G43 9 mm Luger

Glock a spol.

Jirik.fx

Příspěvek#166 » ned 5. úno 2017, 00:18

No tuším, že to od glokařů pěkně schytáme. Moc se mi tahle bouchačka líbila, připadala mi hrozně praktická - do prvního výstřelu. Pak jsem ještě zkusil dát z ní dalších 200 ran (říkal jsem si, že si třeba zvyknu) a pak jsem na ní definitivně zanevřel.

r626

Příspěvek#167 » ned 5. úno 2017, 06:03

A v cem teda spociva jeji nevyhoda?

-recon-

Příspěvek#168 » ned 5. úno 2017, 07:13

Jirik.fx
Ohledně délky hlavně soudím že nemáš pravdu, minuta 9:00 https://youtu.be/869KaX3KMHU

Jinak ukaž mi spolehlivou 100% zbraň na 9mm Browning.

V lugru jsem zkoušel i Shielda a střílelo se mi hůř, pps M2 nechci, ač jsem na prodejně byl z něj nadšenej, ale bez střelby. Nechci zbraň u které pochybuji o kvalitě. Závěr je u pps M2 subtilnejsi v místě okénka, viděl jsem i zohlou pružinou, resp. ten plastovej unašeč a o přístupu Umarexu k výpadu vývrtu v hlavni radši nemluvit.

Jirik.fx

Příspěvek#169 » ned 5. úno 2017, 08:43

To recon: Nevyjadřoval jsem se k délce hlavně ale ke G43 celkově.
Sig Sauer - z doslechu. Beretta 85 - vlastní zkušenost, ale hodně vysoká cena.
PPS M1, souhlasím s tvou kritikou přístupu k reklamacím hlavně, sám zkušenost nemám, ostatní věci absolutně bez závad, střelba je úplně někde jinde a to i když srovnám s G42.
PPS M2, viz. M1, ale radši si dobře zastřílím z šupinkovaté hlavně než si užívat super zákaznického servisu a nasírat se při střelbě s perfektním Glockem, kupuji si většinu zbraní na střílení
To r626: 3 hlavní nevýhody G43: 1) na 3,14ču se z ní střílí, 2) na 3,14ču se z ní střílí, 3) na 3,14ču se z ní střílí. Jinak je na ní vše perfektní, jedna z nejlepších zbraní co znám.

-recon-

Příspěvek#170 » ned 5. úno 2017, 09:27

:) tak určitě, když nesedne, tak je na pikaču. Mě osobně překvapilo, že mi sedla líp než Šíld. Ale to je asi tím, že střílím z G19.
Musíš to zkusit, ideálně zároveň s tabulkovou volbou číslo dva a tři.

Jirik.fx

Příspěvek#171 » ned 5. úno 2017, 11:27

Já myslím, že vyzkoušení je základ každého nákupu. Můj internetový výběr ae zatím skorovždy při styku s realitou totálně zhroutil a většinou vyhrálo něco z konce tabulky předvybraných kousků.
Jediné kde se mi to nepotvrdilo byl kupodivu revolver Alfa Steel.

-recon-

Příspěvek#172 » ned 5. úno 2017, 11:56

Přeeeesně, já to měl takhle s glockem, tabulkove pps M2, shield a glock 43 a nakonec glock 43,shield a pps m2

Har.Megido

Příspěvek#173 » ned 5. úno 2017, 11:59

Trochu jsem inovoval, mířidla Truglo TFX PRO a botky Vickers Tactical. Chtěl bych říct, že asi nikomu se z G43 nejdřív nestřílí nejlíp, jde o zvyk. Kdo je zvyklej držet dvěma prsty jako u Walthera PPK, zvykne si rychle. S botkama zásobníků +2 je to pěknej malej kulomet. A ta kritizovaná spoušť se po pár tisících výrazně poddá.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

r626

Příspěvek#174 » ned 5. úno 2017, 13:10

Wow.. ten glock nahore vypada paradne..

Ja nevim ale pokud kritizujete strelbu, tak v cem to je horsi? Vic kope? To asi ano, je to prcek, ale na druhou stranu pokud se podivate na YT tak je tam mraky ukazek toho ze se da s 43 pomerne obstojne trefovat a to i ve sviznejsim tempu.. takze si nemyslim ze by to byl vylozene propadak. A hledal bych problem spise nekde mezi zbrani a zemi.. :-)))

Jirik.fx

Příspěvek#175 » ned 5. úno 2017, 17:01

Špatně se střílí protože se blbě drží, kope, spoušť štípe, špatně se vrací na záměrnou, a to dle mého více než některé jiné subcompakty. Nastřílet z něj určitě jde, když se podívám na YT uvidím perfektní výsledky (jako u každé zbraně), ale myslím, že s jinou zbraní nastřílí stejný střelec rychleji a přesněji a hlavně s větším potěšením. Pokud je problém mezi zbraní a zemí je stejný u všech zbraní. Glockům prostě nejvíc sluší vel. 17 a 19.
A to nejsem odpůrce lehkých zbraní na výkonné střelivo, např. proti lehkým revolverům s 2" hlavní v .357 nic nemám, velice rád si z nich zastřílím i když kopou jak sviňa.

Bohuliby

Příspěvek#176 » ned 5. úno 2017, 22:09

No, musím reagovat: Dávat nová mířidla na tak malou záložní zbraň, budu dělat asi pouze z nadšení, ale nakonec proč ne ? U zbraní do kapsy to asi nebude tak důležité pro většinu majitelů !
Spoušť po cca 1 000 ks si sedne ? Nedovedu si představit, že s pistolkou vystřílím cca tento počet ?
Malý Gloček je pěkná pistolka, ale za takovou cenu ještě do ní investovat může udělat pouze opravdový nadšenec, já tedy ne !!!

Henry

Příspěvek#177 » pon 6. úno 2017, 09:08

Tak tedy musím také reagovat: Mám G 43 od 1. června 2016 a mám z něho vystřeleno přes 6500 ran a nepřijde mi na tom nic divného. A schválně sním jezdím i občas na nějaký závod a i třeba na mířenku abych je tam trošku pozlobil a jde to.

r626

Příspěvek#178 » pon 6. úno 2017, 09:32

:-) to rad slysim, osobne si myslim presne to samy co jsi ty napsal. Nevidim duvod proc by se z toho nedalo normalne strilet jako s kazdym jinym glockem nebo jinou pistoli..

Jirik.fx

Příspěvek#179 » pon 6. úno 2017, 12:18

To Henry: je možné, že "je" pozlobíš s G43 na mířence, ale v tom případě bys je s PPS vyloženě nasrával a s G19 bys byl na Olympiádě. To je to co chci celou dobu říci. Pokud si tak excelentní střelec jak naznačuješ tak to musíš přiznat, pokud ne tak je to blábol.

-recon-

Příspěvek#180 » pon 6. úno 2017, 12:23

Ale Jiří, ta zbraň není na mířenku, a oproti PPS je pořád lehčí (100 gr) a se zárukou

Zpět na