Kde nosíte mobil/peněženku?

*serafin*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » sob 25. pro 2010, 20:44

Zdravím všechny střelce.

Řeším problém kam s mobilem a peněženkou poté, co jsem si pořídil opaskové pouzdro Dasta 203-1. Dříve jsem na pásku nosil takový mini batůžek (něco jako http://www.vseprooutdoor.cz/image/product/800:600/jpg/3366/ledvinka-saltic-mystery.jpg), ale to se mi poslední dobou zdá dost nepraktické a když mám na opasku pistoli, tak to překáží. Chtěl bych pro to nějaké malé pouzdro, kam by se vešel mobil, peněženka a propiska, víc asi nic a které by nedělalo moc velkou bouli. Bohužel moje pátrání po obchodem k ničemu vhodnému nevedlo. Napadlo mě i nějaká sumka na puškový zásobník, co vy na to? Po kapsách to tahat nechci, protože je to dost nepohodlné.

Za všechny tipy předem děkuji. *s*

marish

Příspěvek#2 » ned 26. pro 2010, 22:43

Kdybych pravidelně nosil, asi bych měl podobný problém.
Mobil nosím v kapse, při jejich dnešních rozměrech to není nepohodlné.
Peněženku pak v koženém pouzdře na opasku - velikostně tak akorát, volnější oblečení ho úplně zneviditelní. Nejdříve jsem kupoval různá "textilní" pouzdra ve sportech, ale nikdy nepřežily rok, pak sem v obchodě s kufry (v nákupním centru) koupil takové nenápadné, ze silné kůže a s klasickou přezkou, to už drží třetí sezonu. Problém nastává hlavně v létě, když člověk nemá ani ten opasek. Sumka je asi dobrý nápad, ale nenarazil sem na takovou co by mi vyhovovala.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » ned 26. pro 2010, 22:52

Pořádné kapsáče!
Mám tam peněženku, mobil, pětipalcové PDAčko, dva nože, propisku... a zbývá dost místa na aktuálně potřebné věci ;) A na pásek se v pohodě vejde pouzdro na zbraň (alespoň na střelnici, jinak většinou nenosím) či zásobníky, a baterku.

*serafin*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » pon 27. pro 2010, 16:00

marish: Takže máš něco takového http://www.kakaduaustralia.cz/zbozi/39-kapsa-na-doklady? To by se mi docela líbilo. Jen mobil tedy spíš PDA (3") bych tam asi nenacpal.

MarK: Kapsáče by asi byly ideální řešení, ale není to úplně můj styl.

Pravidelně taky nenosím, jen ten batůžek mi nevyhovuje už delší dobu. Ale když už překáží i pouzdru, tak jsem se dokopal začít pátrat. Díky za tipy. Ještě zapátrám po nějaké sumce. To by bylo, abych nenašel nějakou vhodnou.

marish

Příspěvek#5 » úte 28. pro 2010, 00:17

Něco podobného, jen ne tak zdobného.
Také obvykle nemusím kapsáče...

jomekabi

Příspěvek#6 » úte 28. pro 2010, 00:26

Kapsace + vetsi pouzdro na dokumenty (vejde se mi tam i Kevin). Jelikoz nosim minimalne 3 az 4 dymky a nerad nosim batoh, natoz neco v ruce, mam po starostech.

To puzdro na dokumenty jsem koupil pred par lety v Action Zone, ale jelikoz ho momentalne nemaji v nabidce, nemuzu blizsi informaci poslouzit. :-(

MRAK

Příspěvek#7 » úte 28. pro 2010, 09:56

Já jsem "taštičkovej" , používám tohle:
http://www.taktickavystroj.cz/products/ ... 2%B4S-BAG/
bez těch nápisů policie 8-)

nebo tohle:
http://www.noze-nuz.com/maxpedition/MX403B.php
tady nounejm to samé, nebo hodně podobné : http://www.alfatactical.cz/index.php?Ta ... etail=1922

Tu COP tašku nosím častěji - je menší a skladnější - přesto do ní v pohodě vrazím Walther P99, velkou peněženku, iPhone, nůž, pepřák, baterku, sluneční brejle a spoustu dalších krámů (malou lékárničku, kapesníčky, jelení lůj, tužku, malej nářaďák, žvejky ...... ) a pořád to je jen malá docela nenápadná taštička .....

MRAK

Příspěvek#8 » úte 28. pro 2010, 09:59

ale to asi není tip pro tebe.
tak se zkus inspirovat třeba tady -
http://www.noze-nuz.com/maxpedition/maxpedition.php
(taštiček přehršle, kvalita výborná - cena .... inu něco to stojí ....)

*serafin*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#9 » úte 28. pro 2010, 20:32

Walther P99, velkou peněženku, iPhone, nůž, pepřák, baterku, sluneční brejle a spoustu dalších krámů (malou lékárničku, kapesníčky, jelení lůj, tužku, malej nářaďák, žvejky ...... )

To nosíš krosnu, ne? :-D Ale ta poslední stránka vypadá zajímavě, tam by se dalo něco vybrat. Díky.

MRAK

Příspěvek#10 » úte 28. pro 2010, 23:16

ono to vypadá, jakože je toho hodně, ale je to úplně v pohodě :mrgreen:
nenosím zbraň úplně pravidelně
a pistoli občas vyměním za malej 2" revolver
8-)
pak písni, cos vybral ...

*serafin*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#11 » stř 29. pro 2010, 20:29

Určitě dám vědět, až narazím na něco, co mi bude vyhovovat. Zatím to asi vidím na nějaké to kožené pouzdro, ale uvidíme.

KamikazeCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#12 » čtv 30. pro 2010, 00:48

MarK píše:Pořádné kapsáče!
Mám tam peněženku, mobil, pětipalcové PDAčko, dva nože, propisku... a zbývá dost místa na aktuálně potřebné věci ;) A na pásek se v pohodě vejde pouzdro na zbraň (alespoň na střelnici, jinak většinou nenosím) či zásobníky, a baterku.

Kdyz si sednes, tak si to PDA snad musis zlomit, ne? :lol:

alibaba

Příspěvek#13 » ned 2. led 2011, 07:51

penezenku nosim jako jsem ji vzdy nosil a mobil nenosim ,to je jako strcit hlavu do mikrovlne pece ,mikrovlnama jsem susil klih a byl vyschnuty za 45 sekund ,jinak mobil mam ,ale je vypnuty a lezi na desce kuchynske linky ---vypnuty ......

marish

Příspěvek#14 » ned 2. led 2011, 23:25

Jistě se našlo mnoho lidí, kteří s podobným přesvědčením nenastoupili po celé 19. století do vlaku. My ostatní býváme okolní společností nuceni moderní techniku využívat...
Jinak se mi podařilo ztratit polovinu klíčů od auta (a se štěstím najít), ale záčínám vymýšlet co udělat aby se to nestalo znovu, protože nosím dvoje klíče, a s ostatními věcmi toho je celkem dost...

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#15 » ned 2. led 2011, 23:33

Kamikaze, nezlomí - buď je ve stehenní kapse (u nového modelu gatí) nebo dolní u kolen; kalhoty COP. Jde to v pohodě i v autě.

Zpět na