Scarabeus

Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií
jomekabi

Příspěvek#31 » pát 31. pro 2010, 19:25

No vidis, ja mam zase daleko lepsi soustrel, kdyz to mam oprene o tvar. Prijed na sraz, ukazu Ti to. :-)

Tuleň

Příspěvek#32 » sob 1. led 2011, 23:24

Kdy a kde se koná sraz????? Máš na mysli ty závody 5.3 na střelnici v Čekanících????? Nebo je ještě něco jíného?????

KajaKliment

Příspěvek#33 » sob 1. led 2011, 23:57

hauktor

Příspěvek#34 » ned 2. led 2011, 20:50

toho pátýho března jsem tam původně měl namířeno,ale necháme to tedy na ten červen a přijedu i s rodinkou.nemám to zrovna kousek,a za palivo spotřebované na tuhle vzdálenost si u nás celkem slušně zastřílílm.navíc by mi dva takové výlety během 3 měsíců doma asi neprošly :roll:

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » ned 2. led 2011, 20:54

Tak zpět ke Scarabovi, tohle si případně pořešte v SZ ;)

hauktor

Příspěvek#36 » pát 7. led 2011, 20:16

jak dlouho necháváte náboje v zásobníku?-únava pružiny-já mam jeden 20rnd nabitý10ti nábojema doma jen tak..pro pohotovost.ten krátký si nabíjím jen na střelnici.

jomekabi

Příspěvek#37 » pát 7. led 2011, 22:56

Osobne skladuji zasobniky prazdne. Ale bylo mi receno nekym, kdo by tomu mel rozumet, ze pruzina netrpi trvalym stlacenim, ale opakovanym stlacenim a uvolnenim. Jelikoz ovsem trvale naladovaneho mam pouze Kevina (ostatni zbrane vystrilim, vycistim a dam do trezoru), nijak me to netrapi. :)

hauktor

Příspěvek#38 » sob 8. led 2011, 22:02

no tak se mi po 300 ranách maličko podělal.dnes jsem byl zas na střelnici a večer při čištění mi z něj vypadl úplně vzadu ten vrchní čep.ulomil se hned za svarem co ho drží v rámu.jde tam zastrčit a drží tam.asi by to i střílelo,ale...radost je v pr...

hauktor

Příspěvek#39 » sob 8. led 2011, 22:12

jomekabi píše:No vidis, ja mam zase daleko lepsi soustrel, kdyz to mam oprene o tvar. Prijed na sraz, ukazu Ti to. :-)

když si udělám na mušku rozšiřovací návlek z patřičné mosaz trubičky,tak mě ze soutěžení asi vyřadíte co?předpokládám,že žádné úpravy nejsou povolené..

jomekabi

Příspěvek#40 » ned 9. led 2011, 00:05

Abych pravdu rekl, nevim, neb Scarabea porada kolega. Poradime se.
Otazka ciste ze zvedavosti: K cemu by ten navlek na musku byl dobry? Vzdyt s origo miridly se miri velmi dobre, aspon mi to tak pripada.

hauktor

Příspěvek#41 » ned 9. led 2011, 09:35

když mířím od ramene,je hledí příliš blízko oku.muška má pak moc místa po stranách a dá víc práce ohlídat aby byly obě mezery do stran stejné.ten návlek by je zmenšil na minimum.jinak se s tím míří dobře to jo,ale myslim že by se mi tim zkrátila doba potřebná k přesnému zamíření

jomekabi

Příspěvek#42 » ned 9. led 2011, 20:04

Klidne si ho tam dej. Pochybuju, ze nekdo bude kontrolovat tloustku musky, a i kdyby, odvolej se na me, ze jsem Ti to povolil. Ale moc na to nespolehej, ja jsem svine a popru to! :twisted:

Mas pravdu, ze kdyz das Scarabea do ramene, hledi je moc blizko oku, navic cela zbran je moc nizko polozena. Ja mam problem zalomit hlavu, abych mel oko v rovine s miridly, navic me za chvili zacne bolet za krkem. Proto mirim z tvare, pro tuto zbran to je mnohem prirozenejsi poloha.

hauktor

Příspěvek#43 » pon 10. led 2011, 15:33

ale dvakrát příjemné to taky není.asi jsem moc "cimprlich"

hauktor

Příspěvek#44 » pon 10. led 2011, 16:21

nedal byste sem někdo seznam součástek s tím obrázkem kam která patří?na návodu přiloženém ke zbrani to je moc zmenšené a na místě které mě zejména zajímá,to je úplně rozmazané.dík

hauktor

Příspěvek#45 » úte 18. led 2011, 17:30

měl jsem na mysli "ROZPAD ZBRANĚ"jak mi vysvětlili v holicích.a snad mi ho i pošlou mailem.jen mají teď rozbitý scanner,tak to asi potrvá.doufám že dýl než oprava toho mého trpaslíka :| pak to sem hodím sám,jestli mě tedy někdo nepředběhnete.byl bych radši kdyby to tu bylo dříve ;)

Zpět na