CZ P-10C
- lebi
Příspěvek#171 » pát 31. bře 2017, 11:45
alien1976 píše:Liberechttps://www.facebook.com/events/206501219832752/
Tak to bohuzel nestihnu

Nevi nekdo, jestli se bude konat neco podobneho blize VC kraji? V zasade ale nemam problem dojet kamkoliv, pokud to budu vedet nekolik dni dopredu.
- Niaz
Příspěvek#172 » pát 31. bře 2017, 12:36
alien1976 píše:Liberechttps://www.facebook.com/events/206501219832752/
Trochu OT: Je tu někde subforum, kde se sdílejí tyhle akce, jako představovačky, prezentačky apod.? Nikde jsem to nenašel, a myslím že by se to hodilo.
- ggrandcz
Příspěvek#174 » pát 31. bře 2017, 15:41
wigum píše:ggrandcz: Sory, ale nějak nechápu co chceš vlastně říct.
Tím chci říct, že každý má jiné potřeby a tím, že udělají grip s agresivnější strukturou, množství lidí, kterým sedne jen zvýší, protože ubrousit se to dá dycky, ale přidat ne.
To je jakobys kritizoval výrobce za to, že k pistoli dává 4 gripy a ne jen jeden, který sedne zrovna tobě.
- kolombo
- audis
Příspěvek#176 » pát 31. bře 2017, 21:16
Niaz píše:alien1976 píše:Liberechttps://www.facebook.com/events/206501219832752/
Trochu OT: Je tu někde subforum, kde se sdílejí tyhle akce, jako představovačky, prezentačky apod.? Nikde jsem to nenašel, a myslím že by se to hodilo.
ano, je zavedené subforum zde viewforum.php?f=8 . Před rokem jsem tam vepsal asi 7 akcí (dnes jsou už minulost). Avizovat prezentační akce zde lidé nemají moc ve zvyku. Díky za každé avízo.
- McFly
Příspěvek#177 » sob 1. dub 2017, 01:43
ggrandcz píše:wigum píše:ggrandcz: Sory, ale nějak nechápu co chceš vlastně říct.
A co se nehádat o blbostech a nevytrhovat texty z kontextu? Za tim výstřižkem je jasně psáno, že on by si koupil pistoli co mu sedí, nikomu to nenutil ani neprosazoval jako jedinou variantu. Ja bych si taky nekoupil pistoli co me řeže do ruky s tim ze když to obrousím bude to snad ok ( to jaksi neni moc jisty

- Skippy
Příspěvek#178 » sob 1. dub 2017, 18:07
Tak jsem si byl P-10 C taky odzkoušet. Když jsem si vybíral první zbraň, tak jsem původně chtěl P-07, ale po vyzkoušení mně moc nenadchla. Přišla mi v ruce taková špatně vyvážená (moc těžkej předek) a při střelbě skákala jak koza, proto jsem nakonec šel do větší, vyváženější a klidnější P-09, která v létě moc na skryté nošení není. P-10 má podobné rozměry, jako P-07, ale držela se mi podstatně lépe, ani výstupky neřezaly do ruky (možná již byly ošoupaný), spoušť jde lehce a s krátkým resetem. Na 10 metrů jsem mněl o něco lepší soustřel, než se svoji P-09 (ještě lepší soustřel jsem mněl se shadow 2, ale to je úplně jiná liga). Dle mého názoru je na nošení perfektní. I když jsem nikdy nechtěl pistol bez kohoutku, tak tato pistole dostala ode mne výjimku.
- pitrsm
Příspěvek#179 » pon 3. dub 2017, 21:51
Také jsem si P-10 C v pátek v Liberci vyzkoušel. Jsem střelecký zelenáč, tak nemám moc s čím srovnávat, ale pocit z ní mám výborný. Pro mě subjektivně perfektní úchop, příjemná spoušť, ostrý checkering mi nepřišel nijak nepříjemný (vystřelil jsem tedy jen 45 ran). Střílelo se mi z ní velmi dobře a určitě lépe než ze souběžně střílených P-09 a P-07. Stejně jako kolegům se mi skvěle střílelo také s přítomnou Shadow 2, ale to je jiná kategorie. Takže výsledkem je, že jsem si dnes vyřídil nákupko 

- wigum
Příspěvek#180 » úte 4. dub 2017, 08:29
Přihodím sem recenzi. Nepsal jsem ji já, protože jsem tu zbraň v ruce ještě neměl.
Se závěrem prý bylo nespokojených víc střelců. Prý jak u CZ52
Tak přes velké očekávání se mi již také dostala do rukou testovací verze CZ P10. Na první dojem velmi ostré hrany při manipulaci bez rukavic, zdrsnění pažbičky po chvili nošení a čištění budovy, bylo pro mne až nepříjemné. Ale pistole byla navrhováná pry primárně pro práci v rukavicích, kde se opravdu výše uvedené neduhy vytratily. Pro mne otřesné ovládání záchytu závěru, ale přetrvávalo. A nejsem si jist zda budu mít stále rukavice zvlášť v létě. (myslím tedy jako běžný občan a uživatel , dokonce ani jako člen ozbrojených složek si nejsem jist ) Ale také musím vyzdvihnout pozitivní a přímo pro mne úchvatné mířidla a spoušť. Tam je to naprosto bez výhrad. Kam jsem ji posadil tam šla. Tedy až na to pokud nenatahujete zbraň tlakem dlaně na horní část závěru, tam se mi občas stalo že ruka sjela ,až k nízkému a opět relativně ostrému hledí. Bez rukavic trochu nepříjemné, ale možná jsem jen velmi gramlavý. Konečná verze už by některé neduhy (záchyt závěru) měla mít odstraněny, ale jistě to nevím takže kdo si počká.....
Se závěrem prý bylo nespokojených víc střelců. Prý jak u CZ52
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX