Návštěvní (děkovací) kniha

Připomínky k hlavní části serveru
MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#151 » stř 1. úno 2012, 20:13

marinakus píše:V legislativě postrádám nařízení vlády k vykonávání zkoušky odborné způsobilosti platné od 1. 1. 2012.

Přidáno. Viz článek.

Jirka2012

Příspěvek#152 » pát 17. úno 2012, 15:08

Zdravím. Včera kss kelč test 79 bodů odborná nebyl problém.
Učíl jsem se jen odtud a děkuji za skvělé stránky.
testové otázky jsou stejné jako zde.( odpovědi nejsou přeházené jak jsem někde tady četl)
Bylo nás 10 z 20ti. 5 udělalo testy. Nepochopím lidi co dají litr a nenaučí se testy.
:P :lol: 8-)

jomekabi

Příspěvek#153 » sob 18. úno 2012, 01:44

To vis, lide jsou ruzne, nektere i blbe. ;)

MartinP

Příspěvek#154 » ned 19. úno 2012, 23:00

Děkuji za Vaše stránky, testy a nauku jsem dával kdykoliv byl chvíli čas. V sobotu v Plzni za 79 bodů, manipulace OK a při střelbě sice nebyla desítka, ale alespoň 5x do černého. Rád posílám i něco na provoz.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#155 » ned 19. úno 2012, 23:08

Tak to nás těší! :thumbup:

Gratulace a vítej mezi námi na fóru!

DerrickCuster

Příspěvek#156 » úte 13. bře 2012, 21:01

I já se přidám s poděkováním za výborně zpracovaný web, který mi pomohl přeskočit jedinou podstatnější překážku na cestě ke zbrojáku - zkoušku, kterou jsem dneska dal na plný počet :)

nesquik

Příspěvek#157 » stř 21. bře 2012, 14:55

Tak dneska jsem uspesne udelal zkousky v Praze Čestlicích.
Vrele diky tomutu webu, pocelou dobu pripravy jsem nenavstivil jine stranky a vse jsem se naucil a dozvedel zde. Vyborne vse zpracovany, opravdu diky. Jinak prubeh zkousek dobry-az na tu nervozitu. Zk. komisar byl velice sympatický i prisedici u zkousky. Takze jeste jednou dekuji za tento web. :clap:

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#158 » stř 21. bře 2012, 15:11

Gratulujeme a vítej mezi námi na fóru ;)

TripleTap

Příspěvek#159 » čtv 5. dub 2012, 12:56

Velke diky predevsim tvurcum tohoto webu, ale take vsem diskutujicim, kteri se snazi novackum pomoci. Diky vam pocinaje dneskem patrim mezi strelce, byt zatim spis jen papirove nez vysledkama. ;-)

speedee82

Příspěvek#160 » čtv 5. dub 2012, 22:22

Tak kluci děkovat nebudu,protože tu děkuje každej. Ale chci říct,že jsem zneužil vaše stránky k úspěšnému složení zkoušky. A tímto gratuluju všem 16-ti účastníkům dnešní zkoušky v Brně. :) A páč jsem ještě nepřišel na to,jak založit nové vlákno v sekci cz atd.,mám dotaz. Chci pořídit cz 75 P-02. Důvody pro mě jsou jasné. Nechci glocka (úchop,vzhled,i když v recenzích není jediný důvod,proč ho nepořídit) Prostě bych chtěl něco spíš menšiho a lehčího od čezety. Nošení cca 2x-3x v týdnu a když už ji budu mít u sebe,tak to bude minimálně 12 h a z toho 6 h v autě. Nechci od vás důvody,proč do ní jít (ty jsou mi jasné),chci důvody,proč do ní nejít abych si mohl udělat obrázek. Díky

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#161 » čtv 5. dub 2012, 22:27

Gratulujeme všem novým střelcům!

speedee82 píše:A páč jsem ještě nepřišel na to,jak založit nové vlákno v sekci cz atd.,mám dotaz.

Půjdeš do sekce CZ U.B., ČZ Strakonice, ZVI, AlfaProj, podíváš se, zda v dané sekci toto téma již není a pokud ne, klikneš na Nové téma a založíš nové téma.
Sem takový dotaz opravdu nepatří ;)

speedee82

Příspěvek#162 » pát 6. dub 2012, 14:13

OK. Díky

beaver

Příspěvek#163 » pon 16. dub 2012, 14:06

Dnes v Libušíně jsem udělal zkoušky (sk. A, B, E) - test na plný počet bodů, v praktické části byla pouze pistole. Díky těmto stránkám bylo učení na zkoušky bezproblémové - nezbývá než poděkovat autorům a vyseknout poklonu. Někdy se říká, že od té doby, co lidstvo vymyslelo peníze, jsou veškerá slova díků zbytečná :) Takže určitě zašlu nějaké to poděkování i v této podobě.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#164 » pon 16. dub 2012, 20:04

Gratulujeme a děkujeme ;)
A hlavně - vítej mezi námi na fóru! :)

beaver píše:Někdy se říká, že od té doby, co lidstvo vymyslelo peníze, jsou veškerá slova díků zbytečná

:lol: Tak to jsem ještě neslyšel :mrgreen:

BUBBA

Příspěvek#165 » pon 16. dub 2012, 21:20

Trošku upřesním:Od té doby,co Féničané vymysleli...

Zpět na