Dotazy - poplatky
- Steiner
- ravo001
Příspěvek#17 » stř 29. kvě 2013, 22:28
Diky za vysvetleni.
Byrokracie mi pije krev, nevim jestli to vyresi centralni registr, ale nevidim duvod proc bych mel platit za neco k cemu me nuti stat. Kdyby na ZP, OP, OTP nebylo trvale bydliste, nemusel jsem kvuli stehovani litat po certech dablech a vsechnoto menit, kazdy samozrejmne jinde a vsude jsou vetsinou "strasne prijemny" urednice
P.s. - Sorry za OT
Všichni: O centrálním registru si tu klidně založte vlákno, zde to nemá co dělat. MarK
Byrokracie mi pije krev, nevim jestli to vyresi centralni registr, ale nevidim duvod proc bych mel platit za neco k cemu me nuti stat. Kdyby na ZP, OP, OTP nebylo trvale bydliste, nemusel jsem kvuli stehovani litat po certech dablech a vsechnoto menit, kazdy samozrejmne jinde a vsude jsou vetsinou "strasne prijemny" urednice

P.s. - Sorry za OT
Všichni: O centrálním registru si tu klidně založte vlákno, zde to nemá co dělat. MarK
- MarK
- Marconi
Příspěvek#19 » pát 21. čer 2013, 22:58
Ahoj, jelikož mi po 15 letech o 14 dní propadl ZP, tak jsem chtěl touto cestou poprosit, jestli někdo neví, kde se dá udělat/obnovit ZP nejlevněji. Samozřejmě vím, že poplatek komisaři 300,-Kč a za skupinu 500,- nijak snížit nejde, ale potřeboval bych nějakou rozumnou cenu za střelnici. Na lokalitě až tak nezáleží, ale nejvíc by mi vyhovoval okr. Praha, Brno nebo Hodonín.
P.S. Fakt jsem se snažil hledat a poctivě jsem přečetl témata obsahující termín "zbrojní průkaz cena", ale nikde jsem odpověď(popř. nabídku) nedohledal. Za každé info budu vděčný.
P.S. Fakt jsem se snažil hledat a poctivě jsem přečetl témata obsahující termín "zbrojní průkaz cena", ale nikde jsem odpověď(popř. nabídku) nedohledal. Za každé info budu vděčný.
- Stepan
Příspěvek#20 » sob 22. čer 2013, 08:03
Střelnice se radují, že jsi zapomněl, a už se těší na tvoje peníze...
Mimochodem, těch 1200 není žádná extrémní suma i vzhledem k ostatním poplatkům, takže ani moc nechápu tvoje starosti.
25 korun za každou skupinu je kravina, protože změna adresy nemá se skupinami nic společného. Platit 25 za každou skupinu by mělo smysl jedině v případě, že by na každou skupinu byl zvláštní zbroják.
K původnímu dotazu: kolky se dávají až PO vydání průkazu a povolení, pokud se to podává současně.

Mimochodem, těch 1200 není žádná extrémní suma i vzhledem k ostatním poplatkům, takže ani moc nechápu tvoje starosti.
25 korun za každou skupinu je kravina, protože změna adresy nemá se skupinami nic společného. Platit 25 za každou skupinu by mělo smysl jedině v případě, že by na každou skupinu byl zvláštní zbroják.
K původnímu dotazu: kolky se dávají až PO vydání průkazu a povolení, pokud se to podává současně.
- Marconi
- Stepan
- Marconi
- ilicz
- Doolittle
- Mobster
Příspěvek#29 » ned 23. čer 2013, 14:42
Chlapi, nevíte někdo jak je to s poplatky při prodlužování platnosti ZP? Když si nenechám průkaz propadnout a obnovím s ho včas (s papírem od doktora), platím znovu 500 Kč za každou skupinu nebo už ne? Jak je to s platností průkazu zbraně? Musím to nějak obnovovat?
- Marconi
Příspěvek#30 » ned 23. čer 2013, 15:21
ilicz píše:Obvykle se převádí místo zkoušky z důvodu toho, že někde žiješ a pracuješ mimo trvalý bydliště... zajímalo by mě, jestli tě nechají převést si zkoušku jinam jenom proto, že "je to tam levnější"...
Nikde jsem nepsal nic o tom, že to jde dělat tam, kde je to "levnější" - psal jsem "o zákonných důvodech". A ty já splňuju

For Doolittle
Asi máš ze svého pohledu pravdu. Nicméně člověk od rodiny už přemýšlí trochu jinak a jak říká Franta Kožíšek je to na každém z nás, jakou cestu zvolí. Každopádně jsem rád, že jsem se i díky tomuto fóru dozvěděl potřebné informace. Díky.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí