29.09.2012 - Školení rozhodčích LOS

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#1 » čtv 26. črc 2012, 18:16

Na strankách http://los.zbranekvalitne.cz/zavody/221 se můžete registrovat ke školení rozhodčích LOS.

ČTĚTE PROPOZICE !!!

Termín školení ještě není pevně stanoven. Je dáno na výběr 7 termínů. Napište všechny z nich, které Vám vyhovují. Určí se termín, kdy může nejvíc lidí. Termíny jsou mezi 18.8. a 20.10.
Termín uzávěrky přihlášek - 10.8.2012

Jakmile bude dán termín, změní se i v termínovce.

Zbraně s sebou nejsou bezpodmínečně nutné. Bude stačit, když jich tam mezi Vámi bude jen pár. Střílet se nebude vůbec, nebo minimálně.

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » čtv 26. črc 2012, 22:50

komentáře k závodu

20.10.2012
SSK Slaný

ŠKOLENÍ ROZHODČÍCH

http://los.zbranekvalitne.cz/zavod-221

E-Ryc

Příspěvek#3 » pát 27. črc 2012, 08:18

Jak je to s registraci, tady (a v propozicich) je napsano DO 10.8, na strance "zavodu je online registrace OD 20.9. ? Dik

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#4 » pát 27. črc 2012, 08:21

Zmeneno fiktivni datum, aby jela registrace.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#5 » pon 13. srp 2012, 21:41

Dekujeme za prihlasky. Zpracujeme a dame vedet.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#6 » stř 15. srp 2012, 12:01

Termín stanoven na 29.9.2012 - z 11 přihlášených může 10.
Další zájemci se mohou od 29.8.2012 hlásit na pevně daný termín.

kuba

Příspěvek#7 » stř 15. srp 2012, 12:15

to zatim pujde :)

Astrick

Příspěvek#8 » pon 3. zář 2012, 20:19

Zdarec, kdo vyráží z Prahy a vzal by "stopaře" ?

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#9 » úte 18. zář 2012, 08:33

Pokud nekdo nepojedete, poslete mi zpravu. Vyradim Vas.
Pro ostatni - stale je moznost se prihlasit. Bylo nemile, kdyby Vas najednou prijelo 20 a nikdo to predem nevedel.

Miroslav-A
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#10 » pát 21. zář 2012, 13:12

Další školení bude až za rok?
Máme v budoucnosti v úmyslu dotáhnout LOS na karlovarsko, ale dřív než jaro 2013 by to nebylo. Musíme tedy absolvovat školení již teď i když jsme byli třeba jen na dvou nebo třech závodech?

vlasten

Příspěvek#11 » pát 21. zář 2012, 15:04

No, vzhledem k tomu, že ta školení jsou příležitostně, tak za rok bych si na to nevsadil. Na druhou stranu když budeš chtít organizovat LOS, tak stačí ukecat lidi, co to školení mají a přijedou to písknout. ;)
Pokud ale vyrazíš na tohle školení, tak by asi bylo minimálně dobré perfektně znát pravidla (i když zlí jazykové mi asi řeknou, že většina současných rozhodčích je nezná, že?). :twisted:

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#12 » pát 21. zář 2012, 20:28

Hlavně to chce absolovat více než dva závody. Myslím, že uskutečnit školení není takový problém.

Miroslav-A
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#13 » sob 22. zář 2012, 10:13

No to že jsem za rok dokázal absolvovat jen tři LOSy je právě ten důvod proč chci na západě přispět dalšími závody. Ono je toho pro nás zápaďáky fakt málo. Pokud si dám limit 150 km tak se dostanu jen do Dobřan, Žalan, Slanýho a při troše dobrý vůle by se dali i Čelákovice. Jenže četnost závodů je opravdu malá. Musím dát u nás řeč s některými správci a zmapovat terén na karlovarsku, zdali se dá vůbec s nimi domluvit závazný pevný termín a bloknout střelnici. Máme tu jednu na který by se dalo udělat třeba i deset situací. Pár kluků by tady do toho šlo a pokusil bych se do toho zatáhnout i kluky z Chebska který na LOSy jezdí taky. Jenže vůbec nevim kdo to je :)... jen potkávám na závodech auto s chebskou značkou. Jestli to někdo z nich čte, nechť se mi ozve.
Tak asi tak.
Znalost pravidel není zas takový problém. Jen jsem chtěl vědět, zda je nutné mít školení k tomu abych mohl ukuchtit LOSa. Odpověď jsem dostal.

JaGr

Příspěvek#14 » ned 23. zář 2012, 18:25

Kdo jede z Moravy? Můžu se přidat nebo přibrat spolucestující. Trasa Vyškov, Brno

MichalAdam

Příspěvek#15 » ned 23. zář 2012, 21:19

Miroslav-A píše:No to že jsem za rok dokázal absolvovat jen tři LOSy je právě ten důvod proč chci na západě přispět dalšími závody. Ono je toho pro nás zápaďáky fakt málo. Pokud si dám limit 150 km tak se dostanu jen do Dobřan, Žalan, Slanýho a při troše dobrý vůle by se dali i Čelákovice. Jenže četnost závodů je opravdu malá. Musím dát u nás řeč s některými správci a zmapovat terén na karlovarsku, zdali se dá vůbec s nimi domluvit závazný pevný termín a bloknout střelnici. Máme tu jednu na který by se dalo udělat třeba i deset situací. Pár kluků by tady do toho šlo a pokusil bych se do toho zatáhnout i kluky z Chebska který na LOSy jezdí taky. Jenže vůbec nevim kdo to je :)... jen potkávám na závodech auto s chebskou značkou. Jestli to někdo z nich čte, nechť se mi ozve.
Tak asi tak.
Znalost pravidel není zas takový problém. Jen jsem chtěl vědět, zda je nutné mít školení k tomu abych mohl ukuchtit LOSa. Odpověď jsem dostal.

A to je přesně ten důvod proč tam být :D Těším se v sobotu..

Zpět na