Pouzdro na vnitřní nošení

natter

Příspěvek#196 » sob 19. črc 2014, 15:24

Jo vím, četl jsem to. Ale některý ty odkazy jsou nefunkční. Přesto si mě potěšil s tím českým (slezským) výrobcem. V něco takovýho jsem doufal. Mám strach kupovat věci z USA, objednám to za 70 Dollarů, ale celkově mě to se vším dovozem a clem vyjde na 100. To už je lepší lovit v evropskejch bezcelních zónách :)

Jinak zkoušel jsem vnitřní dastu nosit vepředu (appendix) a dá se to taky, je mi to sice míň pohodlný, ale dá se to. S volnější košilí sem neměl se skrytím problém.

klabator

Příspěvek#197 » pon 11. srp 2014, 11:01

máte někdo zkušenosti s hybridama kůže/kydex? je to pohodlné a jak moc se pod tím člověk potí? díky za info ;)

sided
moderátor

Příspěvek#198 » pon 11. srp 2014, 14:16

strana 1 + 2 vlákna, přečíst si to zvládneš sám?

klabator

Příspěvek#199 » pon 11. srp 2014, 15:00

Ano ... celé vlákno jsem pročetl, ale přímo o pocení se tam zmiňuje jenom v jednom příspěvku jinak všechno jen okrajově.. proto mě zajímaly i další zkušenosti.

Fredouch

Příspěvek#200 » pon 11. srp 2014, 15:13

Zdravím. Kombinaci kůže/kydex mám. Nošení super, ale pocení pod tím je aspoň u mě docela hodně velký. Ne každému úplně vyhovuje, že se ta kůže na tělo poměrně fest potem nalepí. Dá se na to ale zvyknout. Samozřejmě příjemnější je mít mezi pouzdrem a tělem třeba ještě klimatriko nebo klimanátělník.

sided
moderátor

Příspěvek#201 » pon 11. srp 2014, 15:18

Mě to na těle nevadí, víc mi vyhovuje holá broušená kůže než podšití.

klabator

Příspěvek#202 » pon 11. srp 2014, 15:32

díky za info.. a máte někdo zkušenosti s jenom koženými pouzdry? pár jsem jich už viděl ale názorů na ně jsem moc nečetl..

Urdo von Fuj

Příspěvek#203 » čtv 14. srp 2014, 12:53

KM Sadlery, leštěná kůže. Bez problémů celo denní nošení

sided
moderátor

Příspěvek#204 » pon 20. říj 2014, 18:40

http://www.sandsprecision.com/ další varianta pro skryté nošení, kalhoty přímo s futrálem.

Urdo von Fuj

Příspěvek#205 » stř 22. říj 2014, 10:57

máš s tím zkušenost?

sided
moderátor

Příspěvek#206 » stř 22. říj 2014, 11:14

Nee. Jen jsem to zahlíd někde na netu.

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#207 » stř 22. říj 2014, 13:45

Nic co by nevyřešilo měkké pouzdro (např. od Dasty) a všití suchého zipu kvůli praní. Za podstatně levněji můžeš nosit v různých kalhotách.

Taylor992

Příspěvek#208 » úte 4. lis 2014, 18:48

Dalo mi zabrat všechno si to pročíst, tak k tomu přidám i svůj názor a zkušenosti (ikdyž jich není mnoho).
Kamkoliv jdu, mám u sebe mojí CZ83 ve vnitřním opaskovym pouzdře od Dasty a nemůžu si stěžovat. Ono stačí nemít kalhoty na půl žerdi (opasek povolenej tak, až je zbytečnej) a nebejt tak náročnej. Nic ve zlym. Nosím to tak už hodně dlouho a nemám s tím žádnej problém. V létě když je horko tak člověku vadí každej kus oblečení nebo doplňku pistoli nevyjímaje. Je to spíš o zvyku. Dejte tomu 2-3 týdny a nebude vám vadit nic. Samozřejmě Crossbreedy sleduju už dlouho, ale plánuju si ho pořídit až na jinou pistoli. Tohle už je dědeček. :mrgreen:

Vojta

Příspěvek#209 » čtv 6. lis 2014, 14:35

Možná už s tím budu otravovat poněkolikáté a někomu přijdu jako hroznej otrapa: mé osobní zkušenosti s vnitřním opaskovým pouzdrem (dasta a KM Saddlery, nošen Makarov, občas revolver s 2" hlavní) jsou silně negativní, pouzdro mně prostě tlačilo i po měsících nošení. Vnější uzavřené opaskové pouzdro je pro mně mnohem pohodlnější, než vnitřní pouzdro, navíc si do něj dám i náhradní zásobník, malý zavírák, doklady a třeba i klíče. Prostě pro mně je to ideální řešení, můžu s tím celý den přehazovat hnůj a pouzdro mně štvát nebude.

Tyrfing

Příspěvek#210 » čtv 6. lis 2014, 15:01

A je to vnejsi pouzdro takove, ze neni poznat, ze jde o zbran? Coz by mela byt podminka "skryteho noseni".

Zpět na