23.03.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » stř 27. úno 2013, 19:41

komentáře k závodu

23.03.2013
GunCenter

Pohárový závod

http://los.zbranekvalitne.cz/zavod-240

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#2 » ned 24. bře 2013, 00:06

Zadna reakce? Aspon vysledky :-)

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » ned 24. bře 2013, 00:25

Dobrý den pane řediteli,
všichni netrpělivě čekají zejména na Vaši reakci ;-)

Výsledky jen v rychlosti:
divize pistole 1. místo Jan Korecký
zbytek si nepamatuju, protože to už není důležitý :twisted:

Pete

Příspěvek#4 » ned 24. bře 2013, 08:53

Chtěl bych poděkovat organizátorům za parádní zážitek a skvěle strávené sobotní odpoledne. Byl to pro mě první LOS, takže jsem dělal spoustu chyb, minul některé terče (zvlášť zákeřně ležícího raketometčíka na poslední stagi :)) a dostal spoustu procedur. Ale to k tomu patří. :) Rozhodčí se o mě jako o začátečníka výborně postarali a vysvětlili, co dělám špatně. Už se těším na příští LOS. Jěště jednou díky.

Georg

Příspěvek#5 » ned 24. bře 2013, 11:56

No kdo by taky čekal útok bazukou ze sklepa, že ? :D Taky jsem ho v klidu přešel :D
A kdyby bylo i nějaké to vídeo, bylo by to fajn :D

mocima

Příspěvek#6 » ned 24. bře 2013, 12:45

Nejake video bude, ale ucte se trpelivosti a peclivosti, chlapci. Aspon vam priste neunikne rakometcik ve sklepe. :wink:

petr zlín

Příspěvek#7 » ned 24. bře 2013, 16:09

Můj velký dík patří všem organizátorům i rozhodčím.Byl to můj první Los a určitě ne poslední.Výborně jsem se pobavil..I já jsem se stal obětí zalehlého muže s velkou rourou.Holt jsem měl oči na vrch hlavy a to se nevyplácí...Popravdě neviděl jsem toho víc .
Ještě jednou dík všem..

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#8 » ned 24. bře 2013, 16:36

Jako strelec rikam: jak jednoduse se da podelat neco, co vypada jednoduse... Staci, aby se mi tam rozkejvala baba (do slova a do pismene) a hned se mysl posune lehce stranou ;-)

Jako "reditel" (kdyz uz teda): parada. Ve 14:45 se zacalo strilet, v 19:00 jsem byl v Praze (pravda - sel jsem na 2. kolo jako prvni ze strelcu). Organizace klapla, napad s prvnimi 2 rychlejsimi a naslednymi 2 tezsimi se osvedcil. Situace pekne. Prvopohledove se moly zdat jednodussi, nez jindy, druhopohledove to ovsem nebyla Pravda, cemuz odpovida i pocet procedur (situace 1 a 4), pritom tam nebyl zadny "hnusny chytak", jen to chtelo nejit za kazdou cenu co nejrychleji.
Tedy - chvalim.

Video z me hlavy: http://www.stream.cz/uservideo/802407-l ... -23-3-2013

Obzvlaste na stagi 2 se mi to mimoradne povedlo - cas mezi poslednim popperem a prvni ranou na papir je 8 sekund :-)

KarlosP

Příspěvek#9 » ned 24. bře 2013, 17:08

Tak jsem si, po několika absolvovaných závodech v GC a pod vlivem posledních výsledků, myslel, že už všechny Otrokovický fígle znám. No mýlil jsem se. Tento závod byl obzvlášť vypečený.
Jako první jsem šel na druhou situaci a když mi už asi po třetí rozhodčí opakoval, že jako první mám sestřelit nejbližší poper, říkal jsem si: "Jasný, však nejsem blbej". Pípnul timer a já snad 10 vteřin zíral okýnkem na vyrovnanou řadu tří poprů a hlavou mi kmitala jediná myšlenka: "Kterej je dopr..le ten nejbližší?". Pak jsem jeden střelil, začala tam lítat ta bába a měl jsem v tom guláš úplnej. U této situace považuji brífing za jistou formu psychologického boje. :-)
Říkám si, jedna vlaštovka jaro nedělá a jdu na druhou situaci. Rozhodčí mi objasní situaci, mám stisknout tlačítko. Jasný, na mě si nepříjdete! Pípne to, slyším pojezd, tak bez váhání smáznu prchajícího padoucha a pak zbytek bandy. Škodolibé veselí za mými zády prozrazuje, že je něco špatně. Druhá vlaštovka v hajzlu.
Trojka je nezáludná klasika, ale už jsem tak vystresovaný, že každý terč kontroluji třikrát.
Čtyřka klasicky, "sklepního rakeťáka" jsem taky nenašel. :-(
Díky pořadatelům, skvělý závod, nechápu kde ty kulišárny furt berou. :-)

gastly

Příspěvek#10 » ned 24. bře 2013, 18:37

Pane řediteli děkujem za pochvalu,aj pěkný videjko. Kdo umí,ten střílí a ještě si vyhraje závod.
To Karlos. Nápadů se nedostává,lovíme je kde se dá. Pokud má někdo něco v hlavě a podělí se,budem jenom rádi.
A MOOOOOOOOOOC děkujem rozhodčím za výdrž a ochotu spolupracovat Dík Pepa.

Huck Finn

Příspěvek#11 » ned 24. bře 2013, 20:06

Pepane, ty ses musel hodně snažit, abys skončil poslední, co? :-) Každopádně díky za bezva závod. Tu zlatou mi doufám schováte. Nepochybujte o tom, že je to první a zároveň poslední :-)

Jindřich26

Příspěvek#12 » ned 24. bře 2013, 20:42

Po překonání zhnusení nad svou vlastní neschopností vyřešit jednoduché situace musím dát za pravdu Honzovi Kittlerovi, že toto je ta správná obranka, kdy člověk vstupuje do tajných situací a měl by je umět vyřešit. Pokusím se toto částečně použít i u nás ve Svitavách. Velké poděkování patří pořadatelům a zejména rozhodčím za jejich úsilí. Po rozebrání závodu při jízdě domů jsme se nakonec všichni shodli, že určitě přijedeme zase. Jindřich
I já musím uznat, že život nám může připravit různá překvapení a proto
kdo je připraven, není překvapen. :D :thumbup: Díky za zajímavý závod. Pavlína

Georg

Příspěvek#13 » ned 24. bře 2013, 22:26

Jo jo, bylo to fajn. Krásná ukázka toho, jak i jednuché věci jdou pokazit :D
Na té první stage jsem měl prý bezkonkurenčně nejrychlejší čas. Škoda jen, že jsem tam místo abych se kryl, po tom alarmu vlítl jak polskej zájezd fotbalových raudís na českou benzínku :D No, my začátečníci se máme ještě co učit :lol:
Ta druhá stage se mi líbila. Málem jsem sice zbořil zástěnu, jak sem tam vlítl, div jsem tomu nejbližšímu popru nevyrazil zuby :D Ale dostala mě spíš ta kyvka s tou slečnou. Doslova si koledovala o jednu mezi oči. No...... a tak ji nakonec "dostala" :D
Ta třetí byla klasika, nic záludného a proto se chybovalo školáckým způsobem i tam :D
Ta čtvrtá... Ta čtvrtá... Nábojů a zásobníků nachystaných jak na přestřelku u Verdunu, ale "sklepmistr" stejně překvapil. Zprvu úsměvně - jé, toho jsem přehlídl, ale pak při dodatku rozhodčího, že za přehlídnutí jsou procedůry mi zamrzl úsměv.
Tentokrát se mi stalo to, co snad ještě nikdy. Když jsem na různých jiných závodech nějakou stage posr.., no nějak se mi nepovedla, tak ty ostatní to dorovnávaly. V GC nee. Tam se mi povedlo pokazit na každé něco :lol:
Možná mě rozhodilo to, že jsem po posledním závodě (pro mne to byl můj historicky první) zainvestoval do kvalitně svítící baterky (ta půjčená od taty byla fakt bludička pro noční návrat z hospody a ne na noční "střeleckou zábavu"). Brífink byl pro mne zklamáním - "tu baterku dnes nebudeš potřebovat" - a já se na ni tak těšil :D Teď s ní "machruju" aspoň doma při nočních "procházkách na WC" nebo do špajzu.
No nic, tak mi to nevyšlo, ale zkusím to příště znovu :D Sranda musí být, ne ?

ham

Příspěvek#14 » pon 25. bře 2013, 07:54

Na takovémto závodě s tajnými situacemi se ukáže, jak je člověk v psychologické pohodě. Může mít zbraň jakou chce, nadrilováno tasení, přebíjení, střelbu za pohybu, ale když člověk neví co ho čeká, je to úplně o něčem jiném. Řekl bych, že tak 80% úspěchu je o "uvědomování si" během řešení. Mně se vyplatilo jít pomaleji a pokudmožno bez chyb :D , to mi vydrželo do 3.situace a na čtvrté už jsem si začínal věřit, a tak jsem zrychlil. A to byl ten průser :lol: . Tolik procedur jsem snad ještě neměl.

Byl jsem na závodě v Guncentru poprvé a musím říct, že se mi moc líbil. Fototerče - super.
Ocenil bych možná více situací, když už člověk jede kus cesty, aby si víc zastřílel.
Díky za závod. Libor.

tempest

Příspěvek#15 » pon 25. bře 2013, 11:10

Jo, ten jistější postup jsem po první stagi (za 17%) volil taky.
S počtem situací to je složitý - zaprvé si nemyslím, že by tam bylo nějak moc místa na nacpání další stage a zadruhé si myslím, že časově by to bylo taky dost složitý.
Guncenter je super. Moje nejoblíbenější střelnice,jen kdyby nebyla tak daleko :(

Zpět na