Materiály ke studiu

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#16 » čtv 13. pro 2012, 01:57

Ano, pořadí odpovědí u jednotlivých otázek je konstantní (na rozdíl třeba od "nových" testů na řidičský průkaz).

danton.J

Příspěvek#17 » sob 4. kvě 2013, 21:01

Ahojda lidičky,omlouvám se jestli píšu jinám nebo už tady byl tento dotaz napsán,,chtěl jsem se zeptat..jaký je v tuhle dobu platný zákon a jaké otázky se mám naučit,,potřebuji ZP kvůli práci a už bych potřeboval drtit otázky ,,ale na internet se moc nedostanu takže bych spíš potřeboval knihu,,mám doma Zákon o střelných zbraních a střelivu - úplné znění zákona ke dni 1. února 2009 zákon č. 119/2002 Sb ale v práci mi říkaly že je to starý že je mi to k ničemu, přitom jsem si to kupoval v loveckých potřebách jako nejaktuálnější,,,může mi někdo napsat jestli je něco aktuálnější?? díky Ondra

rocky77

Příspěvek#18 » sob 4. kvě 2013, 21:06

danton.J

Příspěvek#19 » sob 4. kvě 2013, 21:08

díky moc hned to objednám

g-relax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#20 » sob 4. kvě 2013, 22:05

bližší informace k této publikaci: http://www.gunlex.cz/aktuality-strelci/ ... strelnici/

kedlub

Příspěvek#21 » ned 5. kvě 2013, 01:17

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#22 » ned 5. kvě 2013, 09:11

Existuje i aplikace do mobilu se systémem Android která plně nahradí tento web protože je kopií tohoto webu a na PC tím není potřeba chodit. Stačí si aplikaci stáhnout a začít. :lol:
Má název Zbrojní průkaz pro Android

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#23 » ned 5. kvě 2013, 09:41

O plné náhradě bych nemluvil - zatím v ní nejsou texty jako nauka o zbraních apod. Na testové otázky to ale, myslím, funguje dobře ;)

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#24 » pon 6. kvě 2013, 10:34

Plná náhrada to samozřejmě není, ale k nastudování zákona a otázek ke zkouškám to bohatě stačí. Já jsem se podle toho připravoval a udělal jsem testy bez chyby. Nauku o zbraních jsem se učil u instruktora 2 x za týden po dobu jedoho měsíce a připravil mě skvěle a navíc se ne něj můžu kdykoliv obrátit když budu potřebovat poradit :lol:

jakub.cr

Příspěvek#25 » pon 13. kvě 2013, 15:59

Dobrý den,

chystám se na zbrojní průkaz. Otázky se učím zde na webu (děkuji za ně ;) ). Nemá někdo radu, nápad jak se učit právní otázky? Ostatní otázky mi jdou, reps. baví mě, ale právní otázky mi moc do hlavy nejdou. Na střelnici dělají sice přípravu, ale pouze praktickou. Jsem z K. Varů.

Děkuji

Jakub

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#26 » pon 13. kvě 2013, 16:05

Ahoj mě docela pomohlo si dát tréning pouze určitého druhu otázek stále dokola což tady na fóru jde. Opakování je matka moudrosti a učit se a učit se a učit se. I v normálním životě právě ty právní otázky jsou dost důležité.
Držím palce ať se zkouška vydaří :)

jakub.cr

Příspěvek#27 » pon 13. kvě 2013, 16:21

Ahoj - děkuji.. chci si během týdne vysledovat otázky co mi nejdou a pak je budu točit. Zkouška se musí vydařit hned prvně, po ZP "toužím" dost dlouho a nyní je čas na učení :).

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#28 » pon 13. kvě 2013, 16:34

Dělal jsem to stejně točil jsem ty otázky které mi nešli a pak jsem u zkoušek udělal test bez chyby. :D

Alcatraz

Příspěvek#29 » pon 13. kvě 2013, 17:15

temata, jedno po druhym az ho umis prejit na dalsi. U techhle otazek funguje opakovani. A pak proste projizdet vsech tech 500 dokola. Je to na 40 minut. Hlavne je mit v nahodnym poradi.

Dragonfly

Příspěvek#30 » pon 13. kvě 2013, 19:38

A pak z toho učení nemá mít jedna hlavu kolem, když si takhle jednou jde vystřelit, pak znovu a lítá v tom až po uši :-) dvoják, troják, kozlice, tohle se mezi oblečkama na panenky teda neprobíralo :-)

Zpět na