Springfield/HS XD/XDM
Glock a spol.
- audis
Příspěvek#346 » stř 26. črc 2017, 07:56
Dnes Dle informačního emailu tyto modely skladem v zelenysport.cz . Nicméně je to v rozporu s datumy v předchozí zprávě.
HS 357SIG 4" SS pistole
Ráže .357SIG, hmotnost 760g, kapacita zásobníku 12ran, délka 180,5mm, výška 140,5mm, délka hlavně 102,5mm. Pistole je vybavena dlaňovou pojistkou a pojistkou spouště, nerezový závěr. V příslušenství 1 zásobník.
Cena včetně DPH: 15 000.0Kč
HS- 357 5" SS pistole
Ráže .357SIG, hmotnost 840g, kapacita zásobníku 12ran, délka 205mm, výška 140,5mm, délka hlavně 127,5mm. Pistole je vybavena dlaňovou pojistkou a pojistkou spouště, nerezový závěr. V příslušenství 1 zásobník.
Cena včetně DPH: 16 000.0Kč
HS-45ACP 4" SS pistole
Ráže .45ACP, hmotnost 740g, kapacita zásobníku 10ran, délka 183mm, výška 128mm, délka hlavně 102mm. Pistole je vybavena dlaňovou pojistkou a pojistkou spouště, nerezový závěr. V příslušenství 1 zásobník.
Cena včetně DPH: 15 000.0Kč
XDM-9 COMPACT 3,8" SS pistole
Ráže 9mm Luger, hmotnost 660g, kapacita zásobníku 13/19ran, délka 173mm, výška 120mm, délka hlavně 96mm. Pistole je vybavena dlaňovou pojistkou a pojistkou spouště, nerezový závěr. V příslušenství 1 zásobník.
XDM-9 4,5" BROWN pistole
Ráže 9mm Luger, hmotnost 715g, kapacita zásobníku 19ran, délka 193mm, výška 145mm, délka hlavně 116mm. Pistole je vybavena dlaňovou pojistkou a pojistkou spouště. Hnědé provedení. V příslušenství 1 zásobník.
- audis
- Hondista
Příspěvek#351 » pát 28. črc 2017, 07:04
Neviděl bych to tak černě. ZS je velkoobchod a nakupuje od něj většina místních prodejců.A když ZS napíše ,že zbraně jsou již rozebrané, tak je sice už nekoupíte u nich ale určitě budou k dispozici v maloobchodech. Podívejte se na stránkách ZS je nahoře záložka PRODEJCI, koukněte koho máte poblíž a zeptejte se.
- audis
Příspěvek#352 » pát 28. črc 2017, 22:56
Informační email zelenysport.cz dne 28.7.2017 v 23:47 h. Zda se, že níže uvedené je skladem.
Psal jsem si s Rudolfem starším ohledně xds a oznamoval, že objednávky budou naplněný v pořadí v jakém došly. To je v určitém rozporu s tím, co mi psal ohledně mé rezervace před rokem (snad dostoji svému slibu ke mně), ale berte to jako radu : udělejte internetovou objednávku i když není skladem a čekejte.
XDM-9 4,5"/5,3" pistole
Armádní provedení pistole, zodolněná zvýšená mířidla, prodloužená hlaveň se závitem na tlumič.. Ráže 9mm Luger, hmotnost 740g, kapacita zásobníku 19ran, délka 193mm, výška 165mm, délka hlavně 116mm. Pistole je vybavena dlaňovou pojistkou a pojistkou spouště. V příslušenství 1 zásobník.
Cena včetně DPH: 17 000.0Kč
XDM-9 4,5"/5,3" BROWN pistole
Armádní provedení pistole, zodolněná zvýšená mířidla, prodloužená hlaveň se závitem na tlumič.. Ráže 9mm Luger, hmotnost 740g, kapacita zásobníku 19ran, délka 193mm, výška 165mm, délka hlavně 116mm. Pistole je vybavena dlaňovou pojistkou a pojistkou spouště. V příslušenství 1 zásobník. Hnědé provedení.
XDM-9 4,5"/5,3" GREEN pistole
Armádní provedení pistole, zodolněná zvýšená mířidla, prodloužená hlaveň se závitem na tlumič.. Ráže 9mm Luger, hmotnost 740g, kapacita zásobníku 19ran, délka 193mm, výška 165mm, délka hlavně 116mm. Pistole je vybavena dlaňovou pojistkou a pojistkou spouště. V příslušenství 1 zásobník. Zelené provedení.
Psal jsem si s Rudolfem starším ohledně xds a oznamoval, že objednávky budou naplněný v pořadí v jakém došly. To je v určitém rozporu s tím, co mi psal ohledně mé rezervace před rokem (snad dostoji svému slibu ke mně), ale berte to jako radu : udělejte internetovou objednávku i když není skladem a čekejte.
- xdman
Příspěvek#353 » úte 1. srp 2017, 06:40
Zdravím, mám takový technický dotaz. Mám XDM-9 4.5 a na pinu na kterém je sear a striker safety lever jsou dvě pružinky. Jedná se mi o pružinku, která přitláčí závoru neboli páčku úderníkové pojistky, jinak striker safety lever. Přijde mi, že je tam vcelku zbytečná, jen zvyšuje odpor spouště. Mám ji od začátku vyndanou a vystříleno několik tisíc a vše funguje bez problémů. Může nastat nějaká situace, kdy by mohlo dojít k nějakému probému? Samotná pružina úderníkové pojistky je dostatečně silná, aby závoru odlačila.
-
BORN_TO_GRILL - Příspěvky: 43
- BORN_TO_GRILL
Příspěvek#357 » úte 1. srp 2017, 20:10
Konstrukcne/geometricky je ten kit od standartnich soucastek z vyroby rozdilny. Neda se rict, ze kdyz ho nema Powder River Precision kit, ze tam s originalnimi soucastkami neni potreba. Vyrobce to stoji neco navic (material, ukon navic pri montazi, logistika,...), takze to tam nejaky vyznam ma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- MKabar
- audis
-
BORN_TO_GRILL - Příspěvky: 43
- BORN_TO_GRILL
Příspěvek#360 » sob 12. srp 2017, 17:57
MKabar píše:Ten zavodak + kovove cepy od Powder River Precision jsem vcera poslal kolegovi do Prahy, tak az to namontuje, tak pisne nejakou mini recenzi urcite. Sam jsem na to zvedavej a az pojedu do Praglu, tak to urcite taky prubnu.
Tak teda reportuji

Match PRP kit pro XDM sel nainstalovat opravdu jednoduse. Staci dodrzovat dodany papirovy manual nebo sledovat video na youtube, kde je cela procedura popsana. Instalace mi zabrala par hodin, ale ja vsechno moc resim. Pistole je maximalne jednoducha, maji to opravdu dobre vymyslene.
Vysledek:
Pretravel - cca. 1mm, pocitove skoro zadny
Spousteni - draha je malinko delsi, nez jsem doufal- cca. 3mm. Je to dano tim, ze se pri spousteni vymezuje i vule zaver-ram, coz drahu prodluzuje. Odpor uvadeji 3,5-4lb, verim jim.
Overtravel - 0mm (cti nula). Dano brousenim dorazu na spousti na miru pri zastavbe kitu
Reset - cca. 3mm, dostatecne vyrazny. Proti tovarnimu spoust vyrazne vic "poskoci" a clovek jasne vi, ze muze znovu spoustet.
Pri strelbe kit hodne pomohl v rychlosti strelby. Libi se mi jasny a kratky reset. Za me spokojenost a koupil bych zase

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX