30.11.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Georg

Příspěvek#31 » ned 1. pro 2013, 23:56

Ano, na ten nápad 8. ran jsem při svém celkovém hodnocení zapomněl. Trošku mne sice mrzelo, že komora musela být prázdná, protože natáhnout závěr Maka jde o něco hůř (větší odpor vratné pružiny) než např. u CZ 75 (aspoň je to můj názor) a já proto nosím jak plný zásobník, tak i v komoře (čili celkem 9ran bez přebití), na druhou stranu to pro mne byla příjemná výzva - natahovat po vytažení z pouzdra. Velmi dobrý nápad, který (společně panem ředitelem na 4. stage ;) ) chválím :D

P.S. nesnáším kouřící padouchy ve tmě :evil: - silně mi zkazili jinak celkem dobrý průměr :( :D

ianraider

Příspěvek#32 » pon 2. pro 2013, 00:05

mocima - myslíš náhodnou účast a nebo dlouhodobý průměr ? A jestli chceš srovnávat,tak si porovnej,jak dopadne většina střelců z GC na jiném,kvalitněji obsazeném závodě. Ale jinak - je jen dobře,jestli budete mít stále vysokou účast a zájem střelecké veřejnosti.Pokud to nebude jen výkřik do tmy..... :lol: Myslím si, že nový způsob hodnocení je spravedlivější k většině závodníků než minulý,ostatně podobně se i v jiných sportech určuje nasazení a hodnocení turnaje či závodu. No,a nikdo se nepos....l,všichni to prostě akceptují.Ty máš s tím problém ? Já tedy ne :P
Naposledy upravil(a) ianraider dne pon 2. pro 2013, 00:29, celkem upraveno 3 x.

ianraider

Příspěvek#33 » pon 2. pro 2013, 00:19

Ahoj Pavle. Prosím Tě,co podle Tebe určuje úroveň závodu ? Žil jsem v přesvědčení,že je to účastí dobrých střelců,kvalitou postavených situací, vyspělostí personálu (rozhodčích ) zajišťující závod,a samozřejmě možnostmi střelnice a jejího vybavení....Je to jinak ? Bavíme se snad ještě o střeleckých závodech s přívlastkem ,,Pohárový,, závod :shock:

eab
Vedení LOS

Příspěvek#34 » pon 2. pro 2013, 00:56

Ahoj Ivoši,
co se týče faktorů určujících kvalitní závod - to jsme si už vyříkali dříve (kupodivu taky u komentářů k závodům v GC).

Můj názor se nezměnil - o úrovni závodu účast kvalitních střelců neříká vůbec nic.
Není možné závod posuzoval podle toho, kdo na něj přijede, ale podle toho, jak byl připraven pořadateli!

Ke konci vlákna jsme se s podporou Marka shodli i na tom, že vlákna k závodům budou sloužit pouze k hodnocení a k připomínkám toho či onoho závodu a obecné diskuse se zde objevovat nebudou, ty patří jinam - možností je dostatek.

Respektuj to, prosím.

Pavel

PS: Díky všem jménem organizátorů za komentáře k proběhlému závodu a věřte, že je to pro všechny ta nejlepší motivace k vymýšlení dalších kulišáren... Samozřejmě v souladu s pravidly LOSu.

Misery

Příspěvek#35 » pon 2. pro 2013, 01:08

Tak to je fakt na hlavu postavený... :shock: proč jsou biti ti, kteří na závody do Otrokovic jezdí a zvýhodňováni ti, kteří akorát jenom remcají a nikdy se tam nejedou podívat? (Ale samozřejmě, že všechno ví nejlépe, že?) :roll:

A kolik těch "top" střelců musí být na Revolver, MRe a MPi? Taky by mne zajímalo, kdo jak hlasoval, jestli se to může zveřejnit.

Misery

Příspěvek#36 » pon 2. pro 2013, 01:20

Na druhou stranu musím říct, že jsem ráda, že tam někteří remcalové nejezdí, protože je v Otrokovicích bezvadná atmosféra a remcal by to tam akorát kazil :-)

Takže chlapi, ještě jednou, děláte to skvěle, nám holkám se to moc líbilo a doufám, že v lednu se zase uvidíme! :thumbup:

kuba

Příspěvek#37 » pon 2. pro 2013, 01:33

to je jednoduché,je smutné když se závody pořádají na cca 6ti střelnicích ale o poháru defakto rozhoduje jen to jestli někdo jezdí do otrokovic, čímž nehodnotím ani kvalitu tamního závodu či podobně, beru to prostě a jednoduše z výsledků prvních 10ti střelců za 3roky..

ps: jestli je to narážka na mě, tak já tam byl :)

Blondýna

Příspěvek#38 » pon 2. pro 2013, 09:43

Já s dovolením taky přidám pochvalu, protože si to závod zaslouží.
Situace byly neuvěřitelně postaveny, všechny stage byly náramné, velký dík všem, kteří se k tomu přičinili.
Atmosféra byla úžasná a doufám, že se všichni střelci bavili alespoň z poloviny tak dobře jako já.
Osobně moc děkuji, že jsem si mohla vyzkoušet závěsnou svítilnu, i když tomu děj celého závodu neodpovídal. Zde se ukazuje ta zmíněná vyspělost rozhodčích a organizátorů, která dodává závodům jejich úroveň. Pánové, děkuji Vám moc a těším se v lednu!

MichalAdam

Příspěvek#39 » pon 2. pro 2013, 10:39

Misery píše:A kolik těch "top" střelců musí být na Revolver, MRe a MPi? Taky by mne zajímalo, kdo jak hlasoval, jestli se to může zveřejnit.

Berte to jak psal CMK jako úprava pravidel,která jsou pro tento rok.Na konci si řekneme zda to posun přineslo,nebo ne.Obě strany mají svou pravdu.
ps.nevim proč zde psát kdo byl pro a kdo proti.mám své auto rád :D

ianraider

Příspěvek#40 » pon 2. pro 2013, 10:46

Asi proto Michale,aby bylo možno ukázat na ty správné :lol: Možná si někdo tímto chce ukázat lepším

Misery

Příspěvek#41 » pon 2. pro 2013, 11:11

Tak snad si za svým názorem stojíte a nestydíte se za něj, ne? A obávat se o auto je snad poněkud přehnané, jsme snad slušní lidé :?

MichalAdam

Příspěvek#42 » pon 2. pro 2013, 11:18

to byl vtip.asi nebyl pochopen..

ianraider

Příspěvek#43 » pon 2. pro 2013, 12:17

Pokud došlo k nějakým změnám v pravidlech,byla to reakce na ohlasy střelců a ředitel s Radou se jimi zabýval a společně učinili příslušnou korekci či změnu v pravidlech. Ostatně vše nějakým způsobem jde kupředu a tak i vývoj v pravidlech vnímám jako pozitivní. Při hlasování rozhodla většina přítomných pro změnu. Je na tom něco nepochopitelného ?

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#44 » pon 2. pro 2013, 12:28

Moderátor nefunguje.
Obrázek

Vraťme se k hodnocení závodu v Otrokovicích. Což?

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#45 » pon 2. pro 2013, 12:38

Moderátoři tu nesedí 24/7.

K diskusi o pravidlech zde máme vlastní vlákno. Dotaz na to, proč je ve výsledcích jen 90 % u vítěze byl zodpovězen, a zda je toto pravidlo dobré či ne můžete probírat v příslušném vlákně, zde prosím jen komentáře přímo k tomuto závodu (čímž by se samo sebou mělo rozumět také to, že to komentují hlavně ti, kteří na tom závodě vůbec byli).
Díky.

Zpět na