CZ P-10C

Spacak

Příspěvek#391 » pon 26. čer 2017, 15:19

wigum píše:No moc se jim s kvalitou asi nevede

já jsem se chtěl připojit k dotazu výše.. nemám průkaz dlouho, a ohledně mechaniky pistolí jsem nováček.. ale co je na tom obrázku špatně? šlo by třeba zakroužkovat?

Sedek

Příspěvek#392 » pon 26. čer 2017, 16:02

Spacak: U té spodní zbraně je nejspíš z háčku vypadlá nebo zlomená pružina záchytu závěru, je to vidět v otevřeném závěru cca uprostřed, na vzdálenější straně, stříbrná pružina, u horní zbraně je vodorovně, u té spodní je šikmo dolů. Ale bez dalších detailů, kolik má nastříleno a jak s ní bylo zacházeno, těžko něco soudit...

Letec 12

Příspěvek#393 » pon 26. čer 2017, 16:36

Řekl bych, že to jsou dvě nové zbraně někde na prodejně. Taky tam vidím vypadenou pružinu (drátek).

bat

Příspěvek#394 » pon 26. čer 2017, 17:25

A já bych řekl že se v tom už někdo šťoural jedinej problém je v tom že konec pružiny není správně nasazen na kulise střelecké pohotovosti, kde na to je takový nálitek obdélníkového tvaru je to na těch fotkách vidět.

mc.ready

Příspěvek#395 » pon 26. čer 2017, 18:05

Kolega střelec říká ... na sport je krám z CZUB dobrej, tam nema nic moc co posr.t. Kdo si to, ale vezme na obranu, ten si zaslouží zemřít :mrgreen:

Baske

Příspěvek#396 » pon 26. čer 2017, 18:09

jj, někdo byl zvědavý a potom to ten kouzelník neuměl dát dohromady....

Pablo.gs

Příspěvek#397 » pon 26. čer 2017, 19:00

No podle toho jak vypadají okýnka výhozu nábojnic a tyčky vratné pružiny, se imho o nové kusy nejedná, spíš bych to typoval na předváděčku. Ale kolik to mělo nalítáno a co se přesně stalo by měl napsat Wigum. Bo napsat jen rejpanec a připojit fotku bez komentáře a historie, je asi totéž, jako kdybych sem dal fotku toho nabořenýho policejního supersportu a napsal že BMW mají blbý jízdní vlastnosti :roll:

Rimmer

Příspěvek#398 » úte 27. čer 2017, 07:48

A už jste někdo přemýšlel nad úpravou povrchu na hřbetě rámu? Zbrousit a "vystipplingovat" povrch? Zde je video s návodem na úpravu. https://www.youtube.com/watch?v=hb92xwEhRe8 Vypadá to celkem dobře ,ale asi bych neměl tu odvahu .

lebi

Příspěvek#399 » úte 27. čer 2017, 08:51

Moc hezky. Borec je sikovnej. V teto uprave bych si ji i koupil :)

Petzold

Příspěvek#400 » úte 27. čer 2017, 09:00

Tak to dej někomu kdo to umí. I u nás je pár šikovných lidí s dremelkou a pájkou. Jenom zrovna u nového modelu CZUB a ještě v záruce by to chtělo trošku zdrženlivosti. Po zkušenostech s reklamačním oddělením si troufnu říct, že by i prdlou hlaveň pak svedli na "svépomocnou úpravu rámu".

lebi

Příspěvek#401 » úte 27. čer 2017, 09:33

Prave ta zaruka by byla pak problematicka. Uz jsem si poridil jinou hracku, ale toto by mohlo byt zajimave reseni do budoucna, pokud CZUB neprijde s nejakym novym faceliftem P-10C, kde ten checkering nebude tak vyrazny.

Rimmer

Příspěvek#402 » úte 27. čer 2017, 09:52

O tom žádná , že to vypadá pěkně ,ale stejně bych neměl kuráž do podobný úpravy. Pájkou místo propálí jen jednou.. Víc pokusů člověk nemá. Navíc, nechápu proč dělají podobnou úpravu, když u Glocka 4 generace na to tolik nadávají. Chápu , že je to spíš na rukavice, ale né všichni je používají. Zatím je to jediná věc co mě odrazuje.

kolombo

Příspěvek#403 » úte 27. čer 2017, 10:18

Sedek

Příspěvek#404 » úte 27. čer 2017, 19:29

Zdravím. Rád bych také přidal zkušenost se svou P-10.
Poprvé jsem ji měl zapůjčenou na Avimu a byl jsem spokojen, tak jsem ji i zakoupil. Na prodejně jsem to nezaregistroval, ale doma mě nepříjemně překvapil chod spouště. Oproti té půjčené nešla ve fázi natahování zápalníku plynule, ale zastavila se hned na začátku a při větším tlaku povolila a rovnou vypustila. Naopak vypouštění zásobníku mi jde celkem lehce a nemám ani problém se shozením závěru.
Dnes jsem konečně dal prvních cca 120 výstřelů. Jako začínající střelec nemohu hodnotit přesnost, ale při pokusu o mířenku na 10 metrů jsem na začátku (nejen) díky tomu divnému chodu spouště docela strhával. Ale po cca 50 ranách jsem pozoroval zlepšení a teď už se dá spouštět o dost plynuleji (a tedy střílet přesněji i na delší vzdálenost). Holt to chce zaběhnout. Povrchová úprava rámu mi v ruce nijak nevadila, naopak se mi zbraň držela po celou dobu dobře, jen teď ještě uvažuju o výměně hřbetu za větší...

Rimmer

Příspěvek#405 » stř 28. čer 2017, 09:52

Nemáte někdo info ,jak jsou na tom s počty kusů na Pražský prodejně? Na stránkách czub nic není. Musím čekat do výplaty , abych si pro ní dojel. Jen se bojím , aby další várka nepřisla až za čtvrt roku.

Zpět na