GP K100
Glock a spol.
- WMartin
Příspěvek#616 » pon 29. kvě 2017, 21:29
Hele. Kdyby se to tak moc kazilo, asi to budou řešit. Zatím koukám a bazar net je plný hlavně glocků k prodeji. Proč? Když jsou tak super.
Já chodím převážně na střelnici.
U sebe jen ať si zvyknu. Než potrénuju.
Protože je v záruce, na nic sahat nebudu.
A beru, že holt to vyžaduje kontrolu.
Pak klidně budu měnit.
Já chodím převážně na střelnici.
U sebe jen ať si zvyknu. Než potrénuju.
Protože je v záruce, na nic sahat nebudu.
A beru, že holt to vyžaduje kontrolu.
Pak klidně budu měnit.
-
PosmrkanyKapesnik - Příspěvky: 74
- PosmrkanyKapesnik
Příspěvek#617 » úte 30. kvě 2017, 05:54
WMartin: Neber to osobne, ale lidi co tady pisou negativni zkusenosti, tak pisou jen pravdu o tehle zbrani. Ja osobne jsem byl drive taky jejim fandou, nez to prislo
Jestli ti funguje dobre, tak bud jedine rad. Uvidis za rok, jestli se tvuj nazor treba nezmeni.
Jinak porovnavat Glocky v burze, no ja nevim
To jsi zase slapnul mimo, kdybys trosku zapremyslel, tak asi Glocku bude prodanych daleko vic, nez kacen. Od toho si uz kazdy vyvodi to, ze jich tim padem bude vice v obehu... 

Jestli ti funguje dobre, tak bud jedine rad. Uvidis za rok, jestli se tvuj nazor treba nezmeni.
Jinak porovnavat Glocky v burze, no ja nevim

- SC1
Příspěvek#618 » úte 30. kvě 2017, 21:51
j.kuntos píše:Nevím, jestli ze šuplíkuDostal jsem do ruky K100 Mk12/1 Xtrim, co mají na stránách.
Tak to je on, mají jen 1 ks Xtrim na půjčování. Neber si to nějak špatně, ale tenhle kus jsem si tam letos na jaře půjčoval několikrát po sobě, abych ho porovnal s dalšími pistolemi v nabídce (střílelo se mi z něj nejlíp a furt jsem chtěl srovnávat, jestli mi něco nesedne líp). Vystřílel jsem z něj postupně několik krabiček a nebylo to při jedné návštěvě, takže náhodu se "zrovna dobře namazanou" bych vyloučil. A neměl jsem ani jednu závadu, ani žádný problém, co se tady popisuje. Právě na základě zkoušení této konkrétní zbraně jsem pojal myšlenku, že koupit K100 je to pravé.
Ptal jsem se hlavně proto, že teď objednávali i "obyčejné" K100/1 (současně s tou jednou, co jsem si u nich objednal já), tak abych vyloučil možnost, že ti podstrčili právě nějakou tu novou nezaběhnutou.
Každopádně, úplně zas tak růžové to není. Pistoli jsem po nákupu (a registraci) vypucoval od přebytků oleje a vzal na venkovní střelnici (25 m). Hned druhá rána - zádržka - ale jaká blbá! Závěr pootevřený (okénko na cca 2 mm škvíru), vyhodit hilznu žádalo použití mírného násilí. Ale byla nepoškozená. Verdikt správce - není chyba zbraně, slabý úchop, novou K100 musím držet silněji (fakt je, že takhle jsem se rozmazlil tou starou K100 v Leiku, která moc držet nepotřebuje). Tak jsem se nechal poučit a další dvě krabičky už pak byly bez problému. Jenže mi to zase všechno lítalo někam na 10 hodin (soustřel hezký, ale na úplně blbé místo). Opět konzultace se správcem - podle jeho soudu je pistole zjevně špatně nastřelená z výroby. Seštelování a pokračování příště (došly náboje a taky už nebyl čas).
Takže moje dojmy - v zacházení tahle zbraň chce zjevně svoje a co se týče "výstupní kontroly" ve fabrice, tam si ještě soudy nechám pro sebe, až jak se to vyvine s tím nástřelem. Každopádně důvod, proč jsem si jí koupil - jak mi padne do ruky a jaký má chod spouště - naštěstí platí stále. Co bude dál, to se uvidí.
- MKabar
Příspěvek#619 » pát 2. čer 2017, 10:58
Tak a nova recenze na P1 dopadla naprosto presne jak jsem ocekaval, 400 ran, 3 typy munice a ejhle, svete div se, ono se to zaclo sekat...
https://youtu.be/6VRLP-diwj8
Rika tam, ze bude jeste testit dal a strilet dalsi druhy munice, ale vysledek bude nejspise stejny...
https://youtu.be/6VRLP-diwj8
Rika tam, ze bude jeste testit dal a strilet dalsi druhy munice, ale vysledek bude nejspise stejny...
- redear
Příspěvek#621 » pát 2. čer 2017, 16:13
Prosím, nemáte někdo doma zbytečně ty nejmenší pažbičky na k100? Kupovat celou sadu se mi zdá zbytečný, pokud se to někomu válí doma protože chtěl naopak pouze ty větší... Plzeň, Praha, odkoupím. Doufám že neporusuji nějaká pravidla fóra, neberte to jako inzerát
dík...

- redear
Příspěvek#625 » pát 2. čer 2017, 23:15
SC1 píše:Jenže mi to zase všechno lítalo někam na 10 hodin (soustřel hezký, ale na úplně blbé místo). Opět konzultace se správcem - podle jeho soudu je pistole zjevně špatně nastřelená z výroby. Seštelování a pokračování příště (došly náboje a taky už nebyl čas).
Takže moje dojmy - v zacházení tahle zbraň chce zjevně svoje a co se týče "výstupní kontroly" ve fabrice, tam si ještě soudy nechám pro sebe, až jak se to vyvine s tím nástřelem. Každopádně důvod, proč jsem si jí koupil - jak mi padne do ruky a jaký má chod spouště - naštěstí platí stále. Co bude dál, to se uvidí.
Já jsem na tom podobně. Nová K100 Target, soustrel na nováčka dobrý, ale vše tak na devíti-desíti hodinách. Ještě zkusím jiné střelivo jestli to budu strhávat nějak jinak, ale asi musím doštelovat mířidla (na Targetu hračka). Jinak se spouští a uchopem spokojenost, ještě zkusím ten menší hřbet. A pak hurá do Leika, ale s vlastní!

- WMartin
- Jkirr
Příspěvek#630 » pát 16. čer 2017, 08:15
Já prostě tu nutnost přemazání u kačeny považuju za pitomost, mám klasickou K100, namažu to Ballistolem, vytřu poměrně do sucha a běhá, 300 jsem s tím dal v kuse bez problému, myslím že by jela i dál ale nemám rád když je zbraň špinavá
když jsem jinechal upravit ve qins tak mi tam zároveň nalil jejich olej a po stovce jsem začal mít problémy a když jsem to zkoušel natahovat tak opravdu šel chod ztuha, takže moje rada jednou za čas dobře vyčistit, hlavně konec toho lůžka ve kterém se otáčí hlaveň , tam se to usazuje docela dost a to je podle mých zkušeností ten největší problém, olej a opravdu doporučuju klasický Ballistol nebo nějaký typ CPL vytřít do sucha, trochu kápnout do drážek ale tak glockovsky a zbraň jede. Kdo má problém se sekání tak to zkuste.

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí