střelnice: Patriot
-
ZbraneKvalitneCZ - Příspěvky: 998
- Kontaktovat uživatele:
- ZbraneKvalitneCZ
- Marcurba
Příspěvek#3 » čtv 31. pro 2015, 10:04
Za me pohoda. Cena za stav 100 Kc - byli jsme ve trech, jedna platba. Okoli strelnice je pomerne dost vybydlene, obcas kolem probehne nejaka cerna, vypada to jak z nejake apokalipsy, ale strelnice je zarizena klasicky, ma bar a 4 stavy, je lepsi se dopredu objednat. Delka cca 25 metru max. Pan Mikeska (spravce) pohodovy clovek. Mozny nakup prebijenych lugru za 4kc kus. Rad zajdu znovu.
- Legolend
- Marcurba
- reddog
Příspěvek#7 » stř 6. led 2016, 18:00
Už tam nějakou dobu nejezdím, ale tak dva roky zpět tam s parkováním při střelbách problém nebyl. Tedy myšleno s místním domorodstvem. Jinak problém byl spíše s tím, kam přesně auto zaparkovat, obzvláště když byla obvyklá místa zaplněná. Bylo tam dost různého skla, drátů, prostě bordel dobrý tak na to, aby člověk píchnul. Žádný útok na auto jsem nezažil.
- Marcurba
Příspěvek#11 » čtv 7. led 2016, 09:37
Překvapivě... Domorodci se zdržovali především v domech u hlavní cesty, kolem střelnice bylo vymeteno...to je jenom ukázkou toho, z čeho mají vážně respekt a čeho se bojí...prostě na ně platí pouze tvrdé represe a hrozby, z toho jediného mají vítr.
Ale zpět ke střelnici - i když to prostředí vypadá, jak vypadá, tak opravdu asi nejbezpečnější dům a okolí v této čtvrti
Ale zpět ke střelnici - i když to prostředí vypadá, jak vypadá, tak opravdu asi nejbezpečnější dům a okolí v této čtvrti

-
Otik Platenik - Příspěvky: 82
- Otik Platenik
Příspěvek#12 » čtv 7. led 2016, 19:16
Kdyz jsem dnes odchazel byl tam naval, ale predevsim zajemci o ZP, kteri zde chodi na pripravu. O auto bych obavy nemel, parkoviste bylo plne, vetsinou nova drazsi auta. Z minulosti nevim o nejakem problemu. Manzelka mela jednou problem, kdyz tam sla pesky tak na ni male kofoly somrovaly cigaro a vzhledem k tomu, ze nekouri jim nic nedala tak ji sproste vynadali. Ona to povazovala za neprijemny lec multikulturne obohacujici zazitek.
Jeste bych doplnil, ze se nelze dopredu objednat, mysleno tak ze bych zavolal a chtel si rezervovat jeden stav na urcitou hodinu. Prijdes a strilis pokud neni volno tak muzes pockat az se uvolni misto. To mi bylo receno panem Mikeskou, kdyz jsem se si chtel dopredu zamluvit stav na urcitou hodinu behem tydne. Je , ale mozne si zamluvit celou strelnici jen pro sebe.
Jeste bych doplnil, ze se nelze dopredu objednat, mysleno tak ze bych zavolal a chtel si rezervovat jeden stav na urcitou hodinu. Prijdes a strilis pokud neni volno tak muzes pockat az se uvolni misto. To mi bylo receno panem Mikeskou, kdyz jsem se si chtel dopredu zamluvit stav na urcitou hodinu behem tydne. Je , ale mozne si zamluvit celou strelnici jen pro sebe.
- ren
Příspěvek#13 » stř 25. kvě 2016, 13:09
Střelnice Patriot je moje rodné střelecké hnízdo. Absolvoval jsem tam přípravu i zkoušky, rád se tam vracím a mám to tam rád. Cena je bezkonkurenční, všichni Mikeskovi jsou skvělí lidé a pan Mikeska zná snad všechno co střílí a vždy a rád se vším poradí. Folklór v okolí střelnice je rovněž vždy zajímavá podívaná, něco jako bonus.
- von040
Příspěvek#14 » čtv 16. kvě 2019, 14:22
doslechl jsem se, ze tato strelnice ma pomalu, ale jiste s koncem roku 2019 koncit
je to pravda?
duvodem ma byt neprodlouzeni najemni smlouvy, kdy s celou lokalitou ma developer velkolepe plany - bourani stavajici budovy a vystavba nove... bouzel ted, kdyz se dostanu do ostravy mene casto nez driv, tak si to nemam jak overit...
je to pravda?
duvodem ma byt neprodlouzeni najemni smlouvy, kdy s celou lokalitou ma developer velkolepe plany - bourani stavajici budovy a vystavba nove... bouzel ted, kdyz se dostanu do ostravy mene casto nez driv, tak si to nemam jak overit...
- Antony30011
- Antony30011
Příspěvek#15 » pát 7. led 2022, 18:53
Dneska jsem na střelnici byl. Parkování celkem v pohodě, prostě mezi paneláky
střelnice na pohled trošku starší, ale na trénink úplně v pohodě
volal jsem si předem na obsazenost a bylo volno, nakonec 3 stavy z pěti. Za mě dobré peníze (180 na hodinu), k tomu terč a záslepky á 10 Kč. Spokojenost 

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí