Videa

Jarda.Jezek

Příspěvek#616 » úte 17. čer 2025, 21:47

Bejvalej. Takových tu kolem je...

Erix

Příspěvek#617 » stř 18. čer 2025, 07:56

No to jo, ale názor má dobrý - hlavně ty zkušenosti ze střelnice, kdy "děda" 70 let všechno ví a zná jej vždy ohrozil. No, asi žádná urban legend - osobně bych mu zařídil, že střelnice jej už nevezme, když domluva selhala. Plus to sušení a přirovnání, že po získání ZP je to jako ujet v autě samostatně po AŠ 500 metrů - velmi trefné. Kolik % z 300t držitelů má úroveň rovnu nebo i nižší, než v den složení ZP? Raději nemyslet, brr.
Jinak bývalý, neznamená neaktivní pro stát, takových bývalých a aktivní je opravdu spousta.

Jarda.Jezek

Příspěvek#618 » stř 18. čer 2025, 19:47

Každý, kdo chodí častěji na střelnici to zažil. Já několikrát. Nejvíc se mi vrylo do paměti, jak jsem viděl před dávnými lety na závodě taky takového dědu. Během řešení situace mu zbraň přestala střílet, tak se bezradně otočil a projel osou hlavně přes celé publikum. Možná i dvakrát. Protože byl děda na vyvýšeném místě a rozhodčí dole, nedokázal ho chytit. Od té doby jsem vždy jako rozhodčí chodil se závodníky tak natěsno, abych byl schopen takovou situaci odvrátit. Opět to bylo potřeba několikrát. Pamatuji i situaci, kdy mi závodník s úlevou odevzdal svoji zbraň, se kterou si nevěděl rady. Holt dřevní doby obranné střelby...

Takže jo, mnozí to nezažili, tak jim to řekne někdo, o kom se musí každých pár minut opakovat, že pracoval u BIS. Znám i bývalé i současné zaměstnance BIS, i déle sloužící, a za kvalifikované v oblasti střelby je nepovažuje nikdo, včetně jich samých. Tohle, kdyby se vynechalo, získalo by to video v mých očích lepší hodnocení důvěryhodnosti.

JirkaCV

Příspěvek#619 » stř 18. čer 2025, 20:36

Jo, když vedle nás stáli "zážitkáči" a mě padaly hilzny pěkný paní za triko. Ukončit střelbu, sluchátka dolů a BUM Au, promiňte.
Ale že bych měl pocit ohrožení, to jsem neměl. Ale zase tolik hodin na střelnici jsem nestrávil.

Zpět na