15.06.2013 - Závod LOS: Pohárový závod
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
-
ZbraneKvalitneCZ - Příspěvky: 1015
- Kontaktovat uživatele:
- ZbraneKvalitneCZ
- ilicz
- lekar.t
Příspěvek#5 » ned 16. čer 2013, 23:56
Střelci
realizační team předvedl opět krásné situace.
Obzvláště AZOR se řadí do tzv. "ZLATÉHO FONDU" mezi Zlatovlásku, chatu se žebříkem, kadiboudu a situaci kde po úderu do hlavy vidíš vícekrát.
Mnozí střelci začnou navštěvovat kurzy čtení, aby příště nelomcovali za kliku zbytečně
Navrhuji aby střelci jezdící pozdě přidali na rozhodčí alespoň tabulku čokolády a to každému přítomnému rozhodčímu.Sladká odměna tak alespoň na chvíli zažene hořký pláč a výčitky rodiných příslušníků.
realizační team předvedl opět krásné situace.
Obzvláště AZOR se řadí do tzv. "ZLATÉHO FONDU" mezi Zlatovlásku, chatu se žebříkem, kadiboudu a situaci kde po úderu do hlavy vidíš vícekrát.

Mnozí střelci začnou navštěvovat kurzy čtení, aby příště nelomcovali za kliku zbytečně

Navrhuji aby střelci jezdící pozdě přidali na rozhodčí alespoň tabulku čokolády a to každému přítomnému rozhodčímu.Sladká odměna tak alespoň na chvíli zažene hořký pláč a výčitky rodiných příslušníků.

- Georg
- Steiner
Příspěvek#7 » pon 17. čer 2013, 10:05
A kde je ten kyblík punčové zmrzliny, kterou jsi slíbil ty, lumpelekar.t píše:Navrhuji aby střelci jezdící pozdě přidali na rozhodčí alespoň tabulku čokolády a to každému přítomnému rozhodčímu.Sladká odměna tak alespoň na chvíli zažene hořký pláč a výčitky rodiných příslušníků.

- Hungry
- ilicz
- Hungry
- Steiner
Příspěvek#13 » pon 17. čer 2013, 20:39
cmk: stage 1 na malé pistolovce se střílela potmě s baterkou, 2 terče a několik neterčů bylo na nízkých valech do cca 5m a ze tmy od 15 m se na pojezdu řítil na pomoc střelci v nouzi takovej opravdu velkej chlap s mobilem v ruce a zastavil se cca 1m od střelce, prakticky na dosah natažené ruky. Bohužel v 17-ti případech úúúplně mrtvej
. Někteří ho dokonce z leknutí osolili z toho 1 metru několikrát až když už byl úplně u nich
.
Málokdo měl tolik sebedisciplíny, aby se pořádně podíval případně počkal až bude dost blízko aby mohl bezpečně rozeznat, jestli je to ozbrojený útočník (terč), nebo neozbrojená nezúčastněná osoba (neterč). Někteří to riskli a střelili ho rychle když byl ještě daleko aby měli krátkej čas do výsledovky - a nevyplatilo se jim to
.
No a většina taky zjistila, že s tou bludičkou místo baterky sou ve tmě a stresu úplně v pr.eli
.

Málokdo měl tolik sebedisciplíny, aby se pořádně podíval případně počkal až bude dost blízko aby mohl bezpečně rozeznat, jestli je to ozbrojený útočník (terč), nebo neozbrojená nezúčastněná osoba (neterč). Někteří to riskli a střelili ho rychle když byl ještě daleko aby měli krátkej čas do výsledovky - a nevyplatilo se jim to

No a většina taky zjistila, že s tou bludičkou místo baterky sou ve tmě a stresu úplně v pr.eli

Naposledy upravil(a) Steiner dne pon 17. čer 2013, 20:40, celkem upraveno 1 x.
- petr zlín
Příspěvek#15 » pon 17. čer 2013, 21:10
Zdravím všechny
Na stage1 jsem byl velmi váhavý střelec a vyplatilo se...Dobrá baterka do které jsem zainvestoval částečně nahradila mé slepé oči...na vášnivého telefonistu jsem nevystřelil.Jak jsem byl na sebe hrdý
.Má hrdost se však brzy přetavila v pocit palčivého studu.Na 4. jsem cmk krásně smázl za plného osvětlení(tímto se omlouvám Pepovi za sérii průstřelů beden kterou jsem sám zahájil a další dva z vás v ní pokračovali hned po mě).Pořád jsem nepřišel na to,co je na tom dobrotivě se usmívajícím muži s telefonem v ruce tak podprahově nebezpečného,že nás po něm tolik šlo
.
Sice to byl můj 4 los,ale už jsem se naučil nevěřit v Otrokovicích ničemu..Ani že bude klíč pod rohožkou..
.A po poslední ráně se mi kousl náboj v komoře.Zkrátka klika.Na 4 mě rozhodil kývavý pohyb terče i neterče.Když se hýbe jeden tak to jde..Ale dva?No trefil jsem toho správného.A znovu se mi to kouslo.Teď nevím jestli je to opravdu špatným držením a klepajícíma se rukama?Mám pocit,že se klepu furt stejně,ale nikdy mi to nic nedělalo
.
Prostě byla to paráda jako vždycky.Adrenalin,překvapení,pohyb...Všechno super..Všem vám moc děkuji za zábavu,poučení i dobré rady....
P.S.Kdo tvrdí že vousatý muž s otevřenou knihou je neterč?Já vidím islámského radikála s koránem v ruce těsně před odpalem
Petr Vopěnka
Na stage1 jsem byl velmi váhavý střelec a vyplatilo se...Dobrá baterka do které jsem zainvestoval částečně nahradila mé slepé oči...na vášnivého telefonistu jsem nevystřelil.Jak jsem byl na sebe hrdý

Sice to byl můj 4 los,ale už jsem se naučil nevěřit v Otrokovicích ničemu..Ani že bude klíč pod rohožkou..

Prostě byla to paráda jako vždycky.Adrenalin,překvapení,pohyb...Všechno super..Všem vám moc děkuji za zábavu,poučení i dobré rady....
P.S.Kdo tvrdí že vousatý muž s otevřenou knihou je neterč?Já vidím islámského radikála s koránem v ruce těsně před odpalem

Petr Vopěnka
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX