Walther PPX
Glock a spol.
- Bohuliby
- jzcz
Příspěvek#34 » čtv 31. říj 2013, 11:13
Tak toho Siga sp2022 jsem chtěl původně taky koupit, ALE! Nedá se to pořádně držet 
Jak už jsem psal, PPQ není vůbec špatný, ale vzhledem se mi PPX líbí prostě víc. Mimojiné má lepší spoušť, menší zpětný ráz a vyhazování zásobníku "normální"
Kdo hledá docela dobré pouzdro, tak tady (český výrobce - né airsoftchinashit):
http://www.tacticalpro.cz/cz/katalog/pistolova-pouzdra/
Bohužel se zatím nevyrábí pro PPQ, ALE! Komunikoval jsem to s výrobcem (Ondřej Kantor
manažer prodeje/sales manager) a od min. 10 objednávek je ochoten vyrobit tyto pouzdra i na PPQ! Má někdo zájem?

Jak už jsem psal, PPQ není vůbec špatný, ale vzhledem se mi PPX líbí prostě víc. Mimojiné má lepší spoušť, menší zpětný ráz a vyhazování zásobníku "normální"

Kdo hledá docela dobré pouzdro, tak tady (český výrobce - né airsoftchinashit):
http://www.tacticalpro.cz/cz/katalog/pistolova-pouzdra/
Bohužel se zatím nevyrábí pro PPQ, ALE! Komunikoval jsem to s výrobcem (Ondřej Kantor
manažer prodeje/sales manager) a od min. 10 objednávek je ochoten vyrobit tyto pouzdra i na PPQ! Má někdo zájem?
- Bohuliby
Příspěvek#35 » čtv 31. říj 2013, 11:23
Ve střelecké revue 12/2013 proběhne test PPX, tak uvidíme, jak se jím to bude líbit, zejména určitě bude srovnání s PPQ. Jsem na to osobně hodně zvědavý.
Podařilo se mně v pražské prodejně ESP zakoupit montáž na taktickou svítilnu, která se pouze umístí na lištu Picatinny. Cena naprosto super - 133 Kč. Do objímky se dá vložit jakákoliv svítílna o průměru 25 mm.
Podařilo se mně v pražské prodejně ESP zakoupit montáž na taktickou svítilnu, která se pouze umístí na lištu Picatinny. Cena naprosto super - 133 Kč. Do objímky se dá vložit jakákoliv svítílna o průměru 25 mm.
- Mike88
- Infidel
Příspěvek#38 » pát 1. lis 2013, 23:20
Ve Strelecke revue 11/2013 je vzadu upoutavka na clanek o PPX v pristim cisle a mluvi o nem jako o ekonomickem modelu PPQ. Takze je otazka co se kde ubralo aby byl model ekonomicky. Tedy by melo byt PPQ hodnotnejsi, ale samozrejme starsi, takze PPX muze mit neco vylepsene oproti PPQ.
Kazdopadne moje PPQ ma chod spouste moc pekny s kratkym resetem. Ale mensi odpor bych privital. Ve srovnani s Glockem 26, je chod spouste Glock jako kdyz o sebe drhnes dvema hrubymi plasty.
Kazdopadne moje PPQ ma chod spouste moc pekny s kratkym resetem. Ale mensi odpor bych privital. Ve srovnani s Glockem 26, je chod spouste Glock jako kdyz o sebe drhnes dvema hrubymi plasty.
- Infidel
Příspěvek#40 » sob 2. lis 2013, 10:32
Osobne jsem nemeril, ale podle jinych uzivatelu ma PPQ z vyroby spoust 5,6 lb coz je asi 2,5 kg (25 N). To neni zase nejak moc malo, spise takovy prumer bych rekl.
muj G26 ma ted 1,6-1,7 kg a je to moc lepsi nez standard u glocka. Na CZ75D mam zhruba to samy. Uvital bych na PPQ aspon 2 kg nebo kousek mene, aspon bych min strhaval
Ale je to samozrejme o zvyku a pocitu kazdeho soudruha
muj G26 ma ted 1,6-1,7 kg a je to moc lepsi nez standard u glocka. Na CZ75D mam zhruba to samy. Uvital bych na PPQ aspon 2 kg nebo kousek mene, aspon bych min strhaval

Ale je to samozrejme o zvyku a pocitu kazdeho soudruha

- Mike88
Příspěvek#41 » sob 2. lis 2013, 21:51
Ve zbraních a nábojích jsem o PPQčku četl, že se podle německých tabulek odporem spouště řadí mezi zbraně pro speciální policejní jednotky. Běžné mají 3N a víc a PPQ s odporem 2,5N je tedy spešl bouchajda 
V práci mám CZ82 a v porovnání s tím je to rozhodně příjemnější.
Jak je to s odporem nevím 

V práci mám CZ82 a v porovnání s tím je to rozhodně příjemnější.

- Bohuliby
Příspěvek#42 » sob 2. lis 2013, 23:02
Praxe prověří, jak je to s PPX. Každopádně je jasné, že dnes je moda ekonomických modelů a to po celém světě. Od Walthera je to káždopádně snaha, dostat se především na ceny Glocka a to se zřejmě podařilo. Alespoň na první pohled se určitě nezdá, že by oproti PPQ byly použity zjevně levnější materíály. Nuže uvidíme.
- glock69
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX