30.03.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » stř 27. úno 2013, 19:41

komentáře k závodu

30.03.2013
Tábor - Čekanice

Pohárový závod

http://los.zbranekvalitne.cz/zavod-224

E-Ryc

Příspěvek#2 » úte 12. bře 2013, 10:23

Cau, nemel byste nekdo jednosmerne misto z Prahy (pak pokracuju dal verejnou)?
Predem dik

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » úte 12. bře 2013, 20:49

E-ryc zkus se loknout k CMK většinou jezdí sám a jako společnost má vybavení pr IT zázemí a terče s medajlema,takže by jsi se mohl někam vejít...

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#4 » ned 17. bře 2013, 20:18

Jen 4 prihlaseni rozhodci? Proc jich v zari na skoleni bylo asi 15 a pulku z nich uz jsme na zavode nevideli ???

drevomorka2

Příspěvek#5 » pon 18. bře 2013, 16:19

Koukám ,že dívčí team vyrazil na závody,přeji hodně štěstí.
Kolik je potřeba teamů,aby mohli soutězit .???

Jakuza87

Příspěvek#6 » úte 19. bře 2013, 16:02

Nejede někdo autem z či přes Prahu, Kolín, Pardubice, Litomyšl? Přidal bych se a rád přidal na benzín

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#7 » pon 25. bře 2013, 12:51

V sobotu ráno pojedu z Brna, večer pak zase zpátky.
V autě mám až tři místa ke spolujízdě.

Fredouch

Příspěvek#8 » čtv 28. bře 2013, 18:22

Zdravím. Jedu z kraje Prahy (Jižní město) a mám 3 místa volná.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#9 » čtv 28. bře 2013, 23:30

místa z Brna jsou už jen 2.

Jakuza87

Příspěvek#10 » sob 30. bře 2013, 20:50

Díky za pěkný závod. Příjemné stage, zase jednou změna. Jen příště by to chtělo mačky do bláta :lol:

drevomorka2

Příspěvek#11 » ned 31. bře 2013, 09:13

Pěknej závod a ponaučení,že do Čekanic potrénovat kyvky.Bylo jich tam požehnaně:-)))

ianraider

Příspěvek#12 » ned 31. bře 2013, 16:37

Zdravím střeleckou veřejnost.Po závodě v Čekanicích musím konstatovat - pěkný,náročný a dobře připravený závod. Bohužel podmínky na situacích se nedali díky počasí ovlivnit. Podmínky mnohdy byli dost náročné a mnozí si opravdu ,,užili,, Podle mne - jeden z nejtěžších závodů poslední doby. Startovalo zde i mnoho nových tváří,kteří tímto skočili do pěkného kotle a doufám,že je tento závod neodradí od účasti na dalších závodech.Jedna věc mě ale dost nepříjemně překvapila - nejen u začátečníků,ale i zkušených závodníků častá absence bezpečné manipulace se zbraní!!! Možná k tomu přispěla náročnost situací,rozbahněný terén,mokro a zima...Snad to příští závody bude v pořádku a nebudou rozhodčí muset udělit žádné DQ. Borci v Čekanicích - jen tak dál a další takové závody. :twisted:

MichalAdam

Příspěvek#13 » ned 31. bře 2013, 17:45

Ahoj,obavam se,ze tohle bahno bude i v Celakovicich na dalsim losu.Mozna to trochu vysypat piskem,nebo necim podobnym.Nemam rad kdyz mi strelci padaji na zem..
Jinak Ivo,dobry napad s tim stitem.Byla to zajimava zmena,kterou si clovek moc casto nevyzkousi..

ianraider

Příspěvek#14 » pon 1. dub 2013, 10:22

Pár nápadů mám ještě připravených :lol: :lol:

pesi

Příspěvek#15 » pon 1. dub 2013, 12:36

ianraider píše:..,ale i zkušených závodníků častá absence bezpečné manipulace se zbraní!!! ...

Nechci se nijak vymlouvat, jen trochu upřesnit. Podařilo se mi od Iva dostat napomenuti za úhel. Šlo o to, ze asi vlivem volnějšího drženi v zkroucené ruce (díky štítu) se mi sekla hilzna v okně. Musel jsem tedy řešit závadu, Původně jsem si myslel ze to zvládnu s rukou ve štítu, ale byla příliš blízko plexi, takže abych se k ní s pistolí dostal moc jsem jí zvedl nahoru. V tom okamžiku jsem si to neuvědomil. Bylo toho na jeden okamžik k řešení docela dost, stále být skrytý za štítem, který nechtěl stát, furt se chtěl válet po zemi a přitom mít k dispozici obě ruce na opravu. Možná jsem upustil i nějaké sprosté slovíčko, za to se dodatečně omlouvám :)

N bylo naprosto vpořádku, jen ta zkušenost se štítem byla zcela nová. Takže určitě se v tomto směru nepovažuji za zkušeného, i když pár závodů už jsem absolvoval :)

Jinak závod moc pěkný, bláto ani tolik nevadilo, my venkovani jsme zvyklí :).

Zpět na