Antreg ARS M4s
Samonabíjecí pušky
- sokar
Příspěvek#796 » stř 20. dub 2022, 18:32
Béďa - Ano chápeš to zcela správně.
Morho - Letos musí být vyroben a představen funkční kus - Prodej očekávám až v příštím roce.
Aktuálně je problém delší čekací doba na pušky - 8 týdnů +, takže se snaží tuto díru srazit na kratší časový úsek - cca 2 týdny.
Tlumič bude vypuštěn do prodeje v půlce května cca - cena je jak bylo psáno odhadovaná nejvyšší 29k, ale doufáme samozřejmě v nižší.
Důvod je ten, že prostě bylo nutné spustit předobjednávky a napsat tam 24 a pak chtít 29 je mnohem blbější než napsat 29 a pak chtít méně. Tak je to i vysvětleno. Na finál cenu se čeká. Tlumič je z Inconellu, protože se předpokládá vysoká zátěž. Vyrobit z levnějších materiálů samozřejmě lze, ale nebyl to nikdy záměr dělat masově tlumiče. OD toho tu jsou jiné značky.
Co lze aktuálně říct tak si necháváme od Antregu dělat pro nás 100ks natahovacích pák s porty na odfuk plynů ala radian SD s DMOC pod 3k.
Morho - Letos musí být vyroben a představen funkční kus - Prodej očekávám až v příštím roce.
Aktuálně je problém delší čekací doba na pušky - 8 týdnů +, takže se snaží tuto díru srazit na kratší časový úsek - cca 2 týdny.
Tlumič bude vypuštěn do prodeje v půlce května cca - cena je jak bylo psáno odhadovaná nejvyšší 29k, ale doufáme samozřejmě v nižší.
Důvod je ten, že prostě bylo nutné spustit předobjednávky a napsat tam 24 a pak chtít 29 je mnohem blbější než napsat 29 a pak chtít méně. Tak je to i vysvětleno. Na finál cenu se čeká. Tlumič je z Inconellu, protože se předpokládá vysoká zátěž. Vyrobit z levnějších materiálů samozřejmě lze, ale nebyl to nikdy záměr dělat masově tlumiče. OD toho tu jsou jiné značky.
Co lze aktuálně říct tak si necháváme od Antregu dělat pro nás 100ks natahovacích pák s porty na odfuk plynů ala radian SD s DMOC pod 3k.
- getsome
Příspěvek#797 » stř 20. dub 2022, 18:40
Kdyby se u nás prodával SF, tak bude stát minimálně stejně + kompatibilní úsťovka. Ase Utra se s úsťovkou vejde kousek nad 20, ale je to jiný typ.
Jestli bude i v midnight bronze, tak beru
sokar píše:Co lze aktuálně říct tak si necháváme od Antregu dělat pro nás 100ks natahovacích pák s porty na odfuk plynů ala radian SD s DMOC pod 3k.
Jestli bude i v midnight bronze, tak beru

- Mac.42
- sokar
- pufik007
Příspěvek#802 » čtv 21. dub 2022, 18:56
Na Perunu 12,5 mam AU dual s. Foukal do obličeje a při čištěni byl spošťák pěkně zadělanej včetně závěru po 100 výstřelech SB. Koupil jsem k němu Radian Raptor SD - to s tím odvodem plynů a funguje to parádně, střelba bez brýlí je taky ok a střelce neobtěžují zplodiny. Spoušťák čistej a i závěr byl ok. Větší znečištění jsem zaznamenal nad závěrem u plynové trubice, ale nebylo to nic hrozného. Za mě to k tlumiči smysl má.
- Letec 12
- Gwin
Příspěvek#804 » pát 22. dub 2022, 05:17
Včera jsem měl možnost si tlumič vyzkoušet a za mě spokojenost. Puška s tlumičem mi nepřipadala přehnaně těžká, zpětné foukání do obličeje neobtěžovalo (pravda, měl jsem brýle). Co mě mile překvapilo tak to, že se dá střílet v pohodě bez sluchátek i na kryté střelnici. Za mě spokojenost, ale nemám s čím srovnávat, tlumič jsem měl v ruce poprvé.
Hlavně jsem chtěl ale zmínit, že jsem se ptal na PCC. Nemá mít uzamčený závěr a odběr plynů, jako důvod bylo uvedeno podstatné snížení výkonu náboje. Zásobníky mají být na Glock.
Hlavně jsem chtěl ale zmínit, že jsem se ptal na PCC. Nemá mít uzamčený závěr a odběr plynů, jako důvod bylo uvedeno podstatné snížení výkonu náboje. Zásobníky mají být na Glock.
- Letec 12
- Béďa
Příspěvek#808 » pát 22. dub 2022, 09:45
No klasický blowback v konkurenci nové Varky? Nebo BT? No nevím nevím, ale pak se dostane do běžné konfekce...a osobně pro mě potom není zajímavý. Doufám že přijdou s něčím zajímavějším než to co můžu mít u konkurence...osobně je za mě gamechanger závěr ala MP5 a ergonomie BT tj. Sklopná pažba.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí