) prisel tak mi sestra povida jestli mam potvrzeni od psychologa, tak na ni cumim ja tele na nove vrata, ze jsem jeste nebyl u doktora a ona ze pry doktor to bez toho vubec nedela - a to za to razitko chteli 1000 kc. Tak jsem je poslal do kopru a nasel si novou doktorku - ted cekam az ji dorazi moje karta a pak se k ni budu objednavat, tak jsem zvedav. Minimalne to budu mit o petikilo levnejsi...
- DAveDOG
Příspěvek#201 » stř 23. bře 2016, 12:18
Včera po ZoZ jsem se objednal na prohlídku a měl jsem přijít dnes ráno nalačno. Na prohlídce jsem tam byl naposled loni v červenci před operací nosní přepážky. Celkově jsem tam vedený 5 let a mimo té prohlídky jsem tam byl asi pětkrát. Ráno jsem přišel a sestra mě vzala krev a pak jsem šel k doktorce. Divil jsem se proč ten odběr a prý jsem měl na tom předoperačním vyšetření trochu vyšší cholesterol, tak že je to jen pro kontrolu. Ptal jsem se i na psychotesty a bylo mě řečeno že evidentně nemám žádné příznaky chorob vylučujících vlastnicví zbraně, tak proč zbytečně plýtvat mým časem a financemi. Vzala si 300Kč, popřála mi pevnou ruku při střílení a abych tu zbraň nemusel nikdy použít na obranu.
- Adela
Příspěvek#203 » pon 4. dub 2016, 20:26
Tak moje dnesni zkusenost - volam doktorce, abych se objednala na prohlidku k ZP, a bylo mi receno, ze ona posila k psychologovi PLOSNE VSECHNY. At si obstaram papir od psychologa, pak cinknu a objednaji me na to vysetreni. Ptala jsem se, zda mi daji nejaky kontakt, tak mi dali s tim, ze ale samozrejme si to muzu nechat vystavit i kdekoliv jinde. Mela jsem aspon kliku v tom, ze na me mela psycholozka cas jeste tentyz den, no, moc casu ji to v realu nezabralo, cely ten proces byl docela fraska, ale po necele hodince a inkasovanych dvou tisicovkach jsem si papir odnesla. A popravde mam dost vztek, obvodacka me zna delsi dobu, chodim tam docela casto a ac ty 2000 nejsou zadna likvidacni suma, tak bych si je umela predstavit utratit ponekud smysluplneji, napriklad za ne nekolikrat zajit na strelnici.
- paza
- paza
Příspěvek#207 » pon 4. dub 2016, 20:58
Dodatek: mně moje doktorka dala potvrzení během pár minut, řekla mi, že jsem u ní byl na prohlídce nedávno a že to nebudeme komplikovat. Dal jsem jí 200,- Kč a dostal potvrzení. Tak vidím jako seriózní přístup "Své" doktorky, ke které roky chodím a u které jsem se kvůli potvrzení objevil po cca 2 týdnech od poslední kontroly ...
Naposledy upravil(a) paza dne pon 4. dub 2016, 21:02, celkem upraveno 1 x.
- Adela
Příspěvek#208 » pon 4. dub 2016, 21:00
No, ja mam jednak zkusenost s predchozi obvodackou, co stala opravdu jako doktorka za houby, tahle je o necem jinym. A druhak vim, ze siroko daleko nikdo se slusnou povesti pacienty aspon loni neprijimal (hledala znama). Takze hledat nekoho noveho, obvolavat, pak mi nezaruci, ze kdyz me nezna, stejne me to vysetreni nemine... popravde jsem zatnula zuby, neb bych si rada ten ZP vybehala co nejdriv a spis si uzivala vybirani zbrane nez travit dny a tydny tim, ze se hrde vyhnu psychovysetreni a usetrim dva litry. Ale nastvalo me to, to zas ne ze ne 

- Adela
Příspěvek#210 » pon 4. dub 2016, 21:05
Psycholozka rikala cosi o tom, ze snad sel "po te lonske kauze" mezi doktory nejaky obeznik, ze by meli pro jistotu posilat radeji vsechny, slysel o tom nekdo neco? Jinak je to zprava JPP. Taky uvidim, jak mi to oduvodni obvodacka, az tam teda dorazim na to vysetreni za dalsich 550 kace, protoze se na to urcite zeptam, jaky to ma smysl. Ze si zrovna jako typicky psychopat moc nepripadam, petatricetileta VS matka od rodiny, navic poslednich 13 let se zbranema v jedne domacnosti, coz by mohla vedet dost dobre, neb nedavno prodluzovala ZP memu muzi, nastesti teda na to prodlouzeni toho psychologa nevyzadovala, takze snad je to jednorazove.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí