08.09.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Misery

Příspěvek#46 » pon 9. zář 2013, 19:31

Ta celková tabulka by pak byla super na vyhlašování kategorie ŽENY, protože momentálně se vždy vezmou procenta napříč všema divizema, přičemž když je někdo na 1. místě v pistoli lepší než někdo na 1. místě v MPi nebo Revolveru, tak pak ty ženy v této kategorii mají samozřejmě lepší %, než kdyby se to počítalo celkově.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#47 » pon 9. zář 2013, 20:02

Ad zeny - narazime na stejny problem jako s Mon Losem. Hodnotit dohromady dle casu nebo dle procent v divizi?
Proste v obou pripadech nekdo prodela a nekdo vydela.

Obecne kolem spolecne tabulky - proboha proc v LOSu cokoli jinak, bokem ci navic... je PROBLEM? Ty vysledky MZ v pistoli je proste zajimavost navic. Nic vic nic min. Zabere to asi 5kB databaze, z tabulky je uplne jednoznacne, ze jsou to vysledky MZ... A presto za tim kde kdo hleda cokoli navic, predevsim pak PROBLEM... Takze... Takze nic. Az budu u kompa, uploadnu vysledky bez MZ. Budete mit krasnou strohou tabulku, jak bylo zvykem a bude klid.

Odeslano pomoci Tapatalk z mobilu. Omluvte preklepy :-)

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#48 » pon 9. zář 2013, 20:16

K první situaci:
Je to světový fenomén... Vždycky, když se někde něco semele, najde se tam nějaký de*il, který si to jde natočit na mobil (bez urážky Honzo). Málokdo pomůže, ale natočený je to tak aspoň ze tří úhlů vždycky. ;)

tempest

Příspěvek#49 » pon 9. zář 2013, 20:30

Tak systém porovnání "pro zajímavost" je hezkej, líbí se mi to. Jen to spáchat, jak už bylo nastíněno, tabulkama pro každou divizi a jednou souhrnnou bokem..

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#50 » pon 9. zář 2013, 20:33

cmk píše:je PROBLEM? Ty vysledky MZ v pistoli je proste zajimavost navic. Nic vic nic min. Zabere to asi 5kB databaze, z tabulky je uplne jednoznacne, ze jsou to vysledky MZ... A presto za tim kde kdo hleda cokoli navic, predevsim pak PROBLEM...

Pokud to bylo na mě - 5KB opravdu problém není, ale ta duplicitní data pak zbytečně rozhodí statistiky atd. a je to škoda, když není větší problém takovou věc udělat systémově ;)

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#51 » pon 9. zář 2013, 20:36

CMK: popravdě, tak jak je to teď, všichni naházení do Pistole jako MZ je problém. Tabulka je nepřehledná, není na ní poznat, kdo střílel MZ pistoli a kdo je prostě "odjinud". Pokud MarK může a chce udělat generovanou tabulku "All", nevidím důvod, proč to tak neudělat.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#52 » pon 9. zář 2013, 20:41

MarK píše:Pokud to bylo na mě - 5KB opravdu problém není, ale ta duplicitní data pak zbytečně rozhodí statistiky atd. a je to škoda, když není větší problém takovou věc udělat systémově ;)

Tak pokud to neni problem, beru Te za slovo :-)
Po uploadu jednotlivych divizi je v systemu dost informaci pro automaticke vygenerovani neoficialni spojene tabulky pod vsemi ostatnimi...

Kazdopadne - statistiku to nerozhodilo... Jednak lidi z jine divize byli MZ a jednak jsem to upravil tak, aby nejlepsi casy na konkretnich situacicich meli 100% u nejlepsiho Pistolare na dane situaci - tzn. statistikou to nepohlo.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#53 » pon 9. zář 2013, 20:49

Na závodě ne, ale jsou to v podstatě neexistující závodníci, kteří můžou rozházet třeba některé dlouhodobější statistiky (i třeba zatím jen plánované) - na které to vliv má.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#54 » pon 9. zář 2013, 20:52

Od toho je tam preci moznost "MZ" - aby se to neprojevilo nikde jinde, nez cervene v jedne tabulce :-)

Jakuza87

Příspěvek#55 » pon 9. zář 2013, 20:54

Jsem taky pro a bylo hezké viděl kde mi to kdo jak natřel i mezi divizemi. Ale je pravda že kdyby systém dovolil jednu tabulku "All", bylo by to asi elegantnější řešení. Říkejme tedy této tabulce demo verze která se líbí s výhradami. Pro mně super nápad. Ještě by třeba mohlo být v tabulce ALL vidět z jaké divize ten řádek přišel. Ale je mi jasné že v tuto chvíli chci moc a jen díky tomu že o tom nic nevím se mi nepostavilo vše co ,se postavit mohlo.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#56 » pon 9. zář 2013, 21:27

Jasne, ze BY to bylo hezke... Momentalne to system neumoznuje... Zkusil jsem to takhle... Hold se to nelibi :-) Tak to tak nebude... No problem...

Jen nerozumim tem zastupnym problemum, ktere vlastne neexistuji...
a) na poradi a jakoukoli statistiku to vliv nema
b) to, jestli nekdo strilel MZ doopravdy, nebo byl presunut je prece videt z tabulky pod tim (kde ti umele pridani nahoru jsou bez MZ)

No nic, pojdme zpatky k zavodu...

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#57 » pát 13. zář 2013, 13:22

Chtělo to přepočítání databáze (veselil jsem se s SQL půl noci :D ) i jinou strukturu. Je to připravené do nové verze systému ;)

Zpět k závodu.

Zpět na