G43 9 mm Luger
Glock a spol.
- Jirik.fx
- -recon-
Příspěvek#168 » ned 5. úno 2017, 07:13
Jirik.fx
Ohledně délky hlavně soudím že nemáš pravdu, minuta 9:00 https://youtu.be/869KaX3KMHU
Jinak ukaž mi spolehlivou 100% zbraň na 9mm Browning.
V lugru jsem zkoušel i Shielda a střílelo se mi hůř, pps M2 nechci, ač jsem na prodejně byl z něj nadšenej, ale bez střelby. Nechci zbraň u které pochybuji o kvalitě. Závěr je u pps M2 subtilnejsi v místě okénka, viděl jsem i zohlou pružinou, resp. ten plastovej unašeč a o přístupu Umarexu k výpadu vývrtu v hlavni radši nemluvit.
Ohledně délky hlavně soudím že nemáš pravdu, minuta 9:00 https://youtu.be/869KaX3KMHU
Jinak ukaž mi spolehlivou 100% zbraň na 9mm Browning.
V lugru jsem zkoušel i Shielda a střílelo se mi hůř, pps M2 nechci, ač jsem na prodejně byl z něj nadšenej, ale bez střelby. Nechci zbraň u které pochybuji o kvalitě. Závěr je u pps M2 subtilnejsi v místě okénka, viděl jsem i zohlou pružinou, resp. ten plastovej unašeč a o přístupu Umarexu k výpadu vývrtu v hlavni radši nemluvit.
- Jirik.fx
Příspěvek#169 » ned 5. úno 2017, 08:43
To recon: Nevyjadřoval jsem se k délce hlavně ale ke G43 celkově.
Sig Sauer - z doslechu. Beretta 85 - vlastní zkušenost, ale hodně vysoká cena.
PPS M1, souhlasím s tvou kritikou přístupu k reklamacím hlavně, sám zkušenost nemám, ostatní věci absolutně bez závad, střelba je úplně někde jinde a to i když srovnám s G42.
PPS M2, viz. M1, ale radši si dobře zastřílím z šupinkovaté hlavně než si užívat super zákaznického servisu a nasírat se při střelbě s perfektním Glockem, kupuji si většinu zbraní na střílení
To r626: 3 hlavní nevýhody G43: 1) na 3,14ču se z ní střílí, 2) na 3,14ču se z ní střílí, 3) na 3,14ču se z ní střílí. Jinak je na ní vše perfektní, jedna z nejlepších zbraní co znám.
Sig Sauer - z doslechu. Beretta 85 - vlastní zkušenost, ale hodně vysoká cena.
PPS M1, souhlasím s tvou kritikou přístupu k reklamacím hlavně, sám zkušenost nemám, ostatní věci absolutně bez závad, střelba je úplně někde jinde a to i když srovnám s G42.
PPS M2, viz. M1, ale radši si dobře zastřílím z šupinkovaté hlavně než si užívat super zákaznického servisu a nasírat se při střelbě s perfektním Glockem, kupuji si většinu zbraní na střílení
To r626: 3 hlavní nevýhody G43: 1) na 3,14ču se z ní střílí, 2) na 3,14ču se z ní střílí, 3) na 3,14ču se z ní střílí. Jinak je na ní vše perfektní, jedna z nejlepších zbraní co znám.
- -recon-
- Jirik.fx
- Har.Megido
- Har.Megido
Příspěvek#173 » ned 5. úno 2017, 11:59
Trochu jsem inovoval, mířidla Truglo TFX PRO a botky Vickers Tactical. Chtěl bych říct, že asi nikomu se z G43 nejdřív nestřílí nejlíp, jde o zvyk. Kdo je zvyklej držet dvěma prsty jako u Walthera PPK, zvykne si rychle. S botkama zásobníků +2 je to pěknej malej kulomet. A ta kritizovaná spoušť se po pár tisících výrazně poddá.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- r626
Příspěvek#174 » ned 5. úno 2017, 13:10
Wow.. ten glock nahore vypada paradne..
Ja nevim ale pokud kritizujete strelbu, tak v cem to je horsi? Vic kope? To asi ano, je to prcek, ale na druhou stranu pokud se podivate na YT tak je tam mraky ukazek toho ze se da s 43 pomerne obstojne trefovat a to i ve sviznejsim tempu.. takze si nemyslim ze by to byl vylozene propadak. A hledal bych problem spise nekde mezi zbrani a zemi..
))
Ja nevim ale pokud kritizujete strelbu, tak v cem to je horsi? Vic kope? To asi ano, je to prcek, ale na druhou stranu pokud se podivate na YT tak je tam mraky ukazek toho ze se da s 43 pomerne obstojne trefovat a to i ve sviznejsim tempu.. takze si nemyslim ze by to byl vylozene propadak. A hledal bych problem spise nekde mezi zbrani a zemi..

- Jirik.fx
Příspěvek#175 » ned 5. úno 2017, 17:01
Špatně se střílí protože se blbě drží, kope, spoušť štípe, špatně se vrací na záměrnou, a to dle mého více než některé jiné subcompakty. Nastřílet z něj určitě jde, když se podívám na YT uvidím perfektní výsledky (jako u každé zbraně), ale myslím, že s jinou zbraní nastřílí stejný střelec rychleji a přesněji a hlavně s větším potěšením. Pokud je problém mezi zbraní a zemí je stejný u všech zbraní. Glockům prostě nejvíc sluší vel. 17 a 19.
A to nejsem odpůrce lehkých zbraní na výkonné střelivo, např. proti lehkým revolverům s 2" hlavní v .357 nic nemám, velice rád si z nich zastřílím i když kopou jak sviňa.
A to nejsem odpůrce lehkých zbraní na výkonné střelivo, např. proti lehkým revolverům s 2" hlavní v .357 nic nemám, velice rád si z nich zastřílím i když kopou jak sviňa.
- Bohuliby
Příspěvek#176 » ned 5. úno 2017, 22:09
No, musím reagovat: Dávat nová mířidla na tak malou záložní zbraň, budu dělat asi pouze z nadšení, ale nakonec proč ne ? U zbraní do kapsy to asi nebude tak důležité pro většinu majitelů !
Spoušť po cca 1 000 ks si sedne ? Nedovedu si představit, že s pistolkou vystřílím cca tento počet ?
Malý Gloček je pěkná pistolka, ale za takovou cenu ještě do ní investovat může udělat pouze opravdový nadšenec, já tedy ne !!!
Spoušť po cca 1 000 ks si sedne ? Nedovedu si představit, že s pistolkou vystřílím cca tento počet ?
Malý Gloček je pěkná pistolka, ale za takovou cenu ještě do ní investovat může udělat pouze opravdový nadšenec, já tedy ne !!!
- Henry
- Jirik.fx
Příspěvek#179 » pon 6. úno 2017, 12:18
To Henry: je možné, že "je" pozlobíš s G43 na mířence, ale v tom případě bys je s PPS vyloženě nasrával a s G19 bys byl na Olympiádě. To je to co chci celou dobu říci. Pokud si tak excelentní střelec jak naznačuješ tak to musíš přiznat, pokud ne tak je to blábol.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí