25.05.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » úte 14. kvě 2013, 15:54

komentáře k závodu

25.05.2013
GunCenter

Pohárový závod

http://los.zbranekvalitne.cz/zavod-242

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#2 » pon 20. kvě 2013, 20:46

Jak to bude tentokrát s baterkama? Budou reálně potřeba?

gastly

Příspěvek#3 » úte 21. kvě 2013, 19:40

Budou . Mám brutální vizi Zlatovláska z Trabika za jízdy a s baterkou. Pepa.

PaF

Příspěvek#4 » úte 21. kvě 2013, 20:38

Tak se všichni uklidnime... :lol:

Ještě bys v tom trabim mohl sedet na staflich nebo mit akvalung, ne :?: :roll:

Jakuza87

Příspěvek#5 » úte 21. kvě 2013, 21:40

Ještě by tam mohli být šišatý kola. Vezmu si ji jako vždy. V otrokách mi nikdy nechyběla

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » stř 22. kvě 2013, 08:15

Jakuza87: Jenom musíš dávat bacha na to, kam s ní :)

Georg

Příspěvek#7 » stř 22. kvě 2013, 19:43

Škoda že nemůžu přijet. Extra kvůli Otrokovicím jsem si pořídil kvalitně svítící baterku a ...... "zase prd, velebnosti". Neva, uvidíme příště. Pro ty, kdo tam ještě nestříleli (začátečníci), můžu sám jako začátečník vřele doporučit opravdu kvalitně svítící (a fungující) svítilnu ! Já si poprvé vzal takovou obyčejnou, tří-diodovou s tím, že svítí dostatečně. Houby ! Leda tak v bytě, když jdu v noci na WC ! V reálu jsem nakonec byl rád, že jsem tou bludičkou rozeznal, kterým směrem mám střílet. Dnes už se můžu přiznat - v podstatě jsem střílel poslepu. Samozřejmě jsem se sice trefoval, ale nebyl jsem si vůbec jist, zda je to terč či neterč. A padlo víc ran, než bylo nutné. Pak jsem si pořídil jedno-ledkovou (daleko větší dioda s "papírovým" dosvitem 93 metrů) a byl jsem opravdu mile překvapen, když jsem svítil i mimo terč (ale přesto jeho směrem) a viděl jsem opravdu velmi dobře. Takže kvalitně svíticí svítilna se opravdu vyplatí ! A nestála ani moc - 215,-Kč :lol:

Misery

Příspěvek#8 » pát 24. kvě 2013, 21:05

Tak nás nenapínej a povidej, co je to zač! :lol:

joerg.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#9 » sob 25. kvě 2013, 11:23

Jo, kvalitní svítilna se vyplatí :-) Taky mám doma dva kousky, jeden na každodenní nošení a jeden na akce, kde počítám, že budu svítit a bude toho světla potřeba víc. Zatím nikdy nezklamaly, holky moje vysokosvítivý, lithio-iontový :-D

Misery

Příspěvek#10 » ned 26. kvě 2013, 12:25

Po druhé v Otrokovicích a opět nadšená! Všechny stage se mi líbily, hlavně ty poslední dvě, ačkoliv osvobodit se z trabanta bylo téměř nad mé síly a ještě, že se do času nezapočítávalo i to moje doskákání k trámu (holt na tyhle moderní elektromotory nejsem zvyklá) :crazy:

A Zlatovláska taky cool, akorát si pro příště musím pamatovat, že je to bába (mne to fakt nenapadlo, jinak bych si na ní dávala víc pozor). Jo a děda s knihou si to beztak zasloužil, číst si učebnici Kvantové fyziky během karetního večera? To je podezřelé!!! :problem:

Každopádně díky moc, závod byl naprosto kulervoucí a ráda jsem vás všechny viděla, jste moc príma banda :thumbup:

joerg.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#11 » ned 26. kvě 2013, 12:33

Díky za skvělý závod, který ve všem naplňoval mé očekávání. Stage byly myslím velmi dobře vymyšlené, nápadité a především naplňovaly to, co bych od LOSu čekal :-)

Taky díky za možnost pomáhat, protože to je velmi poučné, člověk se může učit nejen z vlastních, nýbrž i z cizích chyb ;-)

gastly

Příspěvek#12 » ned 26. kvě 2013, 12:37

Tak máme ticho po pěšině. Tož to trošku oživím poděkováním všem co pomáhali se stavěním a průběhem závodu. Jakžto i jejich spanilejším polovičkám, ( obzvláště hodným paním, Raškové i Kittlerové) za zapújčení nehodných mužíčků na nucené práce na střelnici (bez rozhodčích to fakt nejde) Děkuji a s pozdravem Pepa.
Joerg.s mě předběhl.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#13 » ned 26. kvě 2013, 12:51

Odjezdil jsem už sice docela dost závodů, ale po situacích 3 a 4 jsem si připadal jako docela malej kluk. :D
Hezké, moc hezké... :)

Pete

Příspěvek#14 » ned 26. kvě 2013, 15:48

Chtěl bych poděkovat organizátorům, rozhodčím, pomocníkům i ostaním střelcům. LOS v Otrokovicích byl jako vždy zábavný, zajímavý a hlavně pro nás začínající poučný. Na každé stagi jsem něco zmrvil, ale o tom to je. :) Jěště jednou díky.

petr zlín

Příspěvek#15 » ned 26. kvě 2013, 17:16

Tak třetí Los v Otrokovicích i v životě.I když jsem se umístíl ze všech tří nejhůř,stejně mě svítila očička a přítelkyně tvrdí,že po Losu se se mnou nedá den o ničem jiném bavit.Opět perfektní zábava a pohodová atmosféra a hlavně poučení.Díky všem rozhodčím a stavěčům,že to pro nás dělají a hlavně děkuji za rady.Člověk se rád dozví co dělal špatně.Trabant výborný,na pohádky se moc nedívám ani na vánoce.Proto jsem dostal i princeznu :).Baterku mám novou,ale asi svítí moc dopředu :).Smrt byla jen 2 metry odemne.
Zkrátka výborná zábava,ještě jednou moc dík.

Petr Vopěnka

Zpět na