Walther PPQ
Glock a spol.
- Awertzue
Příspěvek#631 » pon 24. říj 2016, 13:37
Tak jsem udělal par fotek po prvních 550 výstřelů. V podstatě běžné opotřebení. Co se týká hlavně, tak jak tu někdo psal, je jako "zrcado". K číštění používám Balistol a normální čístící sadu, kde jsou tři kartáče (měď, umělá hmota a hadrovej).
PPQ02.jpg
PPQ03.jpg
PPQ04.jpg
PPQ05.jpg
PPQ06.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- dexter_kazmin
- dexter_kazmin
Příspěvek#635 » úte 25. říj 2016, 10:56
Taky jsem na to cislo tedka koukal, jsem si u prvni fotky rikal, ze si jen pohral ve photoshopu aby to nebylo verejne ale pak koukam ze ho ma fakt vsude. 
Takze serie FCD je uz OK. Ja budu kupovat tak do par tydnu, snad nechytnu tu FCC serii. Ale myslim ze tu nekdo psal ze se mu neco podobneho deje i u FCD serie. Muzete nekdo dalsi potvrdit, zda FCD jiz je OK? Diky

Takze serie FCD je uz OK. Ja budu kupovat tak do par tydnu, snad nechytnu tu FCC serii. Ale myslim ze tu nekdo psal ze se mu neco podobneho deje i u FCD serie. Muzete nekdo dalsi potvrdit, zda FCD jiz je OK? Diky
- dexter_kazmin
- dexter_kazmin
Příspěvek#636 » úte 25. říj 2016, 11:20
Joab píše:Bretas33 píše:Mušku jsem si namontoval sám bez problémů. S hledím už to bylo horší, nebyl jsem si jistý upevněním a bál jsem se použít hrubou sílu. Tak jsem zajel k puškaři a ten upnul závěr do vystlaného svěráku a přes nějaké dřívko hledí vyklepl do strany. Stejným způsobem tam dostal i nové hledí. Nastřelování nebylo potřeba, muška ani nejde namontovat jinak a hledí je jen potřeba srovnat na střed - Pan Puškař to jen zkontroloval pod lupou. Teď naprostá spokojenost, montáž stála 100 kč. Když teď vím jak na to, tak bych to zvládnu i sám...
Díky pane. No, objednáme a uvidíme:) Jinak předpokládám, žes bral zelený hledí a červenou mušku?
Zdravim, presne tyto miridla jsem si i ja vybral na Walthera. Akorat ja jsem je nasel i za 790 Kc.
https://www.armed.cz/svetlovodna-zelena ... /d-107168/
Po vymene miridel, musel jsi je Bretas33 zastrilet/rovnat? Nebo vse bylo OK a presne po te navsteve puskare? Neposles mi prosim kontakt na toho pana puskare, co to udelal za 100 Kc?

Taky by me zajimalo jak je to s temi miridly do kydexovyho pouzdra, musi se asi udelat primo odlitek na konkretni zbran s temito miridly. Vybral sis nakonec nejake to "babovkove pouzdro" ci jsi sel do jineho? Diky
- dexter_kazmin
- dexter_kazmin
Příspěvek#638 » úte 25. říj 2016, 14:11
Joab píše:Tos ale našel jenom mušku, předpokládám, že chceš i hledí..
Haha, dobry. Me se pri tom vyberu z dropdown listu nenacetla nova cena. Asi byla chyba v prohlizeci, v Chormu se to tedka zobrazi bez problemu. Tak to maji za 1720, coz je furt o 70 Kc levnejsi a maji i pobocku v Praze.

- Bretas33
Příspěvek#640 » úte 25. říj 2016, 18:52
dexter_kazmin píše:Joab píše:Tos ale našel jenom mušku, předpokládám, že chceš i hledí..
Haha, dobry. Me se pri tom vyberu z dropdown listu nenacetla nova cena. Asi byla chyba v prohlizeci, v Chormu se to tedka zobrazi bez problemu. Tak to maji za 1720, coz je furt o 70 Kc levnejsi a maji i pobocku v Praze.Montaz delaji i se zastrelnim za 296 Kc.
Nastřelení nebylo potřeba. Muška sedla jako ulitá, hledí bylo zarovnáno na střed a vše litá tam kam má

- Awertzue
Příspěvek#641 » úte 25. říj 2016, 20:02
Hondista píše:Ahoj, rád bych se zeptal majitelů jak často rozebíráte striker na čištění a mazání? Díky za tipy
Můj kousekPA190268.JPG
Rozebral jsem to až tak daleko po těch 550 jen ze zvědavosti jestli se tam najde něco bordelu a na čištění to nebylo. Takže odhad bych viděl tak po 1000, ale bude to záležet jak ti bude špinit střelivo. Používám zatím S&B FMJ 115gr.
- dexter_kazmin
- dexter_kazmin
Příspěvek#642 » stř 26. říj 2016, 08:55
Bretas33 píše:dexter_kazmin píše:Joab píše:Tos ale našel jenom mušku, předpokládám, že chceš i hledí..
Haha, dobry. Me se pri tom vyberu z dropdown listu nenacetla nova cena. Asi byla chyba v prohlizeci, v Chormu se to tedka zobrazi bez problemu. Tak to maji za 1720, coz je furt o 70 Kc levnejsi a maji i pobocku v Praze.Montaz delaji i se zastrelnim za 296 Kc.
Nastřelení nebylo potřeba. Muška sedla jako ulitá, hledí bylo zarovnáno na střed a vše litá tam kam má
Supr Bretas33, moc dekuji za info. Tak si to po koupi asi zajedu rovnou namontovat na tu Prahu 9 i na meho milacka. A jak jinak? Jsi s tou muskou a hledim spokojeny? Jde s tim lip strilet i ve tme/seru? Nekde jsem cetl, ze to jde pouze za svetla, ze jinak to nema odkud smerovat to svetlo? A co to kydexove pouzdro, vyresils to nejak i pro zbran s timto hledim a muskou?
Jake obecne doporucujete, zelene dozadu a cervene dopredu? Nebo naopak, pripadne prodejce nabizi i oranzovou barvu. Je v tom nejaky specialni rozdil, pravidlo co se dava kam, nebo je to pouze o preferenci strelce a majitele zbrane na barvicky?

Diky
- dexter_kazmin
- dexter_kazmin
Příspěvek#644 » stř 26. říj 2016, 12:29
SansLogique píše:promiň, viděl jsi někdy kydexový pouzdro? Hledí tě vůbec nemusí zajímat, páč je úplně mimo něj a pokud jde o mušku, nevím, o kolik by musela být větší, aby něčemu vadila.
OK, s tim hledim je to pravda, je mimo pouzdro, to me netrklo, pardon. Ale u musky mi prijde docela rozdil, kdyz srovnas to co ma Bretas33 a treba z poslednich prispevku Awertzue.
Hledi1.png
Hledi2.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Sarkafarka.Loupeznik - Příspěvky: 565
- Sarkafarka.Loupeznik
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony