Pistole KMR - nové české

fulldeaths

Příspěvek#241 » pát 24. kvě 2024, 18:45

Na to jak mají vše precizně vyrobené, tak tohle je takové nedotažené, ale když to funguje ;) myslím si že je to kvůli tomu, aby nezapadl náboj pod náběh do komory.

McFly píše:Mám odstříleno pár tisíc ran ( +-3000)na IPSC bez jakékoliv závady. Zásobník je v šachtě volnější, ale taky při rychlém přebíjení na závodě velmi ochotně vypadne ( to poslední co člověk chce řešit na závodní stagi, je zásobník co nevyjede sám snadno ven).. Co se "plechu" týče nějak netuším co myslíš asi ten štítek nad pružinou zádržky zásobníku - nevím proč by mě měl jakkoliv vzrušovat - potřebuju funkční přesnej a spolehlivej kvér a je mi nějak fuk jestli je tam plíšek o kterým netuším proč tam je... Jinak já jsem za svou volbu rád.. Něco jsem psal už tady: http://zbranekvalitne.cz/forum/viewtopi ... 80#p290257

Embory

Příspěvek#242 » stř 29. kvě 2024, 20:36

Pořídil jsem S-02 na blbnutí a zatím musím jen chválit.Jaké máte kdo otestované střelivo a s jakou pružinou?
Další věc co mě zajímá je bicí pružina.Dával jste někdo slabší?
Je mi jasný,že na ipsc v klubu je třeba mít standartní tovární nastavení.Na to jsem to ale nekoupil.Zatím ji mám na blbnutí pro mě a pro děti.
KMR S-02.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

DesertEagle

Příspěvek#243 » čtv 30. kvě 2024, 06:08

Ve standard konfiguraci sežere naprosto všechno, proto mi tuning v tomto případě přijde zbytečný. Vím.. je to český kolorit. Navíc továrna absolutně nekomunikuje, proto jakékoliv info je velmi problematické. Daval jsem pouze alu vedení pružiny a jeji voditko, výtisk z 3D tiskošky z plastu me iritoval.
Ted se dívám na další nové prodejce a KMR dál pokračuje na vlně bláznosvtví a rozdělování dealertví kamarádům z hospody. Velké firmy Rezek odmítá a potom tato parodie na "obchod":
http://www.ppc1500.cz/

MRBLUE

Příspěvek#244 » čtv 30. kvě 2024, 07:48

Embory píše:Pořídil jsem S-02 na blbnutí a zatím musím jen chválit.Jaké máte kdo otestované střelivo a s jakou pružinou?
Další věc co mě zajímá je bicí pružina.Dával jste někdo slabší?
Je mi jasný,že na ipsc v klubu je třeba mít standartní tovární nastavení.Na to jsem to ale nekoupil.Zatím ji mám na blbnutí pro mě a pro děti.
KMR S-02.jpg

Na IPSC sa kaliber 22LR nepouziva, minimalna raz je 9x19
V IPSC sa bicia pruzina standardne meni (ladi), v divizii PRODUCTION a PDO je stanoveny odpor spuste pri prvej rane. Biciu si mozes menit. V ostatnych diviziach je len podmienka aby bola zbran bezpecna.

Embory

Příspěvek#245 » čtv 30. kvě 2024, 11:39

Alu tycka je v prodeji?Nebo z neceho sedi zamena?

Zavodi se s tim kummercup.Zrovna zitra jsou nekde u J.Hradce na vojenske strelnici.Tam se nesmi ladit dle pravidel vlastne nic.

Embory

Příspěvek#246 » čtv 30. kvě 2024, 11:40

Jde mi hlavne o DA,takze bici pruzina.

McFly
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#247 » čtv 30. kvě 2024, 11:56

Kummercup je jen pro děti :lol: (super junior - do 16y)....

Embory

Příspěvek#248 » čtv 30. kvě 2024, 15:11

Ano.Koupil jsem to na hrani detem a pro zabavu pro me s nima.Vlastnim vic zbrani a jednu kmr v .22 ty bedrichu posmevacku.

hunter240

Příspěvek#249 » sob 1. čer 2024, 08:59

Já tu pistoli nevnímám jen jako hračku pro děti. Mám taky více zbraní různých ráží,ale popravdě ráže 22 mě baví stále a asi i bavit bude dál. Už dlouho se neřídím heslem "čím větší rána, tím větší king".KMR S-02 nemám,ale moc se mi líbí, ale bohužel jsem zatím neměl s touto zbraní žádnou zkušenost.Přeji ti ať dělá radost a dlouho slouží

Embory

Příspěvek#250 » sob 1. čer 2024, 15:57

Dekuju,mam stejny nazor.V poslednim roce jsem koupil 4 kousky v 22lr.Je s tim uzasna sranda.Vsechno co ma vetsi razi mi lezi v trezoru a vencim tyhle.Jediny co me jeste bavi z vetsich je shadow2.Ale to jen protoze ho mam teprve 2 mesice.No a pak jeste evo.Ale nejvetsi zabava je tohle S-02.V tydnu jsem neodolal a koupil jeste tlumic.Az ho prihlasim,poradne odzkousim co to dela.Mam z tohohle opravdu radost.

Šaky

Příspěvek#251 » pát 21. čer 2024, 07:34

Taky mám více zbraní a mezi nimi i KMR S-02. Nemám jich sice moc, ale S-02 mě fakt baví. Tedy hlavně po tom, co jsem od Barta sehnal hliníkové vodítko a čepičku. Ten tovární plast mě (u jinak celokovový zbraně) strašně sral.

Ten obchod ppc1500, to je teda masakr! Škoda, přeškoda, že to tu nemá normální zastoupení.

Jediné, co mě na KMRku momentálně štve je stálá absence většího zásobníku než na 10 ran. Údajně pracují na větším, ale zatím jsem nikde nezahlédl, že by už byl k dispozici... netušíte někdo?

Embory

Příspěvek#252 » pát 21. čer 2024, 11:41

O tom zasobniku nevim,ale nekde jsem to cetl,ze mozna.Asi zrejme nekde na foru jako tady.Bylo by to fajn s 15ti.Nezbyde nic jineho nez cekat jestli se na trhu zasobniky s vetsi kapacitou objevi.
To voditko s cepickou se da koupit kde?
Podarilo se mi koupit hmatník od lokgrips prodlouzeny a nema chybu.Za ty penize stoji.Mam tedy material mosaz,takze musim vymyslet nejakou patinu,aby to tak nesvitilo,ale macka se a drzi se naprosto super.Hodim sem fotku.Je to hnatnik pro shadow2,takze pro vetsinu CZ produkce.

Embory

Příspěvek#253 » pát 21. čer 2024, 11:45

Jeste jsem na zkousku dal bici pruzinu 10lb z shadow2 a z 10ti neodpalilo jednu.Po natazeni kohoutu podruhe SB club odpalila.Kouknu se,jestli nekde je skladem 11lb.To uz budu ale asi na hranici originalu,takze zrejme nebude mit smysl.10lb pruzina delala na dne nabojnic uz jen male otisky.

Embory

Příspěvek#254 » pát 21. čer 2024, 12:43

Tady ten hmatník.
kmrhmatnik.jpg
kmrhmatnik2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

fulldeaths

Příspěvek#255 » pát 21. čer 2024, 16:31

Omlouvám se, že měním téma. Má někdo zkušenost jak s 5” (Orca/Spectra) variantou i s 4,5” (Umbra)?
Chtěl bych 5”, ale zkusil jsem Umbru a to je tedy kulomet ;) ta rychlost střelby byla super.

Zpět na