Zamcene temata
- Gimpel
Příspěvek#16 » stř 7. kvě 2025, 15:18
............................. ,,a mimozemstanech" .............................
Mimozemšťany jsem tam nenašel a zde jsou zmiňováni dvakráte. Vlákno má 83 stran nezbraňových to, že již dávno smazáno býti mohlo. Nebo naopak diskusní klubovna, jako bylo teď, kde jsme nepřekáželi.
===============================================================
...................... ,,Erix je prostě debil. Troll, mentál" ........................
Za mnohem méně, byť z protekce, jsem v létě získal krásný to měsíc dovolenky.
Doufám, že nepřijdete o tu vaši, poctivě zaslouženou!
......................................... ,,a vetvit diskuse." ...........................................
Co myslíš, neztrácela by se přehlednost?
Mimozemšťany jsem tam nenašel a zde jsou zmiňováni dvakráte. Vlákno má 83 stran nezbraňových to, že již dávno smazáno býti mohlo. Nebo naopak diskusní klubovna, jako bylo teď, kde jsme nepřekáželi.
...................... ,,Erix je prostě debil. Troll, mentál" ........................
Za mnohem méně, byť z protekce, jsem v létě získal krásný to měsíc dovolenky.
Doufám, že nepřijdete o tu vaši, poctivě zaslouženou!

......................................... ,,a vetvit diskuse." ...........................................
Co myslíš, neztrácela by se přehlednost?
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1442
- Jarda.Jezek
Příspěvek#17 » stř 7. kvě 2025, 15:37
Ztrácela. Vyloženě troll tu podle mě nikdo není. A nadávat někomu proto, že říká něco jiného nebo to vyjádří jinak, mi přijde hloupé. Čtu tu všechno, do hloupých prestřelek nelezu, ale nevadí mi. Sice je asi dobře, že tu jakási kultivace funguje, ale mnohdy s jejím způsobem uplatnění taky nesouhlasím.
Zatím nám všem jde o totéž, držme se toho, co nás spojuje, nikoho dalšího na naší straně nemáme.
Zatím nám všem jde o totéž, držme se toho, co nás spojuje, nikoho dalšího na naší straně nemáme.
- McFly
Příspěvek#18 » stř 7. kvě 2025, 17:49
Pánové, víte co je funny? Mám za 24h 35 nahlášených OT příspěvků od mnoha jiných kolegů spoludiskutérů.. Ráno jsem to před odchodem do práce zamknul než se dostanu k tomu to lépe pročistit a ejhle, nová žumpa a opět mimo už od pátýho příspěvku
. Takže vy na sebe bonzujete což poukazuje na to, že části z vás se ty výblitky nelíběj. A popravdě jakýkoliv můj zásah z posledních měsíců byl vždy na bonz
.. moc to tu už nepročítám, protože mi to nic nedává. Už jsem tu na občasný korekce zůstal jen já a jeden kolega. Popravdě mě to dál nebaví. Odemykám a dále to tu neřeším. Jen se zamyslete nad tím, kde je teda chyba a užívejte svobody 
Bye...

Bye...

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Erix
Příspěvek#21 » stř 7. kvě 2025, 18:41
Murphy píše:Skoda, ze nelze reagovat na konkretni prispevek a vetvit diskuse. To si pakkazdy muze ignorovat konkretni vetev a zbytek tematu se nezapleveli, at jiz pravdou, nebo offtopicem. Pekne to ma ve foru nakole.cz.
A k tomu lajky, kazdy se nemusi vyjadrit textove, aby vyjadril souhlas s konkretnim prispevkem.
To větvení mají třeba na živě.cz (poradna) a přehledné to není. Ta karma/hodnocení příspěvků palec nahoru/dolů a nebo +/- by myslím využití mělo.
Jarda.Jezek píše:Ztrácela. Vyloženě troll tu podle mě nikdo není. A nadávat někomu proto, že říká něco jiného nebo to vyjádří jinak, mi přijde hloupé. Čtu tu všechno, do hloupých prestřelek nelezu, ale nevadí mi. Sice je asi dobře, že tu jakási kultivace funguje, ale mnohdy s jejím způsobem uplatnění taky nesouhlasím.
No alespoň trochu rozumný člověk. Rozhodně tady nikoho snad nikdy nenazvu neslušně, mě osobně to nerozhodí, když se někomu uleví.
Jinak, obecný a necenzurovaný pokec tu chybí a jen koukám, že většina BANů je tedy na udání, no pěkně. Opravdu chudák moderátor.

- JirkaCV
Příspěvek#22 » stř 7. kvě 2025, 19:11
Necenzurovaný pokec? Tak to si jdi pokecat na Telegram, nebo jak se ta žumpa jmenuje.
Představ si to jako hospodu. Umíš si tam představit něco podobného? Jak rychle umíš dopít pivo?
Je to prostor, který někomu "patří", ten někdo určuje pravidla a jestli se ti to nelíbí, najdi si jiný.
Zase jeden, co si plete svobodu slova se svobodou někoho nasrat. Obojí máš, jenom se nediv důsledkům.
Představ si to jako hospodu. Umíš si tam představit něco podobného? Jak rychle umíš dopít pivo?
Je to prostor, který někomu "patří", ten někdo určuje pravidla a jestli se ti to nelíbí, najdi si jiný.
Zase jeden, co si plete svobodu slova se svobodou někoho nasrat. Obojí máš, jenom se nediv důsledkům.
- Erix
Příspěvek#23 » stř 7. kvě 2025, 19:43
Ok, tak ať mi moderátor smaže profil, ono to opravdu nemá cenu, bude to lepší pro všechny.
Potom až naběhne nový ZoZ, rozvrtaný dodatky a změnami(ne ovšem víme), nastanou nečekaná omezení a restrikce(šibování s kategoriemi při přepisech,...), celé kurzy MV si budeme moci strčit za klobouk a další věci, tak si možná někdo někdy vzpomene, že kdysi byl "jeden", co to nežral od začátku a jen habaďuru v tom viděl.
Nakonec už teď jsou někteří pro tlumič dokonce osočováni, AR15 je taky sprosté slovo... Tak se mějte.
Potom až naběhne nový ZoZ, rozvrtaný dodatky a změnami(ne ovšem víme), nastanou nečekaná omezení a restrikce(šibování s kategoriemi při přepisech,...), celé kurzy MV si budeme moci strčit za klobouk a další věci, tak si možná někdo někdy vzpomene, že kdysi byl "jeden", co to nežral od začátku a jen habaďuru v tom viděl.
Nakonec už teď jsou někteří pro tlumič dokonce osočováni, AR15 je taky sprosté slovo... Tak se mějte.
- Sud
- Gimpel
Příspěvek#25 » stř 7. kvě 2025, 21:27
Pátý příspěvek, to je plodný autor.
Věc vidím optimisticky.
Budou zde jak celkem zbytečná to vlákna, kde bude zcela cokoliv, tak mnoho těch ± odborného charakteru. Těchto druhých bude i nadále mnohem více.
Ještě nejistota, jak to máme s tou svobodou, v pojetí toho druhého velitele. Možná ten meč Damoklův.

Věc vidím optimisticky.
Budou zde jak celkem zbytečná to vlákna, kde bude zcela cokoliv, tak mnoho těch ± odborného charakteru. Těchto druhých bude i nadále mnohem více.
Ještě nejistota, jak to máme s tou svobodou, v pojetí toho druhého velitele. Možná ten meč Damoklův.

-
Dentista Žurovský - Příspěvky: 145
- Dentista Žurovský
Příspěvek#26 » čtv 8. kvě 2025, 01:18
Erix píše: celé kurzy MV si budeme moci strčit za klobouk
Presne tak. Cela ta opora v tech kurzech stoji na vode, nikdo nevi co s nima, absolventi nemaji zadny pravni status (jako treba AZ, kteri jsou v dobe sluzby vojenskymi osobami), atd. To uz je lepsi se zapsat na myslivecky kurz, zaverecna zkouska je sice husta, srovnatelna s maturitou, ale myslivcum zbrane za kazde doby nak zustali...
- DesertEagle
- DesertEagle
Příspěvek#27 » čtv 8. kvě 2025, 07:29
Je to tak kluci. Napíšu vlákno, že nás firma podvedla. Ta napiše adminovi a ten se vyděsí pod tlakem výhružek žalobou a v panice vlákno smázne, směšné. Firma vyhružuje žalobama všude, kde něco pokazí. Podle FB nejsem zdaleka jediný, kde to naprosto podělali. Přitom firma měla možnost vyjádřit se zde. Nikoho jsem navíc nepomlouval, pouze jsem konstatoval fakta. Nakonec jsem chtěl napsat, kdo nám vyrobil novou mříž s tím že podobnou firmu lidem rozhodně doporučuji. Podobné mazaní je prostě nevychovanost a zbytečný strach z primitivních výhružek viníku. P.S. Klidně mi za pravdu naděl BAN nebo to opět promaž ...
- dan
Příspěvek#28 » čtv 8. kvě 2025, 07:34
Moderovani diskusi byla nevdecna sluzba vzdycky. A "vyhoreni" castym pracovnim urazem. A byt v roli kdy moje moderatorske (ne)rozhodnuti muze znamenat soudni spor a skody nekomu jinemu (tobe to tu nepatri) taky neni nic k zavideni. Kazdopadne diky za to co delas. Nakonec, kazdy kdo si mysli, ze by to zvladnul lip si muze zalozit diskusni web vlastni ...McFly píše:Popravdě mě to dál nebaví
- Sobiho
Příspěvek#29 » čtv 8. kvě 2025, 07:38
Hele pokud někdo píše pitchoviny a nechci ho číst... hodím ho do "nepřátel" a nemusím ho číst... Takhle to mám u pár borců, takže "cenzuru" si dělám sám. Mě se prostě to zamykání témat nelíbí, banánování někdy mi připadá spíše účelové. Banánovat za politiku v politickém tématu je trochu mimo.
Jak jsem psal, koho nechci číst, je na mém seznamu!
Jak jsem psal, koho nechci číst, je na mém seznamu!

- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#30 » čtv 8. kvě 2025, 07:47
Jedeme dál, v sekci OFF-TOPIČ by to nemělo nikomu vadit. Dle pravidel subfóra je tam dovoleno vše, co neodporuje zákonům a verbální přiznání se k vlastní hlouposti k tomu patří.
Link: viewtopic.php?f=50&t=17644
Link: viewtopic.php?f=50&t=17644
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva