Reklamace Glock

Glock a spol.

Lucaso

Příspěvek#1 » pon 2. úno 2015, 21:26

Zdravím, máte někdo zkušenosti s délkou vyřízení lhůty reklamace v případě, že glock reklamaci uznal a zbraň bude zaslána Gastonovi do schránky? :D Posílam Glocka přes mpicz.cz k sousedům, tak by mě zajímalo, jak dlouho budu bez svého miláčka...

předem dík za odpovědi

Lukáš

nexros

Příspěvek#2 » úte 3. úno 2015, 08:19

Jaký je důvod reklamace?

Lucaso

Příspěvek#3 » úte 3. úno 2015, 10:06

Duvod reklamace: nadmerna patina na zaveru. Ze zbrane nestrileno, koupena nova a vicemene po prvnim dni stravenem v kydexu jiz znatelna patina. Mel jsem G26 3gen a po 4 letech kazdodenniho noseni jen slaboulinky naznak patiny. A u nove zbrane jiz po prvnim dni. To mi neprijde normalni...

Starosta

Příspěvek#4 » úte 3. úno 2015, 10:36

Myslíš, že je špatně udělaná povrchovka? MPI reklamaci uznalo rovnou, ještě než ji poslali?

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » úte 3. úno 2015, 11:12

Chybička se může vloudit všude, to nezávisí na zbrojovce ;)
Do Vídně to daleko není, ale asi tam z MPI nejezdí jednotlivě kvůli každé zbrani, takže to bude záležet na nich (nebo pokud naopak jezdí pravidelný transport z opačného směru). My můžeme jen hádat :P

Lucaso

Příspěvek#6 » úte 3. úno 2015, 11:16

Mpi nafotilo a poslalo dotaz glocku a ten reklamaci uznal a zbran mam zaslat. Asi spatna povrchovka. Jelikoz jsem mel 26ku tak 4 roky nazpet a i v porovnani s jinejma glockama vyrobenyma kolem roku 2009 co maj kamosi, je ta povrchovka na prvni i druhy pohled rozdilna. Dle meho ta nova znatelne horsi co se oderu tyce....tak nevim. Ale tak oni si s tim nejak poradej. A snad na to nebudu cekat raketu dlouho.

Chip

Příspěvek#7 » úte 3. úno 2015, 11:36

Me praskl závěr v tom zeslabeni pro vyhozni okýnko. Jednalo se o pozaruční opravu u 9 let stare zbrane, co mela nastrileno minimalne 50 000. Stejně to ale uznali za vyrobni vadu a dostal jsem novej závěr s puvodnim cislem. Zbraň byla v rakousku cca pul roku.

Lucaso

Příspěvek#8 » úte 3. úno 2015, 11:41

To teda cumim. :-O to by ceska zbrojovka asi neudelala :-D ale pul roku? To je velkej masakr. Z jakeho duvodu nevis ?

Blacky

Příspěvek#9 » úte 3. úno 2015, 12:36

Nechali ho vydusit :)

Lucaso

Příspěvek#10 » úte 3. úno 2015, 12:38

Aby se to uz nikdy neopakovalo :-D no bezva.

Chip

Příspěvek#11 » úte 3. úno 2015, 18:00

Uznali zavadu a uz to povazuju za dobre. Mozna to byly ctyri mesice, fakt si to uz nepamatuju, bylo to myslim v roce 2006. Ale aspon jsem si jako nahradni zbran koupil Shadowa a zjistil, ze je na IPSC i los daleko lepsi, takze Glock uz 8 let lezi v trezoru a nestrili... :-)

Lucaso

Příspěvek#12 » úte 3. úno 2015, 18:39

Tak kazdemu sedi neco jineho. Ja zas na Glocky nedam dopustit. Snad se od roku 2006 zlepsilo hodne veci vcetne zkracene reklamace :-D

Chip

Příspěvek#13 » úte 3. úno 2015, 19:59

Mluvim o sportovni strelbě, ne o válce. Tam bych si vzal taky Glocka. :-)

Lucaso

Příspěvek#14 » úte 3. úno 2015, 20:43

Svata pravda. Kamaradi, vojaci povolanim nemluvi jinak. A taky maj shadow...;-)

flame

Příspěvek#15 » ned 29. bře 2015, 18:34

Nemohl by jsi dat fotky te vadne povrchovky ? Docela by me to zajimalo jak to vypada :)

Zpět na