Glock 26 chyba přebití

Glock a spol.
husara1987

Příspěvek#1 » sob 6. zář 2014, 23:18

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na problém na který jsem narazil. Mam Glock 26 (9x19) bohužel se mi několikrát stalo že při výstřelu nedošlo k přebití (výhoz vystřelené nábojnice a zavedení nové do komory) došlo k tomu opakovaně i po vyčištění zbraně. Mohli byste někdo prosím poradit čím by to mohlo být? Po vyčištění jsem střílel s novými náboji z jiné krabičky opět stejná závada na zbrani je nastříleno cca 300 ran. Všem děkuji předem za rady a tipy.

Int1m1thy

Příspěvek#2 » sob 6. zář 2014, 23:59

zkus vymenit zasobnik... mozna pruzina zasobniku

pajapety

Příspěvek#3 » ned 7. zář 2014, 01:17

"nedoslo k prebiti" je dost obecny pojem. Co presne se (ne)stalo? Hilzna se zasekla ve vyhoznem okenku? Nebo hilzna vyhozena a sprajcly naboj o skluzavku? Bez podrobnejsiho popisu tezko radit...

ripaxxx

Příspěvek#4 » ned 7. zář 2014, 09:47

Bude to znít blbě, ale co chyba držení? Mě G19 nezávadí ani při střelbě jednou rukou, ale když střílí moje polovička tak jí taky pravidelně nepřebíjí.

McFly
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » ned 7. zář 2014, 10:36

Nezní to blbě, už jsem to viděl mockrát - mimo jiné u své drahé polovičky :)

fixfokus

Příspěvek#6 » ned 7. zář 2014, 12:39

Ještě mě napadá brzdění závěru palci při obouručním úchopu. Ale Glocka nemám, takže jenom odhaduju.

ripaxxx

Příspěvek#7 » ned 7. zář 2014, 14:46

Ještě tedy upřesním nepřebití. U mého G to opravdu není náboji či zbraní. Byl fungl nový a mě se to ještě nestalo. U ženský je vidět jak ji drží nízko a ještě k tomu šíleně strhává dolů. Nábojnice zůstane v komoře,pod ní se nacpe ještě nový náboj a závěr zůstane zavřený a zaseklý...Občas je to boj to rozhýbat :roll: A pak že je G blbuvzdorný :lol: Ale jak tady napsal kolega je možné že i ten závěr brzdí rukou, ale toho jsem si nevšiml.

To: husara1987
Čištění ti na to nepomůže :) Střílím i 100 ran v kuse a problém nemám. Ještě mě napadá pokud jsi ho rozebíral...Sedí ti vše jak má? Co opticky stav součástek (otřep...)? Opravdu bych se zaměřil na ten úchop pokud jsi začátečník. Chyba zbraně se mi nějak moc nezdá.

Int1m1thy

Příspěvek#8 » ned 7. zář 2014, 14:55

HUSARO chtelo by to detailni popis co to dela a co to nedela

zepr

Příspěvek#9 » ned 7. zář 2014, 20:00

Já měl ten problém u polopláštů SP s komolým kuželem.

husara1987

Příspěvek#10 » stř 10. zář 2014, 19:22

Upřesnění závady. Při střelbě na terč je zbraň ve vodorovné pozici, zbraň držím obou ruč a primárně zbraň ovládám pravačkou, samotná závada se projevuje tak že po nabití prvního náboje dojde k výstřelu ale závěr zůstane v pozici v předu a nedojde k tomu že závěr je odsunut do zadní pozice aby s výhozního okénka byla vyhozena použita nábojnice, použitá nábojnice tedy po výstřelu zůstane v komoře a musím závěr stáhnout dozadu abych použitou nábojnici dostal ven z komory.

DanielX

Příspěvek#11 » stř 10. zář 2014, 19:41

Přebíjenky nebo tovární střelivo? Ale to jsi asi zkoušel...

Int1m1thy

Příspěvek#12 » čtv 11. zář 2014, 01:51

a zaver se pohybuje nebo stoji na miste ? sice si nedokazu prestavit jak by se nehejbal... podle me to bude vytahovac nebo limbwrist jako prase ;)

jak zjistit limbwrist - puc to nekomu jinymu, nejlepse nekomu kdo glocky strili
vytahovac / vyhazovat nakej zbrojir...
jeste neco me napadlo :D strilis tim opravdu 9mm luger ? :D
nebo mas prebijenky a malo prachu a s novou pruzinou to ma problemy

Urdo von Fuj

Příspěvek#13 » čtv 11. zář 2014, 08:23

jestli se závěr "ani nehne" pak bych gumový loket z toho nepodezíral.
Udělal bych rozborku a hledal bych, jestli není nějaká komponenta uvolněná a nemůže blokovat pohyb závěru.

Joe

Příspěvek#14 » čtv 11. zář 2014, 09:45

Předně bych sundal závěr a kouknul, jestli všecko vypadá, jak na glocku má. Nejjednodušší by bylo půjčit to do ruky někomu, kdo už pár glocků se závadama viděl. Když napíšeš skamasi, třeba se Ti někdo ozve ;)

Pak bych vyzkoušel, jestli to dělá se všema zásobníkama, nebo jen s jedním.
Pak bych otestoval, jestli jen z plného zásobníku nebo i když v něm budou jen třeba dva náboje.
A pokud můžeš, vyzkoušel bych více druhů střeliva.

Zpět na