Nákupní povolení

JardaB

Příspěvek#1606 » stř 21. pro 2016, 16:52

3 tydny??? Me vzdycky reknou at pockam na chodbe ze me zavolaji na to cislo - obvykle tak 15-20 minut ;-)

mikky

Příspěvek#1607 » stř 21. pro 2016, 17:05

ppindian píše:A nakonec řekla že nákupko mám schválené a za tři týdny že se mám stavit.

Není to tak trochu kontradikce? Když je nákupko schválený, tak tisk toho papíru je otázka 3 vteřin, ne 3 týdnů...

Mates Picco

Příspěvek#1608 » stř 21. pro 2016, 17:40

Já byl dnes v HK a nebyl tam vůbec nikdo. Podal jsem žádosti a řekli mi, že to bude 6,1, Na počkání to hold u nás nefunguje :-(

Bohuliby

Příspěvek#1609 » čtv 22. pro 2016, 00:07

Já jsem pro nějakou petici, ale sám na to nemám, chce to někoho fundovaného, kdo s tím má již nějaké zkušenosti, že by Lex ?
A co by se požadovalo ?
Důstojné čekání na úkon, třeba i s toaletou, kde jí máte, v Praze asi nikde, nevím, jak je to u vás.
Lístkový systém s čísly, to funguje už i na poště, menší úkony rychleji na speciálních přepážkách, proč mám čekat pro vydání NP, nebo PZ více jak hodinu a močit musím jít do parku.
Navýšení počtu otevíracích hodin v týdnu, ne jen po + st.
Pokud je v tyto dny státní svátek, nahradit ho jiným.
Průkaz zbraně, při kontrole zakoupené zbraně na počkání, funguje bohužel jen někde.

Přidává se policistům, to je dobře, prosím přidejte i jiným, ne jen těm na ulicích

Co nato říkáte ?
Zvedly se poplatky za úkony, ale proč máme trpět v nedůstojných frontách a podmínkách ?

Omlouvám se, možná je to pouze můj názor ! Hlavně jsem OT.

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1610 » čtv 22. pro 2016, 07:05

Já bych byl také pro, aby se toho LEX ujal. Chce to hlavně sjednotit vydávání NP v celé republice.

ppindian

Příspěvek#1611 » čtv 22. pro 2016, 07:58

No, říkala jestli to stačí za tři týdny, stejně jsou vánoce tak to nehoří. A je to Praha, ne venkov :-). Ale asi s tím ještě něco papírují protože zakládají spis a musí to nabouchat do nějakého systému. A na té Praze je lidí fakt hodně.

ppindian

Příspěvek#1612 » čtv 22. pro 2016, 08:00

Bohuliby píše:... a močit musím jít do parku ...

No nechci se vytahovat, ale do Prahy už záchody jako vymoženost civilizace dorazily :-D

peggy
moderátor

Příspěvek#1613 » čtv 22. pro 2016, 09:52

Jak psal již Bohuliby, jste OT. Pracovní podmínky PČR a záchody pro klienty řešte v jiném vlákně, je-li to třeba.

Mac.42

Příspěvek#1614 » čtv 22. pro 2016, 15:32

ppindian píše:No, říkala jestli to stačí za tři týdny, stejně jsou vánoce tak to nehoří. A je to Praha, ne venkov :-). Ale asi s tím ještě něco papírují protože zakládají spis a musí to nabouchat do nějakého systému. A na té Praze je lidí fakt hodně.

Na Sdružení vždycky nadsazují... standardně říkají "za 2 týdny", teď při těch frontách i "za 3"... ale ještě se mi nestalo, že by něco nebylo hotové do týdne (naposledy mi dokonce v pondělí vydali rozhodnutí o které jsem žádal předchozí středu s tím, že "jo ono to tu ještě není, ale tak počkejte", zvedla telefon a za minutu přiklusala ze zákulisí holčina s lejstry)

Bohuliby

Příspěvek#1615 » pát 23. pro 2016, 00:34

Fronty budou stále, je třeba s tím něco dělat, nebo se alespoň pokusit !

imperator_cz

Příspěvek#1616 » pát 23. pro 2016, 09:27

OT
tak mě napadlo jestli to 'zdržování' vydání NP není záměr. Na svém jsem měl datum dne kdy jsem podal žádost, ale vydali ho za cca 3týdny.
Prostě kdyby člověka napadlo udělat nějakou velkou blbost s novou zbraní, tak tímhle získá čas si urovnat myšlenky....

beda

Příspěvek#1617 » pát 23. pro 2016, 10:26

imperator_cz
trochu tu tvoji teorii nabourává fakt, že jsou útvary, kde ti vydaj NP i průkaz zbraně na počkání
(a dokonce se to dá stihnout oboje i s nákupem zbraně za jeden den)

Kalič

Příspěvek#1618 » pát 23. pro 2016, 10:34

Ano! Třeba v Plzni. :thumbup:

Antony30011

Příspěvek#1619 » pát 23. pro 2016, 13:27

V Brně taky NP dávaj na počkání. Aneb až vystojíš frontu :D

mikky

Příspěvek#1620 » pát 23. pro 2016, 14:06

Pro začátek by střelci mohli o NP žádat dálkově. Tomu nic nebrání a pokud ho fakt nepotřebujete ze dne na den, tak je to i výrazně pohodlnější pro obě strany. Ideální je žádat pomocí DS, další varianta je e-mail podepsaný zaručeným el. podpisem a třetí level je doporučený dopis. Tím by se navíc tak o 1/3 mohly zmenšit i ty fronty.

Zpět na