Pravidla - diskuse
Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)
- mikymoto
Příspěvek#91 » ned 19. dub 2015, 23:53

Pokud se to nezklidní ani po varování, tak první kdo neudrží pysk holt dostává banána. Pravidla jsou jednoduchá a snadno pochopitelná. Sám jsem byl varován a pochopil (zklidnil se) - jiní holt ne.
A doporučuji přečíst pravidla diskuze - konkrétně bod 1, 9 a 10.
- Ravkar
Příspěvek#92 » ned 19. dub 2015, 23:53
To Sided: mýlíte se, pane, má slova nejsou nadávkami, nýbrž kritikou Vás jakožto moderátora, což je rozdíl. Neužil jsem jediného vulgárního slova na Vaši adresu. Vaše vulgarismy typu "zasírat" apod., myslím, nejsou na místě.
To mikymoto : nenech se vysmát. Pokud by měřil všem stejně, tak prosím. Přestože s cenzurou bytostně nesouhlasím. A promiň, ale pokud někdo propaguje zločinný režim, jak to dělá Franta, vždy se ozvu, a jedná se o minimum, co by člověk měl udělat. K drahé památce milionů obětí zrůdných bolševiků.
To mikymoto : nenech se vysmát. Pokud by měřil všem stejně, tak prosím. Přestože s cenzurou bytostně nesouhlasím. A promiň, ale pokud někdo propaguje zločinný režim, jak to dělá Franta, vždy se ozvu, a jedná se o minimum, co by člověk měl udělat. K drahé památce milionů obětí zrůdných bolševiků.
- graver
- Blacky
Příspěvek#94 » pon 20. dub 2015, 06:16
A hlavně tohle je soukromý web. Někdo to platí, někdo to spravuje. On určuje pravidla. Ano v rámci všech sluníčkových lidiček, by měl být na celém širém světě mír a láska. To ale bohužel nejde. Čas od času se něco nepovede. Myslím, že to Ravkar zbytečně dramatizuje, ale ok pokud tomu bude věnovat čas a usilí, tak mu držím palce. Výsledná statistika bude jistě zajímavá.
- Lynx
Příspěvek#95 » pon 20. dub 2015, 06:54
Tak první kousek do sbírky - dvojí metr 
viewtopic.php?f=2&t=256&start=30#p71961
vs.
viewtopic.php?f=4&t=5805#p69336

viewtopic.php?f=2&t=256&start=30#p71961
vs.
viewtopic.php?f=4&t=5805#p69336
Ravkar píše:...
Já budu sledovat jeho počínání velmi ostražitě, kdykoliv udělá chybu v rozhodování, já ji zaznamenám, kdykoliv komukoliv ukřivdí, já se to dozvím. A budu tvrdě a nesmlouvavě na každou jeho chybu upozorňovat.
...
- ilicz
- mikymoto
Příspěvek#98 » pon 20. dub 2015, 08:51
No a nemůže to bejt taky tím, že moderátor není rozhodčí, kterej 100% času sleduje jeden konkrétní zápas a v případě porušení pravidel zasahuje? Není v lidských silách nonstop 24 hodin sledovat všechny diskuze. Holt jednou za X hodin sjede všechno, co v diskuzích přibylo a kde to začítá hnít - tam to zasekne.
A že nedostali banána všichni co si to zasloužili? No možná je to nefér, ale vždy to diskuzi zklidnilo a jede se dál (mise splněna). Kdybych měl sledovat každýho, kdo mi kdy ukřivdil, tak nedělám nic jinýho do konce života. Don't worry, be happy
A že nedostali banána všichni co si to zasloužili? No možná je to nefér, ale vždy to diskuzi zklidnilo a jede se dál (mise splněna). Kdybych měl sledovat každýho, kdo mi kdy ukřivdil, tak nedělám nic jinýho do konce života. Don't worry, be happy

- marinakus
Příspěvek#99 » pon 20. dub 2015, 08:57
Sorry pánové, možná jsem špatně četl ale nadávky jsem zaznamenal jen na jedné straně. Nemusíte s Frantou souhlasit a myslet si o něm můžete co chcete ale ten banán nebyl podle mě za názory ale za jejich způsob vyjadřování. A chtěl bych vidět někdy naprosto nestranného moderátora - je to taky jen člověk.
- graver
Příspěvek#100 » pon 20. dub 2015, 09:02
Od moderátora se nečeká, že bude nestranně myslet, ale jednat
.
Jinak bych se jen opakoval: dokud bude moderátor +/- plnit zadání, je na svém - bez ohledu na vřískání (jakkoliv oprávněné) těch, kterým se jeho excesy nezamlouvají. Zatím kvůli němu nikdo fórum neopustil (opravte mě, jestli se mýlím), kluci se vypovídají, on to pak promaže a jedeme dál. To je to zadání, víme?

Jinak bych se jen opakoval: dokud bude moderátor +/- plnit zadání, je na svém - bez ohledu na vřískání (jakkoliv oprávněné) těch, kterým se jeho excesy nezamlouvají. Zatím kvůli němu nikdo fórum neopustil (opravte mě, jestli se mýlím), kluci se vypovídají, on to pak promaže a jedeme dál. To je to zadání, víme?
- Carloss
Příspěvek#102 » pon 20. dub 2015, 09:30
Tak já taky tuhle nakoupil v ovoci... Ale tehdy, i přes to, že diskuse byla ostřejší, tak mi nepřišlo, že by někdo někoho napadal... Ale taky jsem se nepoto... Jen mi přišlo smutné, že pak není způsob, si to třeba s moderátorem nějak vysvětlit.
A k moderování: Taky jsem to dělal, ale když jsem někoho chtěl "nakopnout", tak jsem se aspoň podíval proč ta situace vznikla.
"Mise splněna".. Hehehe... Nebyl čas zkoumat, kdo je kdo... Jo.. Dvě dávky...
A k moderování: Taky jsem to dělal, ale když jsem někoho chtěl "nakopnout", tak jsem se aspoň podíval proč ta situace vznikla.
"Mise splněna".. Hehehe... Nebyl čas zkoumat, kdo je kdo... Jo.. Dvě dávky...

- Xerxes
Příspěvek#103 » pon 20. dub 2015, 09:48
Carloss: Možná by bylo fajn si to třeba s moderátorem vysvětlit. Zas na druhou stranu, kdyby tu ta možnost byla, moderátor by značnou část svého času věnovaného fóru nemusel dělat nic jiného než polemizoval s uživatelem o tom, proč ten banán dostal. To taky nikam nevede... Ostatně asi jako tahle celá diskuze 

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí