29.09.2012 - Školení rozhodčích LOS
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- cmk
Příspěvek#1 » čtv 26. črc 2012, 18:16
Na strankách http://los.zbranekvalitne.cz/zavody/221 se můžete registrovat ke školení rozhodčích LOS.
ČTĚTE PROPOZICE !!!
Termín školení ještě není pevně stanoven. Je dáno na výběr 7 termínů. Napište všechny z nich, které Vám vyhovují. Určí se termín, kdy může nejvíc lidí. Termíny jsou mezi 18.8. a 20.10.
Termín uzávěrky přihlášek - 10.8.2012
Jakmile bude dán termín, změní se i v termínovce.
Zbraně s sebou nejsou bezpodmínečně nutné. Bude stačit, když jich tam mezi Vámi bude jen pár. Střílet se nebude vůbec, nebo minimálně.
ČTĚTE PROPOZICE !!!
Termín školení ještě není pevně stanoven. Je dáno na výběr 7 termínů. Napište všechny z nich, které Vám vyhovují. Určí se termín, kdy může nejvíc lidí. Termíny jsou mezi 18.8. a 20.10.
Termín uzávěrky přihlášek - 10.8.2012
Jakmile bude dán termín, změní se i v termínovce.
Zbraně s sebou nejsou bezpodmínečně nutné. Bude stačit, když jich tam mezi Vámi bude jen pár. Střílet se nebude vůbec, nebo minimálně.
-
ZbraneKvalitneCZ - Příspěvky: 1015
- Kontaktovat uživatele:
- ZbraneKvalitneCZ
-
Miroslav-A - Příspěvky: 21
- Kontaktovat uživatele:
- Miroslav-A
- vlasten
Příspěvek#11 » pát 21. zář 2012, 15:04
No, vzhledem k tomu, že ta školení jsou příležitostně, tak za rok bych si na to nevsadil. Na druhou stranu když budeš chtít organizovat LOS, tak stačí ukecat lidi, co to školení mají a přijedou to písknout.
Pokud ale vyrazíš na tohle školení, tak by asi bylo minimálně dobré perfektně znát pravidla (i když zlí jazykové mi asi řeknou, že většina současných rozhodčích je nezná, že?).

Pokud ale vyrazíš na tohle školení, tak by asi bylo minimálně dobré perfektně znát pravidla (i když zlí jazykové mi asi řeknou, že většina současných rozhodčích je nezná, že?).

-
Miroslav-A - Příspěvky: 21
- Kontaktovat uživatele:
- Miroslav-A
Příspěvek#13 » sob 22. zář 2012, 10:13
No to že jsem za rok dokázal absolvovat jen tři LOSy je právě ten důvod proč chci na západě přispět dalšími závody. Ono je toho pro nás zápaďáky fakt málo. Pokud si dám limit 150 km tak se dostanu jen do Dobřan, Žalan, Slanýho a při troše dobrý vůle by se dali i Čelákovice. Jenže četnost závodů je opravdu malá. Musím dát u nás řeč s některými správci a zmapovat terén na karlovarsku, zdali se dá vůbec s nimi domluvit závazný pevný termín a bloknout střelnici. Máme tu jednu na který by se dalo udělat třeba i deset situací. Pár kluků by tady do toho šlo a pokusil bych se do toho zatáhnout i kluky z Chebska který na LOSy jezdí taky. Jenže vůbec nevim kdo to je
... jen potkávám na závodech auto s chebskou značkou. Jestli to někdo z nich čte, nechť se mi ozve.
Tak asi tak.
Znalost pravidel není zas takový problém. Jen jsem chtěl vědět, zda je nutné mít školení k tomu abych mohl ukuchtit LOSa. Odpověď jsem dostal.

Tak asi tak.
Znalost pravidel není zas takový problém. Jen jsem chtěl vědět, zda je nutné mít školení k tomu abych mohl ukuchtit LOSa. Odpověď jsem dostal.
-
MichalAdam - Příspěvky: 191
- MichalAdam
Příspěvek#15 » ned 23. zář 2012, 21:19
Miroslav-A píše:No to že jsem za rok dokázal absolvovat jen tři LOSy je právě ten důvod proč chci na západě přispět dalšími závody. Ono je toho pro nás zápaďáky fakt málo. Pokud si dám limit 150 km tak se dostanu jen do Dobřan, Žalan, Slanýho a při troše dobrý vůle by se dali i Čelákovice. Jenže četnost závodů je opravdu malá. Musím dát u nás řeč s některými správci a zmapovat terén na karlovarsku, zdali se dá vůbec s nimi domluvit závazný pevný termín a bloknout střelnici. Máme tu jednu na který by se dalo udělat třeba i deset situací. Pár kluků by tady do toho šlo a pokusil bych se do toho zatáhnout i kluky z Chebska který na LOSy jezdí taky. Jenže vůbec nevim kdo to je... jen potkávám na závodech auto s chebskou značkou. Jestli to někdo z nich čte, nechť se mi ozve.
Tak asi tak.
A to je přesně ten důvod proč tam být

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX