Povinné psychologické vyšetření

Luky22

Příspěvek#61 » pon 20. dub 2015, 20:08

Carloss: Já si myslím to samé. Pokud je v pořádku, neměl by mít problém. Hlavně bych doporučil se zbytečně nevybavovat s psychologem. Nedělat chytrého a tak. :-) Chovat se neutrálně.

magnum

Příspěvek#62 » úte 21. dub 2015, 12:43

Ano, to je přesně ten důvod proč nemění lékaře. A jelikož je v Praze psychologu habaděj, tak se chtěl zeptat, jestli někdo nezná tip na psychologa, který se tím zabývá a bere to objektivně.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#63 » stř 22. dub 2015, 18:38

Známý byl okolnostmi donucen obvoďáka vyměnit a protože zrovna žádal o zbroják, byl poslán. na druhou stranu, kamarád s tím tak nějak už dopředu počítal, že si to nový obvoďák nelajzne.

glock69

Příspěvek#64 » stř 22. dub 2015, 19:36

Sorry, ale nový praktický lékař by, dle mého názoru, právě měl poslat, protože o tom člověku nic neví ...

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#65 » stř 22. dub 2015, 20:21

Ale však ano. To co jsem napsal to nepopírá, byla-li to reakce na mě :)

iloveguns

Příspěvek#66 » čtv 14. kvě 2015, 15:59

Teď to asi podle nového zákona, jak se připtavuje, bude horší. Policie uzná posudek jen od doktora, ke kterému pravidelně chodíš a pokud k žádnému nechodíš, určí tě k posudku doktora sama. Takže obvoďák tě klidně k psychologovi pošle, jelikož již nebude mít obavu, že od něj půjdeš jinam.

jamira

Příspěvek#67 » čtv 14. kvě 2015, 17:30

Carloss píše:.... Já když dělal ZP, dochtorka mě poslala k psychoušoj, dala mi adresu, já tam tentýž den zašel a bylo... Hodinka, udělala mi IQ, pokecali jsme o životě, namaloval jsem panáčka a panenku...

Tak to nám teda vyprávěj, jak to probíhalo :) V duchu jsem si představil, jak tam kreslíš ty obrázky, psycho tě sleduje a pak se ptá, proč má panenka tak velký... nohy? :lol:

iloveguns

Příspěvek#68 » čtv 14. kvě 2015, 19:10

Nejde ani o to, jak to probíhalo, ale kolik tě to namalování panenky a panáčka stálo....

marinakus

Příspěvek#69 » čtv 14. kvě 2015, 19:18

co si přečíst návrh novelizace zákona než budu vyvozovat závěry? nehledě k tomu, že i toto je jen návrh a i dnes může doktor poslat k psychologovi a je to jen na něm

Luky22

Příspěvek#70 » čtv 14. kvě 2015, 19:21

Jednou jsem byl taky na psychotestech. Zaměstnavatel si usmyslel, že všichni musejí umět všechno, i když to není jejich profese, a tak mě poslal na jeřábnický kurz. Kurz jsem udělal, psychotesty absolvoval bez problémů. Akorát při hodnocení osobnostního dotazníku mi psycholožka řekla, že prý se dělám lepším, než jsem. Vyvalil jsem na ní oči. Vyplnil jsem všechny otázky pravdivě. A že prý nemůžu být tak dobrý člověk, že jsem určitě podváděl. Neříkal jsem jí na to raději nic, co taky? Takže shrnuto: ať tam člověk napíše o sobě cokoli, vždy je to špatně! No ale nakonec mi to dala, a na toho jeřábníka stejně nakonec nedošlo. :D

Serz

Příspěvek#71 » čtv 14. kvě 2015, 19:51

Ja delal psychotesty na zpusobilost ridiciho letoveho provozu u psychologa, ze ktereho se vsem klepaly kolena. Testy jsem udelal, prijemne jsme si popovidali, zkusil na me par triku a mel jsem to s pranim hezkeho dne a uspechu v praci

marinakus

Příspěvek#72 » čtv 14. kvě 2015, 19:57

asi nemá cenu si povídat o tom kde kdo dělal psychotesty.... já si myslím, že generálně povinné nebudou a pokud k nim bude někdo poslán, není to pro normálního člověka překážka.... bohužel ale oknem vyhozené peníze

iloveguns

Příspěvek#73 » čtv 14. kvě 2015, 21:39

Zákonodárci zřejmě tuší, že po Uherském Brodě se bude každý obvoďák bát neposlat žadatele k psychologovi a proto povinnost psych. vyšetření nemusí do zákona ani dávat.

iloveguns

Příspěvek#74 » čtv 14. kvě 2015, 21:42

Ostatně, openíze přece jde v první řadě i lékařům. Psycholog dá provizi obvoďákovi za každého, koho tam pošle.

Carloss

Příspěvek#75 » čtv 14. kvě 2015, 22:26

To ovšem platilo už v době, kdy jsem ZP dělal já... V tom se tedy nic nezmění.

Zpět na