Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR

Morboj

Příspěvek#271 » sob 3. lis 2012, 08:05

Také mám v plánu si tuhle pěknou malorážku ( 71 ) koupit. Nevíte někdo , kde by se právě teď dala někde v pěkným stavu koupit?? Všude jsou vyprodané a v Kentauru se rozhodně nic nechystá...Díky

Puverle

Příspěvek#272 » sob 3. lis 2012, 18:32

Brýmová je má za 5200.-

Morboj

Příspěvek#273 » sob 3. lis 2012, 19:07

Díky, ještě jsem neupřesnil, že ideální by byla Morava :P Moje chyba...
Zajímalo jestli se tyhle pistole nedají sehnat v podobném stavu jako Walthery u Macháčka, tzn. bankovní uloženky atp. Tuším, že už se tady někdo ptal, předpokládám, že je to utopie?!

Bohuliby

Příspěvek#274 » sob 3. lis 2012, 22:00

Už se tady psalo, kde se dají sehnat a v Kentauru, rozhodně se něco chystá, že to není v Brně sorry. Sám jedu koupit zbraň i 300 km, když jí chci, pochopitelně si vše předem dohodnu mobilem, promiň, pouze můj názor !!!

Morboj

Příspěvek#275 » ned 4. lis 2012, 09:01

U Kentaurů se něco cyhstá - vždycky se tam pravděpodobně něco bude chystat, dokud to tam nezvavřou :P , ale momnetálně je nemají... Prý tam měli poslední dobou zachovalé kusy, ale o "jako nových pistolích" taky nemluvili, proto to zkouším tady, třeba někdo takové "uloženky" někde někdy viděl. Vím, že se tady o tom už psalo. S tou 300km cestou máš pravdu, to budu muset přehodnotit :P Díky

TREW

Příspěvek#276 » pon 5. lis 2012, 11:33

Co třeba tady?
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-327 ... _28332.htm

Jinak s tou vzdáleností to vidím podobně, já si pro svoji jel přes celou republiku, ale spojil jsem to s návštěvou příbuzných. Doporučuji sledovat inzeráty, občas se nějaká k prodeji objeví. Přes internetový vyhledávač to není tak složité a já jsem takhle sehnal dvě a obě ve výborném stavu. S prodávajícím jsem se sešel vždy na střelnici, pistoli si v klidu prohlédnul, posoudil a hlavně vyzkoušel na spolehlivost a přesnost. Zbraně z druhé ruky přes prodejnu se mi v minulosti nevyplatili, bohužel. Mimo klasické prohlídky nepoškození ústí hlavně a vývrtu, bych si hlavně dával majzla na vůli v uložením hlavně do rámu. Na obchodě jsem jednu prohlížel a oproti tomu, co mám doma, se to dost vyklalo.

Morboj

Příspěvek#277 » pon 5. lis 2012, 18:05

Díky za odkaz, to mě opravdu pobavilo...něco na tom bude.
Už jsem konečně zjistil, kdo sem ty Beretty vozí,takze mam co jsem potrebval a už tady dám pokoj :)
Jenom jeste k tomu kupovani po inzeratech a na sterlnicích. To si podle mě může dovolit jedině "zkušnější borec". Lidi co mají zbroják 1 rok a doma jednu zbraň by si na tokvý nákupy měli dát pozor...prostě nepoznají, že se ten závěr na té ošoupané Berretě třeba Kentaurů viklá trochu moc :P Ikdyž na druhou strranu 4000 není tak moc...

TREW

Příspěvek#278 » pon 5. lis 2012, 21:42

Tak to se povedlo, doufám, že si ty hrnce z Lídlu koupíš :D Omlouvám se za odkaz, zůstalo mi ve schránce něco jiného. Mělo tam být tohle
http://www.alfatactical.cz/detail/21881 ... -22lr.html

K té koupi na střelnici jsem chtěl ještě řící, že v obchodě jsi na tom jako laik úplně stejně, s tím rozdílem, že si funkčnost, spolehlivost, přesnost a chování zbraně při výstřelu většinou nevyzkoušíš, takže ta střelnice je z mého pohledu určitě výhodnější i pro začátečníka.

Morboj

Příspěvek#279 » úte 6. lis 2012, 18:41

Na uvedené adrese mají dvě...objevil jsem je ale blíž u Řeháků ( to jsem nějak při tom googlování přehlíd ) - výběr cca z 10-ti kusů, takže se tam stačí rozjet a trochu zariksovat, tu skoro novou s nástřelným listem asi opravdu neseženu...Všechno to údajně vozí z izraeleských skladů.
I tak díky
PS: ještě k tomu předchozímu odkazu - ta povrchovka by Berettě myslím seděla :P :P :P

xuebao

Příspěvek#280 » ned 2. pro 2012, 12:57

Zdar kolegove, toz jak to tady obcas procitam, vsichni jsou s Beruskou 71 spokojeni. Ja tedy nejsem. Na strelnici ji beru jenom obcas, na noseni bych si ji nikdy nevzal, a medituju nad tim, jak si mohli Izraelci takovy nespolehlivy kram vybrat. Z kazdeho zasobniku, jedno jestli 2 nebo 8 naboju, se minimalne i naboj sekne, nepoda, skripne hilzna anebo nevyhodi, pripadne kombinace od vseho. Nicmene jsem se konecne rozhoupal k premysleni nad tim, ze z te moji zkusim udelat obdobne pouzitelnou, jako ma kazdy z vas tady.

Nebudu predstirat, ze netusim jednu z pricin, proc to nechodi, jak ma - neoriginalni a silnejsi vratna pruzina. I kdyz, problemy byly i s kamaradovou originalni slabsi, i s jinym zasobnikem (starym i novym), ac teda ten muj originalni je v celkem slusnem stavu. Na silnejsi pruzinu jsem zkusil HVcka, ze by si snad kvuli vetsimu vykonu lip se silnejsi pruzinou rozumet, ale nebylo to ono. Tudiz dva dotazy: 1, Nema nekdo zbytecnou vhodnou vratnou pruzinu? 2, Ukazal by mi prosim nekdo z Brna nebo okoli, ze jeho 71-cka fakt funguje, abych videl, jestli ma cenu do te moji investovat neco penez a casu? Dopredu dik za nazory, napady a nabidky.

LAKIM

Příspěvek#281 » ned 2. pro 2012, 17:33

Zdravím , zkus si od někoho půjčit pružinu a zásobník . Mě to chodí bez problému . Zpravidla nedáme s klukem mínˇ jak 4 krabky (200ks). Už jsem jednu 71 měl a ta byla taky bez problému . Když jsem ji prodal , tak se mě po ní tak stýskalo že jsem si ji hned pořidil znovu ! Loubo , chodí dobře ne ? V pauze bez Beretty jsem měl Browning Buckmark a Ruger kmk . A jak říkám : Beretta 71 je za málo peněz hodně muziky ! A nosím ji a věřím ji ! V ní mám CCI Stinger (ty tam taky chodí , ale nejsou vhodné na běžné střílení s Berettky , jsou našlápější ).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

LAKIM

Příspěvek#282 » ned 2. pro 2012, 17:37

Zdarec , přehlídl jsem že jsi už zkoušel tu orig. pružinu a druhý zásobník . To mě podrž co je v tom je za problém .

Bruno

Příspěvek#283 » pon 3. pro 2012, 12:43

To teda čumím. :o Já mám z Berettky vystříleno několik tisíc různých nábojů.Ani jednou jsem neměl zádržku !!! Ve spolehlivosti se Berettce vyrovná jenom Makarov.

Evogunit

Příspěvek#284 » čtv 20. pro 2012, 12:20

Zdravim všechny šťastné majitele. Rád bych si nechal obnovit povrchovku - rám - pojistka - kohout - spoušť - a nejsem si jistý materiálem. Poradí někdo z odborníků? Mám v plánu nechat eloxovat rám a na ostatní komponenty by dle mého měl jít brinýr, ale nerad bych díky nedostatečné odbornosti něco po... To by byla věru velká škoda ;)

nytrak

Příspěvek#285 » úte 1. led 2013, 10:01

xuebao píše:...Ukazal by mi prosim nekdo z Brna nebo okoli, ze jeho 71-cka fakt funguje, abych videl, ...

Jestli je tvoje žádost pořád aktuální, můžeme se domluvit. Nejsem sice z Brna, ale jezdím tam poměrně často a Breberu s sebou beru vždycky.

Zpět na