21.07.2012 - Závod LOS: MPI CZ CUP - 2. kolo

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#136 » ned 26. srp 2012, 14:35

hele Ty! to je už podruhé 8-)
Ten můj hnus získal řadu ocenění v jůesej, ta tvoje rakouská srágora nic. ;)
A .45 závody střílím a pak vypadám se zásobníky jako ježek, to už to taky kdosi napadal. Á já si uvědomil, v růžoví hoch by pořádnou pistoli v ráži .45 neustál. :lol:
Že jsi to Ty, tak na zvířecí mistrovství si vezmu ten hnus v .45.

Mír v duši

PS. Co nosím, tím střílím, na ráži nezáleží.

kuba píše:hmm zajimavy.. ale 45. stejne nikdo rozumnej na zavodech nestrili :-D

kuba

Příspěvek#137 » ned 26. srp 2012, 21:48

presne tak! a proto mam rakouskou sragoru :-D

jaky oceneni mas na mysli?

hele je to na kazdym samo co strili, chapu ze v classicu strilet .45 je samozrejme normalni, ale kdyz se kouknes na ostatni divize tak moc .45 tam nevidis tak jsem to myslel :)

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#138 » ned 26. srp 2012, 22:40

XD(m) získalo několik let po sobě od NRA ocenění Gun of the Year, což na chorvatskou pistoli je dost dobrý.
S ostatními divizemi máš samozřejmě pravdu. Je to ale o kapacitě zásobníku, ne o ráži. IPSC je o hodně výstřelech na situaci. Je to znát na vývoji od roku 1997, co jsem začal IPSC střílet. tedy když pominume OPEN. Běžná kapacita 15 ran byla nejdříve zvýšena Glockem na 17, pak botkami na 19 a ostatní začali také kapacitu zvyšovat. To pak příjemným střílením s .45 nezachráníš. Tak nastoupí administrativní nesmysly .... Logicky zvítězila majorová ráže .40.

Jinak nejvíc dělá ta součástka mezi spouští a zemí, když tam to nejde, ani nejlepší speciál to nezachrání.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#139 » pon 27. srp 2012, 00:07

Téma tohoto LOSího závodu je očividně vyčerpáno.

Zpět na