14.02.2015 - Závod LOS: POHÁROVÝ ZÁVOD

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » stř 27. srp 2014, 08:45

komentáře k závodu

14.02.2015
GunCenter

POHÁROVÝ ZÁVOD

http://los.zbranekvalitne.cz/zavody/392/

dukat

Příspěvek#2 » ned 4. led 2015, 13:09

Zdravím, kdo by měl zájem mám v autě jedno volné místo, jedu z Prahy. Kdo má zájem ozvěte se SZ.

dukat

Příspěvek#3 » úte 27. led 2015, 20:34

tak odvoz pada

Albert

Příspěvek#4 » pát 30. led 2015, 16:21

Zdravím :-)
Nejede někdo z Prahy ? Že bych se jako vetřel, nebo případně kdyby se našly 3 zájemci můžu vzít svůj obstarožní minisamohyb.
Kontakt buď tady, nebo 776 304 0 osum devět, nebo marekelstner(uzenáč) gmail.com

joerg.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » úte 10. úno 2015, 19:52

Tak potvrzuju že přijedu ráno s Jirkou i stavět :-)

Style

Příspěvek#6 » úte 10. úno 2015, 20:34

Albert: Jestli se dozotavim z chřipky tak bych jel z Prahy. Napíšu nejpozději ve čtvrtek jak jsem na tom.

Style

Příspěvek#7 » čtv 12. úno 2015, 11:40

Nakonec pojedu. Takže pokud by chtěl někdo z Prahy spolujízdu tak SZ.

lekar.t

Příspěvek#8 » pát 13. úno 2015, 11:41

Ze zdravotních důvodů se nemohu zúčastnit.

eab
Vedení LOS

Příspěvek#9 » sob 14. úno 2015, 23:41

Ahoj všem,
výsledky online.

P.

PaF

Příspěvek#10 » ned 15. úno 2015, 07:40

Diky za výsledky. No konecne - nemyslim ted zlato v Re, ale poradi napric divizemi, Pavliku ;) .
Navíc 13. místo z cca 50 na 74% není na valec spatne. Spokojenost :!:
Budou videa? Byl to pekne postaveny závod, i když bych řekl, ze na obranku pomerne dost tercu hodne daleko.
Jak se závod libil novemu rediteli LOS? :lol:

lupo01

Příspěvek#11 » ned 15. úno 2015, 09:01

Dík všem zúčastněným za námahu a čas strávený stavěním i rozhodováním. Závod se mi opět líbil a užil jsem si ho a to i bez ohledu na moje (tradičně) neslavné výsledky. Poučen z předchozích závodů, kdy se zcela evidentně stavěčům zalíbila stage s poppery na větší vzdálenost, jsem se tentokrát radši přihlásil do Pi místo tradiční MPi - a udělal jsem dobře, protože bych zase skončil s prázdnými zásobníky a nedostřílenými terči. A jak jsem to tam chíli sledoval, nebyl jsem sám. Takže bych požádal stavěče, aby měli na paměti, že střelci s MPi a MRe nemají a nenosí s sebou velkokapacitní zásobníky a budou mít asi problém takové stage dostřílet (pokud nechtějí ve stagi dlouhé minuty dopáskovávat...). Na a v důsledku budou raději střílet Pi než MPi nebo MRe. Včera bylo z více než 50 závodníků jen 3 MRe (to tak +/- bývá), v kat. MPi byl přihlášen jeden a nakonec tak kategorie vůbec nešla, běžně tam bývá aspoň cca 5 závodníků.
Závěrem se omlouvám panu exřediteli, kterého jsem na 4. stagi 2x čistě smáznul - Honzo promiň, není v tom nic osobního...:-)
Na ten chyták s překlopeným terčem/neterčem už bych si (já blbec) taky mohl dát bacha...

lupo01

Příspěvek#12 » ned 15. úno 2015, 09:17

Ještě jedna připomínka - včera byli někteří v GC asi poprvé a když zjistili, jak dlouho bude závod trvat, tak se vyjadřovali, že už sem víckrát nepřijedou. V propozicích je sice uvedeno, že při větším počtu závodníků je nutno počítat s delším trváním závodu, ale málokdo nový asi i přesto počítá s koncem okolo 22-23 hod. Bylo by možná lepší to v propozicích přímo uvést, že při počtu startujících okolo 50 - což bývá poslední dobou celkem běžné - je potřeba počítat s koncem mezi 22-23 hod. Ubylo by nepříjemných překvapení.

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#13 » ned 15. úno 2015, 11:05

rozhodčí: Proč jsi střílel na tohoto pána s mobilním telefonem v ruce?

střelec: COŽE?!!!

rozhodčí: Proč jsi střílel na tohoto pána s mobilním telefonem v ruce?

střelec: Měl pistoli...

rozhodčí: Vidíš tam pistoli?

střelec: Ne ... aha ... no ale tohle je přece terč!

rozhodčí: Proč si myslíš, že je to terč?

střelec: Když už je v něm tolik děr, tak to přece musí být terč!!!

Sorry, pane exřediteli, jako neterč máš stále obrovský úspěch a jestli dobře počítam tak tě na 4. situaci sejmulo celkem 27 lidí a 8 z nich hned 2x :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lupo01

Příspěvek#14 » ned 15. úno 2015, 11:17

Asi by měl být mobil v ruce zařazen mezi zbraně - velká část střelecké populace ho za ni zcela evidentně považuje - obzvlášť v rokou cmk...:-)
Jo a Steiner - ty se nesměj - příště nafotíme s mobilem tebe, co? :-)

gastly

Příspěvek#15 » ned 15. úno 2015, 13:01

Tak sem to přeměřil 11,20 až 12,5 metru Standardní pepper popper je daleko? Z nízkého krytu ? S malým šestiděrovým na šest ran a (nutili mě střílet levou) + dvě procky to de né??? Pepa.

Zpět na