Remington 887 Nitro Mag Tactical
- student
Příspěvek#3 » čtv 26. zář 2013, 19:40
Nevím, zda je to výrobní vada, ale Remington 887 Nitro Mag Tactical, kterou jsem zakoupil, měla zaúhlenou lištu s hlavní. Neuvěřitelné. Brokovnici jsem reklamoval, poslali novou a vada naprosto stejná. Už nikdy. Nepochopím, že tyto zbraně mohou projít výstupní kontrolou. Znak moderní doby.
- Petzold
Příspěvek#7 » úte 25. dub 2017, 23:25
No, utavit téměř 20 tisíc za nepovedený tacticool sypák, na který jsou negativní uživatelské recenze plná americká fora....to není nejlepší nápad. Špatné uložení hlavní, každá druhá nakřivo složená....
Jestli to chceš fakt na střílení, za podobné peníze je Benelka....
Jestli to chceš fakt na střílení, za podobné peníze je Benelka....
- Petzold
- sokar
Příspěvek#10 » pát 28. dub 2017, 20:14
Měl jsem tuhle brokádu asi rok. Byla totiž deklarovaná jako nejodolnější atd. Byl to krám. Předpažbí rachtalo a giglalo až hamba. Při uzamčení závěru šlo předpažbí stáhnout klidně o 10mm a pak se náboj neodpálil. Hlaveň se mi hýbala v pouzdře. Náboje mi z trubkového zásobníku nekontrolovatelně vylítaly a plnili šachtu, nebo vyskakovali úplně mimo zbraň. Demontovat jsem se ani neodvážil a po cca 100 výstřelech za tu dobu šla z baráku. Ten pohyb hlavně byl asi to nejhorší. Za mě obrovské zklamání a taky ji už remington nevyrábí. Místo remingtona si kup nějaký fabarm, nebo benelli. Ta dělá z opakovaček novu i supernovu . No a nebo rovnou M4. Tu mám přes 5 let a je to zlatíčko.
- McFly
- Petzold
Příspěvek#12 » pát 28. dub 2017, 21:49
No...úplně upřímně...i na Rem 870 je třeba mít štěstí. Sotva zaučení mexikáni to tam na lince v rámci
"cutting costs" jebou jak Baťa cvičky. Přes víkend jsem potkal 2 ks, které prostě nedaly 200 ran v kuse bez poruchy a nebylo to střelivem.
Ostatně, i z Mossu 590 občas upadne muška, a tak...
"cutting costs" jebou jak Baťa cvičky. Přes víkend jsem potkal 2 ks, které prostě nedaly 200 ran v kuse bez poruchy a nebylo to střelivem.
Ostatně, i z Mossu 590 občas upadne muška, a tak...

- McFly
Příspěvek#13 » sob 29. dub 2017, 05:39
Právě jsi popsal fungování 90% velkých výrobců čehokoli
- holt spotřební doba..
K tématu:
R887 jsem okukoval před par lety, a byla opravdu hrozná, šílený vakly doslova všude, cenovka vzhledem k tomu děsivá i když nevzal bych jí ani za polovic. Volba padla na R870 exp. tactical a slouží jak má. Jenže to bylo v době kdy jsem za svoji R870 express tactical dal 17k, R887 byla za nějakých 16k a Supernova za 21k. Tak se moje tehdejší volba hned posouvá do jinách měřítek.. Při dnešních cenách bych taky sáhl jinde i když jak říkám můj kousek slouží. Každopádně je dobře, že v roce 2015 byla zastavena výroba (ůdajně i kvůli stížnostem uživatelů)

K tématu:
R887 jsem okukoval před par lety, a byla opravdu hrozná, šílený vakly doslova všude, cenovka vzhledem k tomu děsivá i když nevzal bych jí ani za polovic. Volba padla na R870 exp. tactical a slouží jak má. Jenže to bylo v době kdy jsem za svoji R870 express tactical dal 17k, R887 byla za nějakých 16k a Supernova za 21k. Tak se moje tehdejší volba hned posouvá do jinách měřítek.. Při dnešních cenách bych taky sáhl jinde i když jak říkám můj kousek slouží. Každopádně je dobře, že v roce 2015 byla zastavena výroba (ůdajně i kvůli stížnostem uživatelů)

- winter97
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX