CZ 75 P-07 Duty
Glock a spol.
- KamilEM
Příspěvek#541 » ned 29. čer 2014, 10:52
......"jenom 15 000 výstřelů, tak je to pěkná slabota".....kolik toho vystřílíš za měsíc ?? Při 100 kusech měsíčně je minimální život takové pistole 12,5 roku. Je to málo ?? Minimálně polovina lidí si kupuje co dva roky nový mobilní telefon za cca 10 tisíc .... a to je už v pohodě !?
- Vaclaf
Příspěvek#542 » ned 29. čer 2014, 15:30
Pro Jakamil: Za rok starou zbraň je to cena přijatelná, si myslím. Výbava standartní, nic navíc (kromě miřidel). Otázka je, kde bys koupil novou za 12 tis.? Leda se slevou pro ozbrojené složky ...
Naposledy upravil(a) Vaclaf dne ned 29. čer 2014, 15:33, celkem upraveno 1 x.
- johnnyjak
Příspěvek#544 » ned 29. čer 2014, 16:05
Jestli je 15 000 ran málo nebo moc je otázka, na kterou si musí každý odpovědět sám. Myslím, že při troše servisu a pravidelných výměnách pružin by pistole mohla vydržet podstatně víc výstřelů.
Pravou zůstává, že oproti 50 000 je 15 000 vždy dost slabota. Ať už potenciál majitel využije, nebo ne.
Pravou zůstává, že oproti 50 000 je 15 000 vždy dost slabota. Ať už potenciál majitel využije, nebo ne.
- Azar
- peru
Příspěvek#546 » pon 30. čer 2014, 11:45
KamilEM píše:......"jenom 15 000 výstřelů, tak je to pěkná slabota".....kolik toho vystřílíš za měsíc ?? Při 100 kusech měsíčně je minimální život takové pistole 12,5 roku. Je to málo ?? Minimálně polovina lidí si kupuje co dva roky nový mobilní telefon za cca 10 tisíc .... a to je už v pohodě !?
Vystřílet 100ks měsíčně je myslím úplné minimum pro člověka který nosí zbraň, aby se držel v nějaké formě.
Střílet 2X za měsíc po 100 kusech, což by byl můj případ a není to moc, tak jsem s životností někde na polovině cca 6,3 roku a to se mi zdá málo i když sem do ni fakt zaláskovaný.
Je to samo ale jen můj názor a nikomu ho nevnucuju, jen to hodnotím oproti konkurenci a ty nové CZ jsou fakt pěkné.
- Vaclaf
- Vaclaf
Příspěvek#549 » stř 2. črc 2014, 13:37
jakamil píše:Zdravím všechny.
Jsem začátečník a proto prosím o radu. Mám možnost koupit tuto konfiguraci za 10 000,-
: CZ75 P-07 DUTY 9mm kupovaná v 12/2012. Jsem druhý majitel. První vystřílel prý 500 a já tak 300. kufřík, zbraň, Hogue grip, mířidla světlovodná, 2x zásobník, pouzdro Dasta pro vnitřní nošení, dvojpouzdro na zásobníky.
Je to dobrá koupě za předpokladu že zbraň je OK a nebo koupit novou v prodejně za 12 000,- ?
Dík za Vaše názory.
Teď se dívám, že budeš brát Dutynu. Tudíž hřbety nevyměníš

- jakamil
Příspěvek#550 » ned 20. črc 2014, 10:29
Tak snad zítra už budu mít DUTYnu doma drobet mi to zkomlikovali dovolené na úřadech 
Chci se ale zeptat, nebo spíše poradit co všechno si mám koupit na čištění "jaké kartáčky, olej na čištění a mazání, atd." A jaké střelivo je nejideálnější s jakou gramáží pro zastřílení na střelnici.
Vím že po fórech je toho mnoho o těchto tématech, ale zajimají mě názory konkrétně DUTYnářů
Dík

Chci se ale zeptat, nebo spíše poradit co všechno si mám koupit na čištění "jaké kartáčky, olej na čištění a mazání, atd." A jaké střelivo je nejideálnější s jakou gramáží pro zastřílení na střelnici.
Vím že po fórech je toho mnoho o těchto tématech, ale zajimají mě názory konkrétně DUTYnářů

Dík
- Vaclaf
- ripaxxx
Příspěvek#554 » ned 7. zář 2014, 16:04
Oni tedy doopravdy deklarují 15tis ran? Proti CZ nic nemám, ale pokud výrobce udává takový nástřel je to smutné. G se nebojí napsat 50tis. Řešení záruky je věc jiná to nedokážu posoudit, ale toto mě dost na CZ odpuzuje. P07-P09 by se mi třeba taky líbila, ale už jen z principu postoje výrobce si radši nechám G 

- McFly
Příspěvek#555 » ned 7. zář 2014, 16:17
Celkem by mne zajímalo jak kdokoliv dokáže potvrdit počet vystřelených ran. Už vidím jak s klidem v CZUB tvrdím že se mi pistole rozbila při 11 000 a bude mít najeto 25 000 a nebudou mi mít jak prokázat opak. Na druhou stranu kdyby mi pan Glock záruku zamítl že už má přes 50 000 a já tvrdil opak opět by mě zajímalo jak by mi dokázali že mají pravdu a já lžu. Takže časová záruka je v tomto ohledu asi jediná jistota.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí