střelnice: AVIM Praha
- Prcek
Příspěvek#121 » úte 25. lis 2014, 18:23
Dneska mi volali s tím, že...
- peníze buď vrátí nebo vyřeší prodloužením permice. Je třeba napsat mejlem, prý nevolat. 1-2x týdně je pak možné si peníze vyzvednout přímo na místě.
- případ, kdy střelkyně byla zasažena odraženým kouskem kovu, údajně o rozměrech 1x1mm, který ale pronikl do břišní dutiny, se stále řeší. Je to snad na dobré cestě, licenci na provoz jim prý nevzali a pánové by rádi co nejdřív znovu otevřeli.
- na web údajně nechtějí dávat info úmyslně...
Takže to chce případně napsat, pár dnů počkat a snad se někdo ozve. Já si to vyberu, zaplatit znova můžu kdykoliv, že
- peníze buď vrátí nebo vyřeší prodloužením permice. Je třeba napsat mejlem, prý nevolat. 1-2x týdně je pak možné si peníze vyzvednout přímo na místě.
- případ, kdy střelkyně byla zasažena odraženým kouskem kovu, údajně o rozměrech 1x1mm, který ale pronikl do břišní dutiny, se stále řeší. Je to snad na dobré cestě, licenci na provoz jim prý nevzali a pánové by rádi co nejdřív znovu otevřeli.
- na web údajně nechtějí dávat info úmyslně...
Takže to chce případně napsat, pár dnů počkat a snad se někdo ozve. Já si to vyberu, zaplatit znova můžu kdykoliv, že
- MarK
Příspěvek#122 » úte 25. lis 2014, 18:47
Chápu, že na web nechtějí dávat informace o tom citlivém případu, ale můžeš jim vyřídit, že je v zájmu střelnice i jejich zákazníků mít alespoň nějaké základní informace, tj. ať si aspoň na web napíšou informaci o tom, jak je kontaktovat, když nechtějí volání. Obzvlášť když mají na webu informaci "Sledujte náš web pro více informací" 
- Prcek
- Bohuliby
Příspěvek#124 » stř 26. lis 2014, 01:02
Souhlas s Markem.
Vždy se může stát nějaký nevypočitatelný odraz a problém ? Proč to rozebírat veřejně.
Myslím si, ale že investice je stejně nemine, pokud budou chtít pokračovat.
Byly tam vzadu takové divné lamely, nevím přesně jaké.
Škoda je, že v Avimu je to dost krátká střelnice, vše by vyřešil písek jako na Spořilově v Praze 4, ale tam je 25 m !
My starší pamatujeme ještě nedaleko Avimu, téměř v metru, střelnici Rambo.
To byla úplná tragedie, byl tam takový zakřivený plech do oblouku a odráželo se tam naprosto vše, byla to hrúza, ale to je již dávno a taky to tam dlouho nevydrželo, včetně prodejny zbraní.
Písek je asi nejlepší, dá se tam střílet ze všech kulových ráží, a to naprosto bez problémů. Nic se nevrací, ze své zkušenosti to můžu tvrdit. Chodím tam s Tokarevem i s kulovnicí, když si chci prásknout.
Ještě k té obsluze, jak víte, tak tam byly dvě střelecké místnosti.
Vždy mně vytočilo, když jsem to měl tel. dohodnuto dva dny předem a potom mě strčili do té menší, nebo kratší. Když jsem začal protestovat, tak řekli, že tam mají momentálně plno !!
Jak to bylo u vás permanentkáři ? Vybírali jste si střeleckou místnost ?
Díky.
Vždy se může stát nějaký nevypočitatelný odraz a problém ? Proč to rozebírat veřejně.
Myslím si, ale že investice je stejně nemine, pokud budou chtít pokračovat.
Byly tam vzadu takové divné lamely, nevím přesně jaké.
Škoda je, že v Avimu je to dost krátká střelnice, vše by vyřešil písek jako na Spořilově v Praze 4, ale tam je 25 m !
My starší pamatujeme ještě nedaleko Avimu, téměř v metru, střelnici Rambo.
To byla úplná tragedie, byl tam takový zakřivený plech do oblouku a odráželo se tam naprosto vše, byla to hrúza, ale to je již dávno a taky to tam dlouho nevydrželo, včetně prodejny zbraní.
Písek je asi nejlepší, dá se tam střílet ze všech kulových ráží, a to naprosto bez problémů. Nic se nevrací, ze své zkušenosti to můžu tvrdit. Chodím tam s Tokarevem i s kulovnicí, když si chci prásknout.
Ještě k té obsluze, jak víte, tak tam byly dvě střelecké místnosti.
Vždy mně vytočilo, když jsem to měl tel. dohodnuto dva dny předem a potom mě strčili do té menší, nebo kratší. Když jsem začal protestovat, tak řekli, že tam mají momentálně plno !!
Jak to bylo u vás permanentkáři ? Vybírali jste si střeleckou místnost ?
Díky.
- Prcek
- Bohuliby
Příspěvek#129 » čtv 27. lis 2014, 00:23
Těžko můžeš rozporovat jejich ceny, ale jak sem psal, objednal jsem předem a dostal jsem krátkou, i když jsem do telefonu řekl, že chci dlouhou. Jel jsem tam MHD 40 minut a tak se mně rozhodně nechtělo odejít, nebo čekat hodinu, až se delší uvolní. Ale to je dnes bohužel už historie.
- Segen
Příspěvek#130 » pát 28. lis 2014, 12:50
To je pořád samý údajně tohle a údajně takto. Pravdou je, že opravdu chtějí pokračovat. Skutečně to jak to je není úmyslné a i já jsem se jim po čtyřech měsících dovolala a byli hodně vstřícní. Také rozměry 1x1 mm mě opravdu pobavili. Vyšetřovatel tvrdí, že je vše vyřešené, jenomže tam mají asi nějaký problém to napsat na papír. Bohužel mě ani střelnici nemají vyšetřovatelé zájem kontaktovat takže by rádi dali víc informací, ale když je sami nevědí, tak nemůžou předat.
- graver
- Prcek
- Segen
Příspěvek#133 » pát 28. lis 2014, 21:55
Graver: jo už jsem se tady snažila vysvětlit jak to je. Bohužel (no možná i bohudík že to nebyl někdo kdo má třeba děti a živí rodinu) jsem byla já ta co to tam odnesla. Proto vím, jak to je a že střelnice nemůže nic stejně jako já. Oni by rádi napsali víc informací, ale nevědí je. Přes mail je zkuste kontaktovat a uvést číslo. Já se jim opravdu dovolala až po pár měsících. Mrzí mě situace vůči vám všem, ale prostě se stalo... nedá se nic urychlit. No a to už jsem volala snad všude :-/
- Nouee
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX