Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- Morboj
- Morboj
- Bohuliby
- Morboj
Příspěvek#275 » ned 4. lis 2012, 09:01
U Kentaurů se něco cyhstá - vždycky se tam pravděpodobně něco bude chystat, dokud to tam nezvavřou
, ale momnetálně je nemají... Prý tam měli poslední dobou zachovalé kusy, ale o "jako nových pistolích" taky nemluvili, proto to zkouším tady, třeba někdo takové "uloženky" někde někdy viděl. Vím, že se tady o tom už psalo. S tou 300km cestou máš pravdu, to budu muset přehodnotit
Díky

- TREW
Příspěvek#276 » pon 5. lis 2012, 11:33
Co třeba tady?
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-327 ... _28332.htm
Jinak s tou vzdáleností to vidím podobně, já si pro svoji jel přes celou republiku, ale spojil jsem to s návštěvou příbuzných. Doporučuji sledovat inzeráty, občas se nějaká k prodeji objeví. Přes internetový vyhledávač to není tak složité a já jsem takhle sehnal dvě a obě ve výborném stavu. S prodávajícím jsem se sešel vždy na střelnici, pistoli si v klidu prohlédnul, posoudil a hlavně vyzkoušel na spolehlivost a přesnost. Zbraně z druhé ruky přes prodejnu se mi v minulosti nevyplatili, bohužel. Mimo klasické prohlídky nepoškození ústí hlavně a vývrtu, bych si hlavně dával majzla na vůli v uložením hlavně do rámu. Na obchodě jsem jednu prohlížel a oproti tomu, co mám doma, se to dost vyklalo.
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-327 ... _28332.htm
Jinak s tou vzdáleností to vidím podobně, já si pro svoji jel přes celou republiku, ale spojil jsem to s návštěvou příbuzných. Doporučuji sledovat inzeráty, občas se nějaká k prodeji objeví. Přes internetový vyhledávač to není tak složité a já jsem takhle sehnal dvě a obě ve výborném stavu. S prodávajícím jsem se sešel vždy na střelnici, pistoli si v klidu prohlédnul, posoudil a hlavně vyzkoušel na spolehlivost a přesnost. Zbraně z druhé ruky přes prodejnu se mi v minulosti nevyplatili, bohužel. Mimo klasické prohlídky nepoškození ústí hlavně a vývrtu, bych si hlavně dával majzla na vůli v uložením hlavně do rámu. Na obchodě jsem jednu prohlížel a oproti tomu, co mám doma, se to dost vyklalo.
- Morboj
Příspěvek#277 » pon 5. lis 2012, 18:05
Díky za odkaz, to mě opravdu pobavilo...něco na tom bude.
Už jsem konečně zjistil, kdo sem ty Beretty vozí,takze mam co jsem potrebval a už tady dám pokoj
Jenom jeste k tomu kupovani po inzeratech a na sterlnicích. To si podle mě může dovolit jedině "zkušnější borec". Lidi co mají zbroják 1 rok a doma jednu zbraň by si na tokvý nákupy měli dát pozor...prostě nepoznají, že se ten závěr na té ošoupané Berretě třeba Kentaurů viklá trochu moc
Ikdyž na druhou strranu 4000 není tak moc...
Už jsem konečně zjistil, kdo sem ty Beretty vozí,takze mam co jsem potrebval a už tady dám pokoj

Jenom jeste k tomu kupovani po inzeratech a na sterlnicích. To si podle mě může dovolit jedině "zkušnější borec". Lidi co mají zbroják 1 rok a doma jednu zbraň by si na tokvý nákupy měli dát pozor...prostě nepoznají, že se ten závěr na té ošoupané Berretě třeba Kentaurů viklá trochu moc

- TREW
Příspěvek#278 » pon 5. lis 2012, 21:42
Tak to se povedlo, doufám, že si ty hrnce z Lídlu koupíš
Omlouvám se za odkaz, zůstalo mi ve schránce něco jiného. Mělo tam být tohle
http://www.alfatactical.cz/detail/21881 ... -22lr.html
K té koupi na střelnici jsem chtěl ještě řící, že v obchodě jsi na tom jako laik úplně stejně, s tím rozdílem, že si funkčnost, spolehlivost, přesnost a chování zbraně při výstřelu většinou nevyzkoušíš, takže ta střelnice je z mého pohledu určitě výhodnější i pro začátečníka.

http://www.alfatactical.cz/detail/21881 ... -22lr.html
K té koupi na střelnici jsem chtěl ještě řící, že v obchodě jsi na tom jako laik úplně stejně, s tím rozdílem, že si funkčnost, spolehlivost, přesnost a chování zbraně při výstřelu většinou nevyzkoušíš, takže ta střelnice je z mého pohledu určitě výhodnější i pro začátečníka.
- Morboj
Příspěvek#279 » úte 6. lis 2012, 18:41
Na uvedené adrese mají dvě...objevil jsem je ale blíž u Řeháků ( to jsem nějak při tom googlování přehlíd ) - výběr cca z 10-ti kusů, takže se tam stačí rozjet a trochu zariksovat, tu skoro novou s nástřelným listem asi opravdu neseženu...Všechno to údajně vozí z izraeleských skladů.
I tak díky
PS: ještě k tomu předchozímu odkazu - ta povrchovka by Berettě myslím seděla

I tak díky
PS: ještě k tomu předchozímu odkazu - ta povrchovka by Berettě myslím seděla

- xuebao
Příspěvek#280 » ned 2. pro 2012, 12:57
Zdar kolegove, toz jak to tady obcas procitam, vsichni jsou s Beruskou 71 spokojeni. Ja tedy nejsem. Na strelnici ji beru jenom obcas, na noseni bych si ji nikdy nevzal, a medituju nad tim, jak si mohli Izraelci takovy nespolehlivy kram vybrat. Z kazdeho zasobniku, jedno jestli 2 nebo 8 naboju, se minimalne i naboj sekne, nepoda, skripne hilzna anebo nevyhodi, pripadne kombinace od vseho. Nicmene jsem se konecne rozhoupal k premysleni nad tim, ze z te moji zkusim udelat obdobne pouzitelnou, jako ma kazdy z vas tady.
Nebudu predstirat, ze netusim jednu z pricin, proc to nechodi, jak ma - neoriginalni a silnejsi vratna pruzina. I kdyz, problemy byly i s kamaradovou originalni slabsi, i s jinym zasobnikem (starym i novym), ac teda ten muj originalni je v celkem slusnem stavu. Na silnejsi pruzinu jsem zkusil HVcka, ze by si snad kvuli vetsimu vykonu lip se silnejsi pruzinou rozumet, ale nebylo to ono. Tudiz dva dotazy: 1, Nema nekdo zbytecnou vhodnou vratnou pruzinu? 2, Ukazal by mi prosim nekdo z Brna nebo okoli, ze jeho 71-cka fakt funguje, abych videl, jestli ma cenu do te moji investovat neco penez a casu? Dopredu dik za nazory, napady a nabidky.
Nebudu predstirat, ze netusim jednu z pricin, proc to nechodi, jak ma - neoriginalni a silnejsi vratna pruzina. I kdyz, problemy byly i s kamaradovou originalni slabsi, i s jinym zasobnikem (starym i novym), ac teda ten muj originalni je v celkem slusnem stavu. Na silnejsi pruzinu jsem zkusil HVcka, ze by si snad kvuli vetsimu vykonu lip se silnejsi pruzinou rozumet, ale nebylo to ono. Tudiz dva dotazy: 1, Nema nekdo zbytecnou vhodnou vratnou pruzinu? 2, Ukazal by mi prosim nekdo z Brna nebo okoli, ze jeho 71-cka fakt funguje, abych videl, jestli ma cenu do te moji investovat neco penez a casu? Dopredu dik za nazory, napady a nabidky.
- LAKIM
Příspěvek#281 » ned 2. pro 2012, 17:33
Zdravím , zkus si od někoho půjčit pružinu a zásobník . Mě to chodí bez problému . Zpravidla nedáme s klukem mínˇ jak 4 krabky (200ks). Už jsem jednu 71 měl a ta byla taky bez problému . Když jsem ji prodal , tak se mě po ní tak stýskalo že jsem si ji hned pořidil znovu ! Loubo , chodí dobře ne ? V pauze bez Beretty jsem měl Browning Buckmark a Ruger kmk . A jak říkám : Beretta 71 je za málo peněz hodně muziky ! A nosím ji a věřím ji ! V ní mám CCI Stinger (ty tam taky chodí , ale nejsou vhodné na běžné střílení s Berettky , jsou našlápější ).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Evogunit
Příspěvek#284 » čtv 20. pro 2012, 12:20
Zdravim všechny šťastné majitele. Rád bych si nechal obnovit povrchovku - rám - pojistka - kohout - spoušť - a nejsem si jistý materiálem. Poradí někdo z odborníků? Mám v plánu nechat eloxovat rám a na ostatní komponenty by dle mého měl jít brinýr, ale nerad bych díky nedostatečné odbornosti něco po... To by byla věru velká škoda 

- nytrak
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX