LOSÍK 2012

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

maja

Příspěvek#16 » úte 21. úno 2012, 10:00

To počítání bodů asi zdržovalo nejvíc. Vyšší matematika bez kalkulačky je i pro inženýry peklo :D
Mezi pojezdy by to chtělo nějakou teleskopickou tyč (anténu?). Provázek sice nikdo nepřestřelil, ale není to ono.
Myslím, že to jinak šlo. Hlavně se ukázalo, kde má co kdo zlepšovat.

Bucek

Příspěvek#17 » úte 21. úno 2012, 20:47

E-Ryc, už máte nějaký konkrétní datum na příští "LOSík"? Kdyby to byl víkend, tak bych si to zkusil zařídit a přijel bych (nezávazně)

E-Ryc

Příspěvek#18 » úte 21. úno 2012, 20:52

Vikendovy termin zatim neni, pravdepodobne v breznu, az se vlasten vrati z vyletu...

vlasten

Příspěvek#19 » stř 22. úno 2012, 10:28

Jak už jsem inzeroval - mám připravené nápady, terče, kryt i chuť do práce. Od 4.3. se budu zase vyskytovat tady, takže to vidím na pár odpoledně večerních LOSíků na Avimu. To ve všední dny.

Jak se udělá tepleji, tak uděláme losík na střelnici v Čelákovicích, kde to bude dokonce na dvě divize (pro začítečníky a pokročilé) - bude se to lišit druhem terčů. A to by mohla být některá sobota. Uvidíme podle zájmu.

Mrzí mě, že se na to nemohu vrhnout hned, ale těch 14 dnů už to musí počkat. ;)

Bucek

Příspěvek#20 » stř 22. úno 2012, 14:32

Nevadí.Čtrnáct dní uteče jako voda.Doufám, že mi to časově vyjde, abych se taky mohl zúčastnit (divize začátečník).Dej potom včas vědět, kdy co a jak :-)

vlasten

Příspěvek#21 » čtv 23. úno 2012, 14:13

Info tu určitě bude. Pokud se zadaří, tak se termíny následně objeví v LOS sekci a budeme používat registraci a výsledkovku jako Brňáci.
Už jsem psal MarKovi, jestli by mi to umožnil.

Miroslav-A
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#22 » pát 24. úno 2012, 01:31

Nechci vám do toho kecat, jsem z druhýho konce republiky, ale...
... pokud máte problém s kapacitou omezte četnost přihlášení jednotlivých soutěžících. Tzn. , že by se mohl každý příhlásit pouze na jeden ze dvou závodů. tak se vám krásně lidi prostřídají a kapacitu máte vlastně dvojnásobnou.
A nebo dělejte Losík 2x ... dopoledne a odpoledne... třeba ;)

maja

Příspěvek#23 » pát 24. úno 2012, 09:24

S kapacitou problém není. Zatím probíhají tréninky a víc než čtyři jsme se ještě nesešli :)

E-Ryc

Příspěvek#24 » pát 24. úno 2012, 09:38

Optimista by se na to mohl divat tak, ze jsme jen ctyri, kteri potrebuji trenovat, ostatni vsechno davno umi ;))

E-Ryc

Příspěvek#25 » pon 27. úno 2012, 14:42

U sousedu jsem nahodou narazil na vasnivou diskuzi o tvaru tercu a zon (kdyz jse hledal jejich obrazek, nicmene to je vedlejsi) a pochopil jsem z ni, ze zony jsou jen nejak decentne naznacene (perforace?) a strelec je nevidi, je to tak?

sided
moderátor

Příspěvek#26 » pon 27. úno 2012, 14:52

taktak, ale ta debata je až k neuvěření v klidu. Čekal jsem větší masakr :lol:
Jinak terče se občas i oblečou takže vidíš jen obrys pod trikem.

E-Ryc

Příspěvek#27 » pon 27. úno 2012, 14:59

Zajimavy napad, netusite nekdo, jestli projde devitka volne povesenym trickem, aniz by ho urvala ze spagatu? Potencialni napad na dalsi trening - stara tricka misto tercu, zony namalovane na zadech.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#28 » pon 27. úno 2012, 15:05

Není jednodušší to prostě přišpendlit na terč?

sided
moderátor

Příspěvek#29 » pon 27. úno 2012, 15:07

Neboj, Vlasta určitě přiveze terče ;) pokud to má mít smysl jako tréning tak je potřeba použít reálný terče a nebo Jarešáky na vylepšení.

E-Ryc

Příspěvek#30 » pon 27. úno 2012, 15:11

Ja to myslel spis jako hricku, abychom meli nejaky originalni zazitek, uz ne nutne souvisejici s losikem.

Prispendleni na terc podle me moc nepomuze - na AVIMu visi terce na takove kovove tycce jako pradlo na snure. Kdyz za triko pridam papir, tak tuhost bude podle me uplne stejna. Leda udelat "figurinu" z kartonu a tu strcit dovnitr.

Zpět na