Obchod: brownells-cesko.cz
- mihlit
- vgj
Příspěvek#32 » čtv 25. kvě 2017, 22:53
Zatím nedorazilo. 5.5. objednáno a zaplaceno. 12. 5. odeslán první balíček se skladovým zbožím v USA. 24. 5. odeslány z USA Tapco zásobníky pro Galil (na objednávku u dodavatele).
Číslo balíku lokálního doručení zatím nedošlo.
Při objednání z Německa mi šla zásilka co byla skladem v USA cca 4 týdny. Info o zásilce jsrm dostal až při odeslání z DE dva dny před dodáním.
Číslo balíku lokálního doručení zatím nedošlo.
Při objednání z Německa mi šla zásilka co byla skladem v USA cca 4 týdny. Info o zásilce jsrm dostal až při odeslání z DE dva dny před dodáním.
- Sysop
Příspěvek#33 » pát 26. kvě 2017, 00:31
Ja jsem objednaval jeste v Germanii pred mesicem s upozornenim, ze dodaci adresa je jina, nez adresa fakturacni. Vsechno jasne, zbozi v USA, cekam.
Dnes mi prisel mail, ze zbozi mi z Germanie odchazi DHL na fakturacni adresu...
Obchod: brownells-cesko.cz - proč řešíš tedy Německý? McFly
Dnes mi prisel mail, ze zbozi mi z Germanie odchazi DHL na fakturacni adresu...

Obchod: brownells-cesko.cz - proč řešíš tedy Německý? McFly
- McFly
- Sysop
Příspěvek#37 » pát 26. kvě 2017, 06:47
Re: McFly
Popisoval jsem nemeckou praxi proto, ze doposud nevim, odkud vlastne balik jde. Pokud jde z USA, pak to bude zcela jiste stejne, jako v Cesku. Chapu, ze kvalita lokalniho obchodu predevsim zavisi na kvalite lokalniho zastupce. Ale pokud casove prodlevy dela uz USA, pak je treba s tim pocitat i v Cesku. Uvidim, az to dorazi, kdo byl odesilatel. DHL link je nejak skoupy na informace.
Popisoval jsem nemeckou praxi proto, ze doposud nevim, odkud vlastne balik jde. Pokud jde z USA, pak to bude zcela jiste stejne, jako v Cesku. Chapu, ze kvalita lokalniho obchodu predevsim zavisi na kvalite lokalniho zastupce. Ale pokud casove prodlevy dela uz USA, pak je treba s tim pocitat i v Cesku. Uvidim, az to dorazi, kdo byl odesilatel. DHL link je nejak skoupy na informace.
-
imperator_cz - Příspěvky: 48
- imperator_cz
Příspěvek#38 » pát 26. kvě 2017, 07:46
McFly píše:Co se mne týče - objednal jsem 5.5, 10.5 status odesláno, 12.5 status prohlédnuto.Od té doby ticho po pěšině a na email neodpověděli ani po týdnu
Jsem na tom podobně. Objednáno 8.5., aktuální status Prohlédnuto. Podpora na email odpověděla, že zásilku mohu očekávat příští týden.
Zatím tedy nic moc. Dodání trvá podstatně déle než avizovaných 7-10 dní.
- pelanj
Příspěvek#39 » pát 26. kvě 2017, 09:06
Zdržuje to podle mě hlavně celnice - obyč USPS balík z USA šel na celní poštu 6 dní (doba od podání do oznámení, že balík dorazil) a to bylo z nějaké USA díry uprostřed ničeho. Na celní poště u nás to leželo týden a pak jeden den trvalo doručení po ČR. Realisticky nejde očekávat méně než 14 dní, spíše tři týdny.
Docela by mě zajímalo, jak to probíhá - jestli do ČR přijde velký balík a tady to pak rozesílají, tak to určitě ještě pár dnů přidá. Chystám se příští měsíc na větší objednávku, tak jsem také zvědavý na aktuální zkušenosti:)
Docela by mě zajímalo, jak to probíhá - jestli do ČR přijde velký balík a tady to pak rozesílají, tak to určitě ještě pár dnů přidá. Chystám se příští měsíc na větší objednávku, tak jsem také zvědavý na aktuální zkušenosti:)
- Petzold
- certik
Příspěvek#43 » pon 29. kvě 2017, 19:04
Jak jste prosim vedeli o tom kdy byla objednavka odeslana do US? Zobrazuje se to nejak ve stavu te objednavky?
Ja tam mam jenom toto:
Můj účet Moje objednávky
Stav Datum
Objednávka byla přijata 24.5.2017 (13:12)
a pak uz nic, tak si nejsem jistej jestli se to nekde "nezaseklo" (penize jsem poslal okamzite po vytvoreni objednaky, takze na tech to urcite nestoji). Mohl by sem treba nekdo prosim hodit vypis stavu svoji objednavky, pro ilustraci jak to normalne vypada. Diky.
Ja tam mam jenom toto:
Můj účet Moje objednávky
Stav Datum
Objednávka byla přijata 24.5.2017 (13:12)
a pak uz nic, tak si nejsem jistej jestli se to nekde "nezaseklo" (penize jsem poslal okamzite po vytvoreni objednaky, takze na tech to urcite nestoji). Mohl by sem treba nekdo prosim hodit vypis stavu svoji objednavky, pro ilustraci jak to normalne vypada. Diky.
- certik
Příspěvek#45 » pon 29. kvě 2017, 20:32
z tama to prave mam
kliknu na cislo objednavky a jedinej radek kterej mam v te tabulce tam je "objednavka byla prijata" - nic dalsiho. Proto se ptam, jestli to ostatni maji podobne nebo je to nejaka haluz u me - a pripadne na priklad objednavky ktera uz je ve finalni fazi vyrizeni aby i ostatni meli predstavu jak to probiha, jaky jsou zhruba lhuty mezi jednotlivyma fazema atd.

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí