Nákupní povolení

marinakus

Příspěvek#1456 » sob 6. srp 2016, 07:51

Enerccio : Když ona to není jenom ta kartička, kterou vidíš ty. Ono je to také zadání do systému (který nefunguje z daleka ideálně) a další věci, nehledě k tomu, že např. právo podepsat NP nemají všichni policisté na přepážce ale většinou jen jejich vedoucí a zástupce při jeho nepřítomnosti. Takže mají dvě možnosti. Buď nevydávat na počkání nebo nabrat jen omezený počet lidí a ostatní poslat domů ať přijdou příště. Co je podle tebe lepší? Vědět, že dostanu NP nebo PZ za čtrnáct dnů nebo se několikrát pokoušet chodit na policii, jestli už na mě konečně dojde řada?

Kralycek

Příspěvek#1457 » sob 6. srp 2016, 08:59

Ja si treba na dobu nestezuju. Strilet muzu i bez tech karzicek a vlastnich zbrani. Kdyz mi rikal policista, ze nakupko za 14 dni, tak sem pobavila, ze neni spech, ze jeste nemam vybrano, protoze zatim chci ty zbrane vsechny :-D. Kazdopadne chapu, ze toho maji hodne. Kdyz jsem policistovi po deseti minutach vyplnovani prvniho nakupka, potreboval na to 4 papiry a asi 10x bouchnul razitkem, rekla, ze to taky nemaj lehky, tak si povzdechnul - a to to je vsechno v pocitaci.

Enerccio

Příspěvek#1458 » sob 6. srp 2016, 10:33

marinakus: ja chodim hned rano, takze druhou moznost :)

marinakus

Příspěvek#1459 » sob 6. srp 2016, 15:56

Kralycek : O tom to právě je, že to je v počítači na policejním intranetu. ;)

wigum

Příspěvek#1460 » sob 6. srp 2016, 17:47

Enerccio píše:a proto praha potrebuje 14-30 dni aby natukala do pocitace/zkontrolovala co tam natukal do CRZ prodavajici a na vytisteni+zaliti karticky a na jeden podpis?

Mysli taky na to, že tyhle poldové nemaj jen agendu na přepážce. Chodí na kontroly, ke zkouškám, apod.

AgN75cZ

Příspěvek#1461 » ned 7. srp 2016, 07:51

Tak u nás v Nov.Jičíně se vydává NP anebo PZ na počkání. Když jsem tam byl posledně přihlašovat beretku, tak jsem byl za 30minut venku vč. dalšího NP. Přitom stihl ještě vyřídit další 3 lidi co si přišli pro info pro obnovu ZP (předal jim formuláře a vysvětlil postup). Co mi říkal kolega z práce, jsou ochotni zpracovat a vyřídit požadavky i mimo běžné úřední dny. Domluva je s němi výborná, takže si nemůžeme stěžovat.
ZP se vyřizují do měsíce.

Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk

Serz

Příspěvek#1462 » ned 7. srp 2016, 08:49

s NJ mam stejnou zkusenost, ale to uz jsem kdysi psal... :)

DJ Die

Příspěvek#1463 » čtv 11. srp 2016, 10:29

marinakus píše:Enerccio : Když ona to není jenom ta kartička, kterou vidíš ty. Ono je to také zadání do systému (který nefunguje z daleka ideálně) a další věci, nehledě k tomu, že např. právo podepsat NP nemají všichni policisté na přepážce ale většinou jen jejich vedoucí a zástupce při jeho nepřítomnosti. Takže mají dvě možnosti. Buď nevydávat na počkání nebo nabrat jen omezený počet lidí a ostatní poslat domů ať přijdou příště. Co je podle tebe lepší? Vědět, že dostanu NP nebo PZ za čtrnáct dnů nebo se několikrát pokoušet chodit na policii, jestli už na mě konečně dojde řada?

Ja mel tenhle problem se system v Decine, protoze zbran jsem koupil ve Zlinskem kraj a aby ji mohli prihlasit v Usteckem, tak jim ji museli kolegove v Zlinskem napred uvolnit a zrovna vypadla ustredna, takze misto par minut jsem cekal pres hodinu. To ale v zadnem pripade neni vina lidi u nas na policii....
Jinak nakupko mi kvuli hore prace vyridili do dalsiho uredniho dne tzn. Ve stredu jsem podal zadost a v pondeli jsem ho mel.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#1464 » pát 12. srp 2016, 12:56

Ted, co je CRZ, tak uz se kvuli uvolnovani nevola...

pelanj

Příspěvek#1465 » pát 12. srp 2016, 13:16

Z Příbrami pořád volají, když je to z jiného kraje a od soukromé osoby.

marinakus

Příspěvek#1466 » pát 12. srp 2016, 13:52

CMK : Volá. Pokud jdeš registrovat dříve než původní majitel odhlásí a je to z jiného kraje, tak určitě. Nepoužívají jako evidenci jen CRZ.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#1467 » pát 12. srp 2016, 14:59

Tak asi jak kde :-) Ja ted prevadel nejaky zbrane z firmy na sebe a driv jsem je prihlasoval u jednech policajtu, nez u jinych odhlasoval a telefonat jsem nezaregistroval...

marinakus

Příspěvek#1468 » pát 12. srp 2016, 15:22

Pokud to byla tvoje firma, měl jsi to převedený v CRZ a pak samozřejmě není žádný problém.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#1469 » sob 13. srp 2016, 12:46

Nemam CRZ na firme (licence F+H)

wrec

Příspěvek#1470 » pon 22. srp 2016, 08:53

Zdravim vsechny,
pokud chci NP na kosu/ak47/ar15, tak je to puska samonabijeci nebo samonabijeci kulovnice? Videl jsem obe varianty, nekde na eshopu je dokonce veta, ze v nakupku musi byt "kulovnice samonabijeci", co je na tom pravdy?

Zpět na