28.07.2012 - Závod LOS: Pohárová krátká

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

vlasten

Příspěvek#16 » pát 27. črc 2012, 09:26

Co se týče poháru, tak se bere počet uskutečněných pohárových losů v daném ročníku do 30.6.. Ten se dělí třema a zaokrouhluje. Takže červenec a srpen už se do toho nepočítá.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#17 » pát 27. črc 2012, 09:27

Telescopic: Počítají se pouze pohárové závody do 30.06., kde byla daná divize vyhlášená (tak mi to naordinoval pan vrchní šéf :mrgreen: ).

TELESCOPIC

Příspěvek#18 » pát 27. črc 2012, 10:14

Pořád tomu nerozumím, asi jsem něco špatně pochopil... No já vím, že se berou jen závody do 30.6. v daném ročníku. Tak je to napsané i v pravidlech. Ale právě do toho 30.6. se konalo už 18 pohárových závodů (např. divize Pi byla vyhlášena vždy) a ty když vydělím třema (dle vzorečku v pravidlech), tak tady máme 6 závodů (nejlepší výsledky), které by se měly počítat do konečného pořadí poháru. Jako mě je to celkem jedno, jen bych rád porozuměl tomu systému jak to sestavujete... Díky.

vlasten

Příspěvek#19 » pát 27. črc 2012, 10:23

Je tam ted asi nejaka chybka ;-) Velkych pistoli to bude urcite vic jak 3. ;-)

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#20 » pát 27. črc 2012, 11:10

To je jak do toho člověk furt vrtá, za to může cmk, že pořád něco chce :lol:

Už je to zpět a (snad) správně.

Churchill

Příspěvek#21 » sob 28. črc 2012, 16:32

Dnešní závod moc dobrý, díky za super práci! ;)

johnnyjak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#22 » sob 28. črc 2012, 16:51

Mně se můj první LOS líbil :) . Určitě to nebyl můj poslední. Člověk rázem vidí, že nic neumí :mrgreen: ale na druhou stranu je alespoň prostor pro zdokonalování.
PS: Rozhodčím děkuju za trpělivost :thumbup:

Zodiak

Příspěvek#23 » sob 28. črc 2012, 18:03

Fajn zavod. Idealni pocet ucastniku pro Cekanice.

ianraider

Příspěvek#24 » sob 28. črc 2012, 20:47

Hezký závod,zajímavé situace - dost dobré a určitě za mě ,, spokojenost ,, Stene a kolektivu tvůrců díky. Je vidět,že to jde i na menších závodech :twisted:

TELESCOPIC

Příspěvek#25 » ned 29. črc 2012, 09:20

Moc pěkný závod na pohodu. Výborný nápad se zborkou. Čisté jednoduché stage bez zbytečných záludností...

lekar.t

Příspěvek#26 » ned 29. črc 2012, 22:45

STENGAN a kolektiv

Děkuji za opravdu pěkný závod.
Bylo to krásně postaveno BEZ PŘEŠLAPOVEK (ty jsou totiž na ........ velebnosti)
Nejlepší byla 3 rychlost nepomohla když to hlava neudržela.

JEN HOUŠŤ podobných situací.

TO obránci: byla to obranka,ale pro jistotu to neříkejte IPSC střelcům. :lol:
TO Stengan přiznávám se že jsem ti poškodil mřížku na tvém "CADILACU" , asi mi selhala pistole nebo co a uštípl sem ti kousek mřížky. :oops:

vlasten

Příspěvek#27 » pon 30. črc 2012, 10:20

Díky za krásné situace. Myslím, že i ten pověstný zatím nikým nespatřený "duch LOSu" si přišel na své.

MZ jsem si to dal i s malým revolverem a všem revolverářům (kromě Toníka) se omlouvám za své výkony na situaci 1. Není to tím, že bych je porazil malým revolverem, ale tím, že se tam v limitu musela složit číza a v tom mi (zarytému uživateli Shadowa) prostě revolveráři konkurovat nemohli. ;)

Albert

Příspěvek#28 » pon 30. črc 2012, 11:02

Ona se v závodě skládala Číza ? Nemáte někdo video ze závodu. Nebyl jsem, tak že bych se alespoň podíval o co jsem přišel.

Iza

Příspěvek#29 » pon 30. črc 2012, 12:15

Skladala se ciza, jezdilo se se sekackou, nosil se tezkej kufr, strilelo se kolem auta... i barvoslepi si prisli na sve - losovala se barva (cervena x cerna), ta se strilela (a pro zamotani hlavy bylo treba napsano "cerna" cervene :-) )
A Vlasten ma doma tichou domacnost :-)

vlasten

Příspěvek#30 » pon 30. črc 2012, 15:47

Kecá. Normálně se se mnou baví. Akorát mi teď musí vykat.

Zpět na