střelnice: AVIM Praha

Prcek

Příspěvek#121 » úte 25. lis 2014, 18:23

Dneska mi volali s tím, že...

- peníze buď vrátí nebo vyřeší prodloužením permice. Je třeba napsat mejlem, prý nevolat. 1-2x týdně je pak možné si peníze vyzvednout přímo na místě.
- případ, kdy střelkyně byla zasažena odraženým kouskem kovu, údajně o rozměrech 1x1mm, který ale pronikl do břišní dutiny, se stále řeší. Je to snad na dobré cestě, licenci na provoz jim prý nevzali a pánové by rádi co nejdřív znovu otevřeli.
- na web údajně nechtějí dávat info úmyslně...

Takže to chce případně napsat, pár dnů počkat a snad se někdo ozve. Já si to vyberu, zaplatit znova můžu kdykoliv, že ;)

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#122 » úte 25. lis 2014, 18:47

Chápu, že na web nechtějí dávat informace o tom citlivém případu, ale můžeš jim vyřídit, že je v zájmu střelnice i jejich zákazníků mít alespoň nějaké základní informace, tj. ať si aspoň na web napíšou informaci o tom, jak je kontaktovat, když nechtějí volání. Obzvlášť když mají na webu informaci "Sledujte náš web pro více informací" ;)

Prcek

Příspěvek#123 » úte 25. lis 2014, 19:04

Jo, přesně to jsem jim říkal. Vč.toho, že se zbytečně šíří drby a v podstatě jim to denně může ubírat zákazníky, kteří už si hledají jiné možnosti. Ať je to jak chce, zvolený způsob řešení situace se mi zdá poněkud nešťastný :|

Bohuliby

Příspěvek#124 » stř 26. lis 2014, 01:02

Souhlas s Markem.
Vždy se může stát nějaký nevypočitatelný odraz a problém ? Proč to rozebírat veřejně.
Myslím si, ale že investice je stejně nemine, pokud budou chtít pokračovat.
Byly tam vzadu takové divné lamely, nevím přesně jaké.
Škoda je, že v Avimu je to dost krátká střelnice, vše by vyřešil písek jako na Spořilově v Praze 4, ale tam je 25 m !

My starší pamatujeme ještě nedaleko Avimu, téměř v metru, střelnici Rambo.
To byla úplná tragedie, byl tam takový zakřivený plech do oblouku a odráželo se tam naprosto vše, byla to hrúza, ale to je již dávno a taky to tam dlouho nevydrželo, včetně prodejny zbraní.

Písek je asi nejlepší, dá se tam střílet ze všech kulových ráží, a to naprosto bez problémů. Nic se nevrací, ze své zkušenosti to můžu tvrdit. Chodím tam s Tokarevem i s kulovnicí, když si chci prásknout.

Ještě k té obsluze, jak víte, tak tam byly dvě střelecké místnosti.
Vždy mně vytočilo, když jsem to měl tel. dohodnuto dva dny předem a potom mě strčili do té menší, nebo kratší. Když jsem začal protestovat, tak řekli, že tam mají momentálně plno !!
Jak to bylo u vás permanentkáři ? Vybírali jste si střeleckou místnost ?
Díky.

Nouee

Příspěvek#125 » stř 26. lis 2014, 12:40

Jak to bylo u vás permanentkáři ? Vybírali jste si střeleckou místnost ?

Mně to bylo docela jedno, chodím střílet krátké ;)

Prcek

Příspěvek#126 » stř 26. lis 2014, 18:12

Až na 1 případ jsem dostal vždy "dlouhou" a těch jejich 14m nebo kolik mi v podstatě stačí nemám delší ambice ;) Na obrannou střelbu fajn, mířenku nestřílím, vidím pak už stejně h...o :P

Bohuliby

Příspěvek#127 » stř 26. lis 2014, 23:13

Cena byla ale stejná za dvě různé střelnice.

Nouee

Příspěvek#128 » stř 26. lis 2014, 23:47

A ty jsi tu cenu akceptoval - v čem je problém?

Bohuliby

Příspěvek#129 » čtv 27. lis 2014, 00:23

Těžko můžeš rozporovat jejich ceny, ale jak sem psal, objednal jsem předem a dostal jsem krátkou, i když jsem do telefonu řekl, že chci dlouhou. Jel jsem tam MHD 40 minut a tak se mně rozhodně nechtělo odejít, nebo čekat hodinu, až se delší uvolní. Ale to je dnes bohužel už historie.

Segen

Příspěvek#130 » pát 28. lis 2014, 12:50

To je pořád samý údajně tohle a údajně takto. Pravdou je, že opravdu chtějí pokračovat. Skutečně to jak to je není úmyslné a i já jsem se jim po čtyřech měsících dovolala a byli hodně vstřícní. Také rozměry 1x1 mm mě opravdu pobavili. Vyšetřovatel tvrdí, že je vše vyřešené, jenomže tam mají asi nějaký problém to napsat na papír. Bohužel mě ani střelnici nemají vyšetřovatelé zájem kontaktovat takže by rádi dali víc informací, ale když je sami nevědí, tak nemůžou předat.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#131 » pát 28. lis 2014, 17:38

Segen: omlouvám se, jestli mi něco uniklo, ale když tu komentuješ to "údajně", tak na čem přesně je založeno tvé "pravdou je" a proč by měli mít vyšetřovatelé zájem tě kontaktovat? Ty jsi ta poškozená?

Prcek

Příspěvek#132 » pát 28. lis 2014, 18:57

Nakonec se tu ještě pustíme jeden do druhého, jakoby každý neměl starostí i tak dost :? Osobně doufám, že otevřou, ale peníze si vezmu přece jen domů do slamníku ;) Jsem poněkud nedůvěřivé individuum :)

Segen

Příspěvek#133 » pát 28. lis 2014, 21:55

Graver: jo už jsem se tady snažila vysvětlit jak to je. Bohužel (no možná i bohudík že to nebyl někdo kdo má třeba děti a živí rodinu) jsem byla já ta co to tam odnesla. Proto vím, jak to je a že střelnice nemůže nic stejně jako já. Oni by rádi napsali víc informací, ale nevědí je. Přes mail je zkuste kontaktovat a uvést číslo. Já se jim opravdu dovolala až po pár měsících. Mrzí mě situace vůči vám všem, ale prostě se stalo... nedá se nic urychlit. No a to už jsem volala snad všude :-/

Nouee

Příspěvek#134 » pát 28. lis 2014, 22:37

Můžu se zeptat, co se prosím přesně stalo?

Zatím tady padaly všemožné názory z doslechu. Zajímá mě to čistě z pragmatického hlediska, doteď jsem si (docela naivně) myslel, že jsou střelnice naprosto bezpečné a nic se nemůže stát.

Carloss

Příspěvek#135 » pát 28. lis 2014, 22:39

Jsem tu psal svůj zážitek... Tak nevím, co si mám myslet...

Zpět na