CZ P-10C
- Spacak
- Sedek
Příspěvek#392 » pon 26. čer 2017, 16:02
Spacak: U té spodní zbraně je nejspíš z háčku vypadlá nebo zlomená pružina záchytu závěru, je to vidět v otevřeném závěru cca uprostřed, na vzdálenější straně, stříbrná pružina, u horní zbraně je vodorovně, u té spodní je šikmo dolů. Ale bez dalších detailů, kolik má nastříleno a jak s ní bylo zacházeno, těžko něco soudit...
- bat
- Pablo.gs
Příspěvek#397 » pon 26. čer 2017, 19:00
No podle toho jak vypadají okýnka výhozu nábojnic a tyčky vratné pružiny, se imho o nové kusy nejedná, spíš bych to typoval na předváděčku. Ale kolik to mělo nalítáno a co se přesně stalo by měl napsat Wigum. Bo napsat jen rejpanec a připojit fotku bez komentáře a historie, je asi totéž, jako kdybych sem dal fotku toho nabořenýho policejního supersportu a napsal že BMW mají blbý jízdní vlastnosti 

- Rimmer
Příspěvek#398 » úte 27. čer 2017, 07:48
A už jste někdo přemýšlel nad úpravou povrchu na hřbetě rámu? Zbrousit a "vystipplingovat" povrch? Zde je video s návodem na úpravu. https://www.youtube.com/watch?v=hb92xwEhRe8 Vypadá to celkem dobře ,ale asi bych neměl tu odvahu .
- Petzold
Příspěvek#400 » úte 27. čer 2017, 09:00
Tak to dej někomu kdo to umí. I u nás je pár šikovných lidí s dremelkou a pájkou. Jenom zrovna u nového modelu CZUB a ještě v záruce by to chtělo trošku zdrženlivosti. Po zkušenostech s reklamačním oddělením si troufnu říct, že by i prdlou hlaveň pak svedli na "svépomocnou úpravu rámu".
- lebi
- Rimmer
Příspěvek#402 » úte 27. čer 2017, 09:52
O tom žádná , že to vypadá pěkně ,ale stejně bych neměl kuráž do podobný úpravy. Pájkou místo propálí jen jednou.. Víc pokusů člověk nemá. Navíc, nechápu proč dělají podobnou úpravu, když u Glocka 4 generace na to tolik nadávají. Chápu , že je to spíš na rukavice, ale né všichni je používají. Zatím je to jediná věc co mě odrazuje.
- Sedek
Příspěvek#404 » úte 27. čer 2017, 19:29
Zdravím. Rád bych také přidal zkušenost se svou P-10.
Poprvé jsem ji měl zapůjčenou na Avimu a byl jsem spokojen, tak jsem ji i zakoupil. Na prodejně jsem to nezaregistroval, ale doma mě nepříjemně překvapil chod spouště. Oproti té půjčené nešla ve fázi natahování zápalníku plynule, ale zastavila se hned na začátku a při větším tlaku povolila a rovnou vypustila. Naopak vypouštění zásobníku mi jde celkem lehce a nemám ani problém se shozením závěru.
Dnes jsem konečně dal prvních cca 120 výstřelů. Jako začínající střelec nemohu hodnotit přesnost, ale při pokusu o mířenku na 10 metrů jsem na začátku (nejen) díky tomu divnému chodu spouště docela strhával. Ale po cca 50 ranách jsem pozoroval zlepšení a teď už se dá spouštět o dost plynuleji (a tedy střílet přesněji i na delší vzdálenost). Holt to chce zaběhnout. Povrchová úprava rámu mi v ruce nijak nevadila, naopak se mi zbraň držela po celou dobu dobře, jen teď ještě uvažuju o výměně hřbetu za větší...
Poprvé jsem ji měl zapůjčenou na Avimu a byl jsem spokojen, tak jsem ji i zakoupil. Na prodejně jsem to nezaregistroval, ale doma mě nepříjemně překvapil chod spouště. Oproti té půjčené nešla ve fázi natahování zápalníku plynule, ale zastavila se hned na začátku a při větším tlaku povolila a rovnou vypustila. Naopak vypouštění zásobníku mi jde celkem lehce a nemám ani problém se shozením závěru.
Dnes jsem konečně dal prvních cca 120 výstřelů. Jako začínající střelec nemohu hodnotit přesnost, ale při pokusu o mířenku na 10 metrů jsem na začátku (nejen) díky tomu divnému chodu spouště docela strhával. Ale po cca 50 ranách jsem pozoroval zlepšení a teď už se dá spouštět o dost plynuleji (a tedy střílet přesněji i na delší vzdálenost). Holt to chce zaběhnout. Povrchová úprava rámu mi v ruce nijak nevadila, naopak se mi zbraň držela po celou dobu dobře, jen teď ještě uvažuju o výměně hřbetu za větší...
- Rimmer
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX