Pouzdro na vnitřní nošení
- natter
Příspěvek#196 » sob 19. črc 2014, 15:24
Jo vím, četl jsem to. Ale některý ty odkazy jsou nefunkční. Přesto si mě potěšil s tím českým (slezským) výrobcem. V něco takovýho jsem doufal. Mám strach kupovat věci z USA, objednám to za 70 Dollarů, ale celkově mě to se vším dovozem a clem vyjde na 100. To už je lepší lovit v evropskejch bezcelních zónách
Jinak zkoušel jsem vnitřní dastu nosit vepředu (appendix) a dá se to taky, je mi to sice míň pohodlný, ale dá se to. S volnější košilí sem neměl se skrytím problém.

Jinak zkoušel jsem vnitřní dastu nosit vepředu (appendix) a dá se to taky, je mi to sice míň pohodlný, ale dá se to. S volnější košilí sem neměl se skrytím problém.
- Fredouch
Příspěvek#200 » pon 11. srp 2014, 15:13
Zdravím. Kombinaci kůže/kydex mám. Nošení super, ale pocení pod tím je aspoň u mě docela hodně velký. Ne každému úplně vyhovuje, že se ta kůže na tělo poměrně fest potem nalepí. Dá se na to ale zvyknout. Samozřejmě příjemnější je mít mezi pouzdrem a tělem třeba ještě klimatriko nebo klimanátělník.
- Taylor992
Příspěvek#208 » úte 4. lis 2014, 18:48
Dalo mi zabrat všechno si to pročíst, tak k tomu přidám i svůj názor a zkušenosti (ikdyž jich není mnoho).
Kamkoliv jdu, mám u sebe mojí CZ83 ve vnitřním opaskovym pouzdře od Dasty a nemůžu si stěžovat. Ono stačí nemít kalhoty na půl žerdi (opasek povolenej tak, až je zbytečnej) a nebejt tak náročnej. Nic ve zlym. Nosím to tak už hodně dlouho a nemám s tím žádnej problém. V létě když je horko tak člověku vadí každej kus oblečení nebo doplňku pistoli nevyjímaje. Je to spíš o zvyku. Dejte tomu 2-3 týdny a nebude vám vadit nic. Samozřejmě Crossbreedy sleduju už dlouho, ale plánuju si ho pořídit až na jinou pistoli. Tohle už je dědeček.
Kamkoliv jdu, mám u sebe mojí CZ83 ve vnitřním opaskovym pouzdře od Dasty a nemůžu si stěžovat. Ono stačí nemít kalhoty na půl žerdi (opasek povolenej tak, až je zbytečnej) a nebejt tak náročnej. Nic ve zlym. Nosím to tak už hodně dlouho a nemám s tím žádnej problém. V létě když je horko tak člověku vadí každej kus oblečení nebo doplňku pistoli nevyjímaje. Je to spíš o zvyku. Dejte tomu 2-3 týdny a nebude vám vadit nic. Samozřejmě Crossbreedy sleduju už dlouho, ale plánuju si ho pořídit až na jinou pistoli. Tohle už je dědeček.

- Vojta
Příspěvek#209 » čtv 6. lis 2014, 14:35
Možná už s tím budu otravovat poněkolikáté a někomu přijdu jako hroznej otrapa: mé osobní zkušenosti s vnitřním opaskovým pouzdrem (dasta a KM Saddlery, nošen Makarov, občas revolver s 2" hlavní) jsou silně negativní, pouzdro mně prostě tlačilo i po měsících nošení. Vnější uzavřené opaskové pouzdro je pro mně mnohem pohodlnější, než vnitřní pouzdro, navíc si do něj dám i náhradní zásobník, malý zavírák, doklady a třeba i klíče. Prostě pro mně je to ideální řešení, můžu s tím celý den přehazovat hnůj a pouzdro mně štvát nebude.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí