08.09.2013 - Závod LOS: Pohárový závod
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- Misery
Příspěvek#46 » pon 9. zář 2013, 19:31
Ta celková tabulka by pak byla super na vyhlašování kategorie ŽENY, protože momentálně se vždy vezmou procenta napříč všema divizema, přičemž když je někdo na 1. místě v pistoli lepší než někdo na 1. místě v MPi nebo Revolveru, tak pak ty ženy v této kategorii mají samozřejmě lepší %, než kdyby se to počítalo celkově.
- cmk
Příspěvek#47 » pon 9. zář 2013, 20:02
Ad zeny - narazime na stejny problem jako s Mon Losem. Hodnotit dohromady dle casu nebo dle procent v divizi?
Proste v obou pripadech nekdo prodela a nekdo vydela.
Obecne kolem spolecne tabulky - proboha proc v LOSu cokoli jinak, bokem ci navic... je PROBLEM? Ty vysledky MZ v pistoli je proste zajimavost navic. Nic vic nic min. Zabere to asi 5kB databaze, z tabulky je uplne jednoznacne, ze jsou to vysledky MZ... A presto za tim kde kdo hleda cokoli navic, predevsim pak PROBLEM... Takze... Takze nic. Az budu u kompa, uploadnu vysledky bez MZ. Budete mit krasnou strohou tabulku, jak bylo zvykem a bude klid.
Odeslano pomoci Tapatalk z mobilu. Omluvte preklepy
Proste v obou pripadech nekdo prodela a nekdo vydela.
Obecne kolem spolecne tabulky - proboha proc v LOSu cokoli jinak, bokem ci navic... je PROBLEM? Ty vysledky MZ v pistoli je proste zajimavost navic. Nic vic nic min. Zabere to asi 5kB databaze, z tabulky je uplne jednoznacne, ze jsou to vysledky MZ... A presto za tim kde kdo hleda cokoli navic, predevsim pak PROBLEM... Takze... Takze nic. Az budu u kompa, uploadnu vysledky bez MZ. Budete mit krasnou strohou tabulku, jak bylo zvykem a bude klid.
Odeslano pomoci Tapatalk z mobilu. Omluvte preklepy

- ilicz
- tempest
- MarK
Příspěvek#50 » pon 9. zář 2013, 20:33
cmk píše:je PROBLEM? Ty vysledky MZ v pistoli je proste zajimavost navic. Nic vic nic min. Zabere to asi 5kB databaze, z tabulky je uplne jednoznacne, ze jsou to vysledky MZ... A presto za tim kde kdo hleda cokoli navic, predevsim pak PROBLEM...
Pokud to bylo na mě - 5KB opravdu problém není, ale ta duplicitní data pak zbytečně rozhodí statistiky atd. a je to škoda, když není větší problém takovou věc udělat systémově

- ilicz
Příspěvek#51 » pon 9. zář 2013, 20:36
CMK: popravdě, tak jak je to teď, všichni naházení do Pistole jako MZ je problém. Tabulka je nepřehledná, není na ní poznat, kdo střílel MZ pistoli a kdo je prostě "odjinud". Pokud MarK může a chce udělat generovanou tabulku "All", nevidím důvod, proč to tak neudělat.
- cmk
Příspěvek#52 » pon 9. zář 2013, 20:41
MarK píše:Pokud to bylo na mě - 5KB opravdu problém není, ale ta duplicitní data pak zbytečně rozhodí statistiky atd. a je to škoda, když není větší problém takovou věc udělat systémově
Tak pokud to neni problem, beru Te za slovo

Po uploadu jednotlivych divizi je v systemu dost informaci pro automaticke vygenerovani neoficialni spojene tabulky pod vsemi ostatnimi...
Kazdopadne - statistiku to nerozhodilo... Jednak lidi z jine divize byli MZ a jednak jsem to upravil tak, aby nejlepsi casy na konkretnich situacicich meli 100% u nejlepsiho Pistolare na dane situaci - tzn. statistikou to nepohlo.
- MarK
- Jakuza87
Příspěvek#55 » pon 9. zář 2013, 20:54
Jsem taky pro a bylo hezké viděl kde mi to kdo jak natřel i mezi divizemi. Ale je pravda že kdyby systém dovolil jednu tabulku "All", bylo by to asi elegantnější řešení. Říkejme tedy této tabulce demo verze která se líbí s výhradami. Pro mně super nápad. Ještě by třeba mohlo být v tabulce ALL vidět z jaké divize ten řádek přišel. Ale je mi jasné že v tuto chvíli chci moc a jen díky tomu že o tom nic nevím se mi nepostavilo vše co ,se postavit mohlo.
- cmk
Příspěvek#56 » pon 9. zář 2013, 21:27
Jasne, ze BY to bylo hezke... Momentalne to system neumoznuje... Zkusil jsem to takhle... Hold se to nelibi
Tak to tak nebude... No problem...
Jen nerozumim tem zastupnym problemum, ktere vlastne neexistuji...
a) na poradi a jakoukoli statistiku to vliv nema
b) to, jestli nekdo strilel MZ doopravdy, nebo byl presunut je prece videt z tabulky pod tim (kde ti umele pridani nahoru jsou bez MZ)
No nic, pojdme zpatky k zavodu...

Jen nerozumim tem zastupnym problemum, ktere vlastne neexistuji...
a) na poradi a jakoukoli statistiku to vliv nema
b) to, jestli nekdo strilel MZ doopravdy, nebo byl presunut je prece videt z tabulky pod tim (kde ti umele pridani nahoru jsou bez MZ)
No nic, pojdme zpatky k zavodu...
- MarK
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva