Antreg ARS M4s

Samonabíjecí pušky

sokar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#796 » stř 20. dub 2022, 18:32

Béďa - Ano chápeš to zcela správně.
Morho - Letos musí být vyroben a představen funkční kus - Prodej očekávám až v příštím roce.

Aktuálně je problém delší čekací doba na pušky - 8 týdnů +, takže se snaží tuto díru srazit na kratší časový úsek - cca 2 týdny.
Tlumič bude vypuštěn do prodeje v půlce května cca - cena je jak bylo psáno odhadovaná nejvyšší 29k, ale doufáme samozřejmě v nižší.
Důvod je ten, že prostě bylo nutné spustit předobjednávky a napsat tam 24 a pak chtít 29 je mnohem blbější než napsat 29 a pak chtít méně. Tak je to i vysvětleno. Na finál cenu se čeká. Tlumič je z Inconellu, protože se předpokládá vysoká zátěž. Vyrobit z levnějších materiálů samozřejmě lze, ale nebyl to nikdy záměr dělat masově tlumiče. OD toho tu jsou jiné značky.

Co lze aktuálně říct tak si necháváme od Antregu dělat pro nás 100ks natahovacích pák s porty na odfuk plynů ala radian SD s DMOC pod 3k.

getsome

Příspěvek#797 » stř 20. dub 2022, 18:40

Kdyby se u nás prodával SF, tak bude stát minimálně stejně + kompatibilní úsťovka. Ase Utra se s úsťovkou vejde kousek nad 20, ale je to jiný typ.

sokar píše:Co lze aktuálně říct tak si necháváme od Antregu dělat pro nás 100ks natahovacích pák s porty na odfuk plynů ala radian SD s DMOC pod 3k.

Jestli bude i v midnight bronze, tak beru :clap:

sokar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#798 » stř 20. dub 2022, 19:12

No tak to mě nenapadlo že by mohl někdo chtít v MB.... Když my jsme upjatí jen na tu černou.... :lol:

Letec 12

Příspěvek#799 » stř 20. dub 2022, 19:24

Ta páka má vážně pozitivní vliv při používání tlumiče na kouření do obličeje?

Mac.42

Příspěvek#800 » stř 20. dub 2022, 21:02

...jo, ta páka by mne taky zajímala - není to jen přesměrování splodin do loweru a tím intenzivnější zasírání spoušťáku? (jakože nebylo by kontraproduktivní mít děravou páku a kontejnerový spoušťák?)

sokar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#801 » čtv 21. dub 2022, 18:19

Samozřejmě vliv to má a poměrně velký. Stačí se kouknout na youtube kde střílí s ní a bez ní. Samozřejmě ty plyny někam jít musí a páka dělá to že je právě odvrací zpět tedy od oka střelce a to je její hlavní význam. Jak budou k dispozici dám vědět. :D

pufik007

Příspěvek#802 » čtv 21. dub 2022, 18:56

Na Perunu 12,5 mam AU dual s. Foukal do obličeje a při čištěni byl spošťák pěkně zadělanej včetně závěru po 100 výstřelech SB. Koupil jsem k němu Radian Raptor SD - to s tím odvodem plynů a funguje to parádně, střelba bez brýlí je taky ok a střelce neobtěžují zplodiny. Spoušťák čistej a i závěr byl ok. Větší znečištění jsem zaznamenal nad závěrem u plynové trubice, ale nebylo to nic hrozného. Za mě to k tlumiči smysl má.

Letec 12

Příspěvek#803 » čtv 21. dub 2022, 19:46

Já zkoušel HK 11" + Ase Utra DUAL556-BL vs. Antreg 12,5" + tlumič Antreg. HK s AU neposlal do obličeje vůbec nic. Antregácký trochu kouřil. Každopádně zajímavý postřeh k té páce.

Gwin

Příspěvek#804 » pát 22. dub 2022, 05:17

Včera jsem měl možnost si tlumič vyzkoušet a za mě spokojenost. Puška s tlumičem mi nepřipadala přehnaně těžká, zpětné foukání do obličeje neobtěžovalo (pravda, měl jsem brýle). Co mě mile překvapilo tak to, že se dá střílet v pohodě bez sluchátek i na kryté střelnici. Za mě spokojenost, ale nemám s čím srovnávat, tlumič jsem měl v ruce poprvé.
Hlavně jsem chtěl ale zmínit, že jsem se ptal na PCC. Nemá mít uzamčený závěr a odběr plynů, jako důvod bylo uvedeno podstatné snížení výkonu náboje. Zásobníky mají být na Glock.

morho

Příspěvek#805 » pát 22. dub 2022, 07:37

"Nemá mít uzamčený závěr a odběr plynů, jako důvod bylo uvedeno podstatné snížení výkonu náboje." ?? :roll:
Několikrát tady naopak bylo uváděno, že to má být řešení à la MPX.

Gwin

Příspěvek#806 » pát 22. dub 2022, 07:42

Co jsem včera v Antregu koupil, to prodávám.

Letec 12

Příspěvek#807 » pát 22. dub 2022, 07:49

Měla mít hmotnost 1,8kg. Takže to nakonec bude asi nějaká klasika AR9 s dynamickým závěrem a hmotnost bude taky větší. Teď už jen otázka, jestli to bude mít sklopku, nebo jen běžnou výsuvnou pažbu.

Béďa

Příspěvek#808 » pát 22. dub 2022, 09:45

No klasický blowback v konkurenci nové Varky? Nebo BT? No nevím nevím, ale pak se dostane do běžné konfekce...a osobně pro mě potom není zajímavý. Doufám že přijdou s něčím zajímavějším než to co můžu mít u konkurence...osobně je za mě gamechanger závěr ala MP5 a ergonomie BT tj. Sklopná pažba.

morho

Příspěvek#809 » pát 22. dub 2022, 10:36

Nějak se mi to nezdá. Přece pokud chtějí max výkon, nemůže to být blowback ale naopak, uzamčený. Ale možný je všechno.

sokar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#810 » pát 22. dub 2022, 18:22

Gwin : Kdo že ti to říkal konkrétně ?

Zpět na